Pustopoljinama zemaljskih sadržaja i ljudske psihe

ponedjeljak, 06.02.2006.

Amerikkka's most hated

Blog.hr je podsjetio na Beast online časopis koji prenosi listu 50 najomraženijih amerikanaca. Na 4. mjestu te liste se nalazi čitaoc, tj. amerikanac, tj. zapravo bilo tko od nas. Prevedimo, dakle, zabave radi:

"4. mjesto na listi najomraženijih: Vi

Optužba: pasivno omogućavanje i doprinošenje nepovratnom uništenju planete. Izuzimanje od vlastite odgovornosti da po tom pitanju učinite išta više od vaših najbližih susjeda. Pretpostavljanje da je provođenje nekoliko sati svakog dana potpuno nepokretni, buljeći u katodnu cijev, normalno ponašanje. Zamjena fizičke aktivnosti antidepresivima. Veća briga za društveni život ljudi koje nikad niste upoznali nego za vaš vlastiti. Slijeganje ramenima na spoznaju da je vaša vlada puna kriminalaca i lažljivaca s namjerom da vas obmanom dovedu u stanje osiromašenja i nemoći. Podržavanje ovog procesa.

Dokaz A: Ne znate ni kako se zove vaš kongresmen.

Osuda: Spoznaja na samrtnoj postelji da je vaš čitav život bila neprekidna serija glupih pogrešaka i propuštenih prilika, neprocjenjiv dar mogućnosti kojeg ste rasipno potrošili, za što ne zaslužujete ništa osim prijezira, ili u najboljem slučaju ravnodušnost i hladan, beznačajan kraj."

End quote.

- 09:27 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>