petak, 25.10.2019.

ovo mi ne treba

MINISTRICA U MANIRI PREDSJEDNICE

Na jednoj od fotografija ministrica, po svemu sudeći, đacima nižih razreda potpisuje autograme, dok oni strpljivo stoje i čekaju svoj red na potpis. Fotografije neodoljivo podsjećaju na situaciju otprije tri godine, kada su maleni dubrovački vrtićanci u slično postavljenoj sceni čekali čokoladice i fotografije s potpisom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Pogledate li Facebook stranicu gospođe Divjak, vidjet ćete kako zaista nije rijetkost da dijeli fotografije sa susreta s učenicima i nastavnicima.
Pretpostavka je, naravno, da su roditelji tih učenika dalidozvolu za fotografiranje vlastite djece u ovakve svrhe. No, u današnjem slučaju, fotografije iz Osnovne škole Pavleka Miškine osvanule su i na Facebook stranici Hrvatske narodne stranke, u čijoj je kvoti Blaženka Divjak zasjela na ministarsko mjesto.

HNS PORUČUJE DA I DALJE SPAŠAVA HRVATSKO OBRAZOVANJE
c/p


'oćete iskreno :

pun mi je kufer ministrice, njegog uslikavanja, oponašanja populističkog stila predsjednice, skupljanja bodova za HNS ( niti prdi niti smrdi u a Vladi jest ) ja znam što čeka svakog profesora : ispuniti satnicu jer nam je to radna obveza . I točka.


- 20:56 - Komentari (12) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.