Online stripovi
Real Life Comics
SinFest
Penny Arcade

Ekipa za svadjanje
Equi
Eladio

Mjesto di provodim slobodno vrijeme (skoro barem ;)
Forum.hr

AxMi-24´s omanji kutak na netu

29.09.2004.

- Kasno je al se ipak radi

Evo ga počeo je pakao za prave. Danas sam na faksu proveo samo od 9 u jutro do 23 naveče. A rezultat poražavajuć. Glupi DAQ (Data Aquasition Card) neće da mjeri frekvenciju šta god mu mi radili. A šta je najgore to se treba sve kontrolirat preko šrota zvanog Labview. Labview je vjerojatno najlošije napravljen program sa ove strane windowsa. Toliko sporo i glupo nešto me još nije ubilo u pojam. A kad se već žalim i AutoCAD me malo zeza ali to je niš u poređenju sa ostatkom. U svakom slučaju i sutra se giba ranom zorom na faks jer treba prije podne sredit neke stvari pa da probamo pokuđaj dva sa DWL66 mask generatorom. Kako nas ide u zadnje vrijeme će vjerojatno cijela stvar eksplodirat ali ko ga šljivi trebaju mi senzori u roku odmah. :)

A sada odo gledat My name is Modesty (da Ta Modesty) pa da vidim kakvo je to :)

- 23:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.09.2004.

- Reunion

Ah evo upravo sam se vratio sa male feštice/večere sa društvom iz gimnazije. Super je bilo. A i zbilja fora da su skoro svi pred krajem ili završili faks. Ipak nam svima skupa ide skroz ok. Čak većina ima i sređen posel za razliku od mene koji psujem švedsku istraživačku politiku (tj manjak iste). :)

A sada u krpe jer treb sutra štrebat.

- 23:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.09.2004.

- Upssss...

Hm evo baš sam se ovaj ponedeljak podsjetio na onu staru "neće se meni desiti". Ovaj put se radilo o pušenju trave. Frend je pušio buds (cvijet a ne list) i od možda pola jointa ga je strefilo tako da smo se svi skupa usrali (samo su on i još jedan pušili). I tako dok je njemu srce prašilo na nekih 170+ , grlo bilo suho i još usput nam branio da nazovemo hitnu (protuzakonito je pušit) smo se mi ostali dobro razmislili. Dobro frenda je napad pustio otprilike 3 sekunde prije nego što je bilo "ko ga jebe i šta on hoće sad zovem hitnu" ali nas ostale misli nisu baš tako lagano napustile.
Taman u petak (dakle 3 dana ranije) smo frend i ja drmali po piću i istoj travici. Ustvari ja sam drmao Red Bull komada 5 plus jedno pola litre Vodke (Smirnoff rules) i za desert pola jointa. Razlog je bio ganjanje otprilike 3 tjedna dugačke rupe u pamčenju :) . Ipak rezultat je bio samo da se loše osječalo i mamurluk slijedeća dva dana (šugavo pamčenje je naravno ostalo mamu mu otpornu). E sada baš me zanima šta bi bilo da sam slučajno bio osjetljiv kao frend... Jupp vjerojatno bi bila fešta da se proslavi jedna budala na planeti manje. E sada ja sam imao sreće ali mogu reć da me cijela epizoda isprepadala poprilično. I sve zbog glupog "ma neće se meni" i naravno cure zbog koje se ganjala rupa u pamčenju.

U svakom slučaju. Rezultat svega je bio da je svima dojadila ideja sa pušenjem trave a iskreno rečeno mislim da će potrajat dok opet budem popio neke ozbiljnije količine alkohola. Nije vrijedno sranja a i samo čovjek ispadne patetična budala na kraju.

- 21:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.09.2004.

- Finaly i da ja neš napišem

Uf evo zbog nekog čuda (vjerojatno Walking in the Air od Nightwish) me uvatila trunka inspiracije pa reko da vidim šta će od toga svega ispast.
Danas sam se po ko zna koji put ubjedio da smo tako debilna rasa da je čudo božije da nas Zemlja nije šutnula negdje (valjda se nesmije zagađivat svemir).
Taman sam čitao o Boliviji. Pošto je ekipa tamo jako zadužena (pitamo se kako i zašto) onda im je IMF naredio da SVE privatiziraju kako bi im oprostili dio duga. I tu jadna Bolivija napravi upravo to. E sada postaje priča zanimljiva. Naša draga a i vjerujem poznata, u Hrvatskoj, firma Bechtel je preuzela obskrbu vodom. Jel uopće trebam napisat da je prvo šta se desilo da su digli cijene 4 puta i naravno kvaliteta obskrbe je pala za otprilike toliko isto. E sada sve bi to bilo slatko da nema mali problem što hrpa ljudi nije imala para za vodu odjedanput pa su se majmuni (sram ih bilo) pobunili i počeli radit nerede i prosvjedovat. E pošto vojna intervencija (sa par poginulih naravno) nije baš urodila plodom Bechtel se predao i odustao od vode. Tako da je obskrba vodom opet vraćena u državne ruke (koje iako nisu baš neka sreća ipak koliko toliko misle na ljude). E ali nije još kraj ove divne priče. Najbolja stvar je što sada Bechtel sudi Boliviju kod IMF-a (nije forum da nebi bilo zabune ;) ) za propao "budući profit". Prosto se pitam na čijoj će strani biti IMF.

Prosto mi dođe da poželim IMF-u, WTO-u i WB (svjetskoj banci) atomsku u glavu. (žao mi je jadne bombe ali ebiga nekad se treba žrtvovat za viši cilj)

- 21:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.09.2004.

- Živ

Je da živ sam ali nemam baš inspiracije. Naime imao/m ljubavnih problema sa curom koja se pravi hard to get pa mi sva ekstra energije ide na ispravljanje njenog glupog mišljenja :D

Osim toga je novost da sam počeo opet sa diplomskim i naravno već su me upregnuli ko mazgu mamu im. Ali nema veze. Barem je relativno zabavno bavit se mjernom fizikom. A uskoro će trebat nazad do kemije pa opet muku mučit sa sintezama (vrag da ih nosi bestraga). Uf jedva nečekam :D

A sada u krpe da se može glupirat sutra :)

- 23:21 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Genijalni blogovi
Mala ludo pise :)

Dubai rula :)