AngelinaJolie

ponedjeljak, 29.01.2007.

UMRLA JE MAJKA ANGELINE JOLIE

Image Hosted by ImageShack.us

U subotu (27.siječnja 2007.g) u 56. godini u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu umrla je Marchelina Bertrand, mama planetarno slavne Angeline Jolie. Zvijezda je u izvješću za javnost rekla da joj je mama umrla od posljedica raka. Pred smrt su ju posjetili kćer i sin, Angelinin brat James Haven i Brad Pitt.

Marchelina je igrala manje uloge u filmovima kao što su Lookin to Get Out (1982.) i The Man Who Loved Women(1983.).
Angelinu i njenog brata odgajala je sama, nakon što se rastala od oskarovca Jona Voighta.Bit će pokopana na posebnoj ceremoniji, a umjesto cvijeća obitelj se odlučila radije uplatiti donaciju u Centru za otkrivanje raka kod žena u Institutu Cedars-Sinai.


Jedino što mogu reći je to da mi je kao obožavateljici Angeline Jolie iskreno žao i da izražujem sućut cijeloj njenoj obitelji. Neka se Bog smiluje njezinoj duši!!



(dnevnik)
- 16:52 - Komentari (29) - Isprintaj - #

subota, 27.01.2007.

Brangelina seli u New Orleans

Image Hosted by ImageShack.us


Zasićeni životom u Hollywoodu, koji uključuje stalnu medijsku pažnju, najpoznatiji glumački par današnjice odlučio se s djecom preseliti u New Orleans, gdje su nedavno kupili veliko imanje.
Brad Pitt i Angelina Jolie više nisu stanovnici Hollywooda, jer, kako kažu, ne mogu više trpiti konstatne napade paparazza i život u centru medijske pozornosti, piše Hollywood Online. Zato su se odlučili na mirniju varijantu života, i to u francuskoj četvrti New Orleansa, gdje su nedavno kupili imanje. Već su našli i školu koju će pohađati njihova djeca Maddox, Zahara i Shiloh.
Najljepši glumački par na svijetu oduševio je modne kritičare pojavom na Zlatnom globusu, gdje su proglašeni najbolje odjevenim parom. Film "Babbel" velika je prekretnica u karijeri Brada Pitta, koji dosad nije mogao ni zamisliti nominaciju za neku važniju filmsku nagradu, obzirom da mu filmski kritičari godinama nisu priznavali glumački talent. Stvari se, očito, mijenjaju, pa se priča da bi filmom "The Curious Case Of Benjamin Button", kojeg Brad trenutno snima, konačno mogao postati priznat kao glumac, a ne samo kao modna ikona i jedan od naljepših muškaraca svijeta.




(index)
- 12:18 - Komentari (8) - Isprintaj - #

četvrtak, 25.01.2007.

Konačno vjenčanje Brada Pitta i Angeline Jolie?

Image Hosted by ImageShack.us
Brad Pitt i Angelina Jolie vjenčat će se ove godine, barem ako je suditi prema izjavi njihova obiteljskog prijatelja, glumca Matta Damona. thumbup
Zvijezda filma "Dobri Will Hunting" na jednoj zabavi u Miamiju, pred okupljenim uzvanicima je izjavio: "Brad i Angie će se vjenčati do kraja 2007. godine. Oni neće ostatak svog života provesti ovako. Dogodit će se to prirodno i neplanirano."
Tijekom 2006. godine, puno se nagađalo o tome kada će se par konačno vjenčati. No Brad je utišao sva nagađanja i tračeve kada je za časopis Esquire izjavio: "Angie i ja ćemo razmotriti vjenčanje onda kad će se u ovoj zemlji moći vjenčati svi oni koji to budu htijeli."




(index)
- 17:04 - Komentari (8) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 22.01.2007.

Angelina Jolie kao Djevica Marija

Image Hosted by ImageShack.us
Umjetnica Katie Kretz odlučila je jednu od najpopularnijih glumica na svijetu prikazati kao Djevicu Mariju, a uradak će izložiti na festivalu u Miamiju za nekoliko dana.
Slika je već proglašena kontroverznom, jer pripadnici Crkve ne odobravaju takvo poistovjećivanje "grešnih smrtnika" sa svecima, a pogotovo ne s najsvetijom od svih, Djevicom Marijom.
Slika je nazvana "Blessed Art Thou", što je zapravo stih engleske verzije molitve "Zdravo Marijo", a Angelina je odabrana jer je, kaže Kretz, usvajanjem djece potaknula na dobrotu u čitavom svijetu.
Kontroverzna slika sudjelovala je na Miami Beach Conventionu, koji se održao od 5. do 8. siječnja, a već je prije izložbe pobudila veliki interes medija.
Crkva još nije odgovorila na rad američke umjetnice, no, na odgovor sigurno nećemo dugo čekati.




