27.11.2009., petak**Avril**

Avril Lavigne je viđena u društvu nepoznatog dečka.Nakon što se rastala od Derycka viđena je kako se ljubi sa nepoznatim dečkom u New Yorku.Sjedila je u jednom kafiću pored njega i odjednom su se počeli ljubiti...Također je potvrđeno i da su razmijenili brojeve!
A u jednim stranim novinama 18.studenog objavljeno je da je Avril u vezi sa Wilmerom Valderramom,bivšim dečkom Lindsay Lohan.On i Avril prijatelji su još odkada su počeli raditi na projektu za film ''Fast Food Nation'' u kojem glumi i sama Avril,ali sada su se mišljenja promijenila.
Bili su viđeni kako se drže za ruke,a kad su sjeli u jedan kafić on joj je stavio ruku na koljeno i cijelo vrijeme su šaptali jedan drugomu nešto na uho i smijali se.
S kime je u vezi trenutno: sa Brandonom Davisom ili Wilmerom Valderramom?
Možda ona samo partija i uživa što je slobodna i nije s nikime u vezi,već se sa svima dobro zabavlja..


Image and video hosting by TinyPic





| 14:43 | Komentari (139) | Print | x |

16.11.2009., ponedjeljak...Jedan malo veći postek...I <3 Avril...>>>

Odlučila sam napisati malo veći post o Avril.
Nadam se da ćete naći nekoliko minuta vremena da ga pročitate i iskommate...


Nešto o novome Avrilkinom albumu::

Pripremite se poslušati nježniju stranu Avril Lavigne. Kanadska pop pjevačica izjavila je za portal Billboard.com kako je na svom četvrtom studijskom albumu, koji bi trebao biti objavljen u studenom, zauzela mnogo ozbiljniji i jednostavniji pristup glazbi. „Mnoge su pjesme zasnovane samo na akustičnom zvuku i mom vokalu“. Lavigne je svoj još neimenovan novi album opisala kao nešto potpuno novo i drugačije od svega što je radila dosad. „Ovaj album ne govori o pop i rock zvuku, već o osjećajima“.

Bivši muž Avril Lavigne i frontmen grupe Sum 41, Deryck Whibley, producent je osam od ukupno dvanaest pjesama na albumu, dok je šest pjesama napisala sama Avril. Također je surađivala s bivšim članom svog pratećeg benda, Evanom Taubenfieldom, i tekstopiscem i producentom Butchom Walkerom, koji je ujedno autor hita iz 2004. godine, „My Happy Ending“.

„Kada radim s ljudima koji su mi bliski sjećam se članom velike obitelji“, kaže Avril čiji je posljednji album, „The Best Damn Thing“ iz 2007. prodan u 1,6 milijuna kopija, prema istraživanjima agencije Nielsen Sound Scan. „Ovaj sam novi album počela stvarati sama, kod kuće uz klavir, i surađivala sam s malobrojnim kolegama, za razliku od prijašnjih albuma“.

Iako se još ne zna koja će pjesma najaviti novi album, Avril je dala naslutiti kako bi to „mogla biti“ skladba iz reklamne kampanje za miris Black Star.

Lavigne je također zaokupljena svojom modnom linijom Abbey Dawn koja se u SAD-u ekskluzivno može nabaviti u buticima trgovačkog lanca Kohl's. Kaže kako je cijeli proces dizajniranja odjeće, u kojem i sama sudjeluje, izuzetno uzbudljiv budući da obožava teksture, tkanine, boje i uzorke. U prosincu će se njena modna linija moći nabaviti i u Kanadi, a zatim slijede Europa i Japan.

Međutim, njen primarni interes i dalje je glazba, tako da već planira i turneju po Sjevernoj Americi u veljači iduće godine kako bi promovirala novi album. Na ovoj je turneji neće pratiti plesači budući da je želi pretvoriti u „mali show uživo, sa sličnim ugođajem kao i na albumu“. Kaže kako je ovog puta spremna sama izaći pred publiku i izvoditi nove pjesme.

Časopis Rolling Stone saznaje također kako Avril nema ambicija ponoviti veliki uspjeh singla „Girlfriend“ iz 2007. godine, niti želi zadržati status pop-punk princeze budući da je zvuk na novom albumu izrazito introvertiran i akustičan. „Ovo je album o životu“, izjavila je za navedeni časopis, „jednostavnije mi je sjesti i napisati lepršavu pop pjesmu, ali pisati iskreno je nešto što mi je blisko i potpuno drugačije“. Iako se zvukovno polako udaljava od punka, pjesme kao što je „Darlin“, koju je napisala kada je imala petnaest godina i živjela u Ontariju, zadržale su ponešto od ranijeg zvuka.



Neke stvari koje možda niste znali o Avril:


-nikad ne pije mlijeko niti jede čokoladu jer je alergična
-ima astmu
-ne koristi dezodorane jer smatra da joj štete zdravlju
-rijetko jede pizzu jer joj štetno utječe na glas
-kao mala je maštala o slavi i nekad satima uvježbavala pisanje autograma
-voli more,plažu...
-nosi sat uglavnom na desnoj ruci
-pala je na ispitu kad je prvi put polagala vozački
-boji se leta avionom
-u školi je bila OUT i neke su je cure smatrale čudakinjom


Nagrade koje je Avril osvojila 2008. godine!


NRJ Music Awards
Japan Gold Disc Awards
Nickelodeon Kids Choice Awards
TRL Italy Awards
MTV Video Music Awards Japan
Much Music Video Awards
Socan Awards
Italian Kids Choice Awards


Avril snima album u svojem kućnom studiju:


Image and video hosting by TinyPic


| 17:48 | Komentari (49) | Print | x |

04.11.2009., srijedaAbBey DaWn..2009.

Avril je odradila još jedan ''Abbey Dawn Photoshoot 2009''.
Izgleda stvarno prekrasno.Ona stvarno zna što na njoj izgleda odlično,makar njoj sve odlično stoji.Njezina odjeća može se pronaći u nekim državama Amerike u trgovinama Kohl's.
Nadam se da će se Abbey Dawn moći naći i u Hrvatskoj iduće godine.
Abbey Dawn odjeća za Avrilkine najmlađe obožavateljice je pri kraju.
Go Avril! XD



Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic





| 18:03 | Komentari (39) | Print | x |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

News
Pictures
Avril's Projects
Links
Other stuff (FaQ)
***