Usputni zapis

srijeda , 17.10.2018.

Dan sam provela radno. Kao što sam pisala, za vrijeme sezone ispita malo je teško uhvatiti vremena za ostaviti ovdje zapise.

Ovaj tjedan mi se čini sasvim izdrživ. Gotovo da se dobro osjećam. Volim se okupirati stvarima, manje vremena imam za crne misli. Počela sam spavati. Podočnjaci ispod očiju se povlače.

Mršavim. Ali to namjerno. Pazim da u prehrani dobivam sve što mi treba, ali sam reducirala porcije i gotovo izbacila prerađene ugljikohidrate. Ne pijem. Pivce nisam dirnula, sad već deseti dan.

Vježbam redovito. Dva, nekad i tri puta dnevno. Trbuščić se ravna i učvršćuje. Trebat će vjerojatno mjeseci predanog rada da se vratim u formu i na kilažu koju sam imala prije. Ali napredujem.

Prošla sam sve materijale za stručni ispit. Sad ih prelazim drugi put. Čak i nije toliko strašno, samo su mi sve te odredbe u pravilnicima jako slične, pa mi ih je teško zapamtiti. Moja memorija nije ono što je bila prije terapije. Nadoknađujem to logikom.

Uz to, sastavljam testove, u radu je četvrti po redu danas. 6 razreda mi piše ispit u iduća dva dana. 2 su već pisala, jedan je razočarao malo, jedan oduševio. U prosjeku, i nije toliko loše.

I tako... Napisat ću ozbiljniji tekst kad ludilo s ispitima završi. Također ću posjetiti sve svoje drage blogere.
Tipkamo uskoro!

<< Arhiva >>