(index)
Foto: The Sun
- 14:16 - Komentari (12) - Isprintaj - #

utorak, 16.01.2007.

The Golden Globe awards

Image Hosted by ImageShack.us



Počelo je počelo. Započinje još jedna dodjela filmskih nagrada na kojoj svatko želi biti viđen.
Ovo je nekim filmovima odskočna daska za filmsku nagradu "Oscar".
Anyway, Angie i Brad su se tamo pojavili zajedno i lijepo obućeni. On je na sebi imao klasično crno odijelo, a ona prekrasnu sivu svećanu toaletu s potpisom St. John.
Brad Pitt bio je nominiran za sporednu ulogu u filmu Babel ali nagradu nije ponijeo kući.
- 17:25 - Komentari (17) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 15.01.2007.

"Mr. And Mrs. Smith" postaje TV serija

Image Hosted by ImageShack.us
BLOCKBUSTER iz 2005. godine, na čijem se snimanju upoznao danas najpoznatiji holivudski par Pitt - Jolie, uskoro će postati TV serija, ali, naravno, bez protagonista iz filma, najavljuju producenti.

Film koji je ponudio mnoštvo lijepih kadrova, ali nikakvu radnju (pa je prošao loše kod filmskih kritičara) ove će jeseni postati serija, a emitirat će je američka TV kuća ABC. Redatelj filma Doug Liman, te producent Simon Kinberg opet će raditi na projektu, ali još nisu objavili tko će zaigrati u ulogama tajnih agenata koji su u braku.

Sličan projekt pokrenut je 1996. godine na TV postaji CBS, ali je vrlo brzo nestao s malih ekrana zbog slabe gledanosti. Kako su Angelina Jolie i Brad Pitt proslavili film, za očekivati je da seriju ovaj put neće zadesiti takva neslavna sudbina. "Serija će biti malo oštrija verzija Bračnih voda, a radnja počinje 6 mjeseci nakon one filmske", rekao je Kinberg o projektu. Glumačka postava, za koju se ipak očekuje da će biti zvjezdana, javnosti će biti objavljena u ožujku.


(index)
- 14:44 - Komentari (7) - Isprintaj - #

utorak, 02.01.2007.

Angelina Jolie Božić provela s kolumbijskim izbjeglicama

Image Hosted by ImageShack.us
AMERIČKA glumica Angelina Jolie Božić je provela s kolumbijskim izbjeglicama smještenim u San Joseu u Costa Rici. Jolie je izbjeglički kamp posjetila kao ambasadorica dobre volje UN-ovog visokog komesarijata za izbjeglice (UNHCR).

Glumica je u ponedjeljak sa svojim dečkom Bradom Pittom obišla skupinu kolumbijske djece i njihovih obitelji te se susrela s dužnosnicima Costa Rice s kojima je razgovarala o problemima izbjeglica.

Njih oko 11.500 mir je potražilo u toj srednjeameričkoj zemlji kamo su pobjegli pred dugotrajnim borbama ljevičarskih gerilskih skupina, vojske i raznih paravojnih postrojbi.

Prigodom posjete Jolie je raseljenim Kolumbijcima kazala da svijet nije potpuno zaboravio na njih, ali je kritizirala činjenicu da je sukob u Kolumbiji - koji je izazvao jednu od najvećih ljudskih tragedija u Zemljinoj zapadnoj hemisferi - primio neznatnu međunarodnu pažnju.

Amerikanka je za svog posjeta Costa Rici, drugog otkako je 2001. godine pristala biti UNHCR-ovom ambasadorkom dobre volje, posjetila i nekoliko malih obrta koje su izbjeglice pokrenule novcem iz UN-ovog programa pomoći.

Posjet izbjeglicama je zaključila izjavom kako bi svijet trebao posvetiti više pažnje toj ugroženo populaciji, i to ne samo za Božić nego tijekom cijele godine. Apelirala je i na veće prihvaćanje izbjeglica koji su u svojim privremenim domovima često stigmatizirani od sredine u koju su silom prilika protjerani.

Image Hosted by ImageShack.us

(index)
- 20:00 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>