<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Ona.

tko je ona? ^^
ona je bezimena. zaljubljena u glazbu. vesela. smotana. pametna. naporna. pospana. neuredna. uvijek nasmijana. perverzna. lijena. djetinjasta. retard. svoja.

Image and video hosting by TinyPic

&hearts prijatelji, obitelj.
&hearts philip morris, marlboro.
&hearts fotografiranje, crtanje i pisanje.
&hearts cookie monster and pikachu :D

× umišljenost. dvoličnost. bahatost.
× licemjernost. pesimizam. kiša.
× učenje. zadače. škola.

msn i fejs: pitaj!

Image and video hosting by TinyPic

&hearts david guetta. benny benassi. DJ blend. chris brown. beyonce. inna. akon. toše proeski i tony cetinski. sinan sakić. nedeljko bajić baja. dado polumenta. seka aleksić. djogani. boban rajović. jovan perišić &hearts


Rules.

× želim samo jedan komentar koji je vezan uz post. ostalo ignoriram ^^
× ako ti se blog ne sviđa, imaš gore u desnom kutu iksič i slobodno izađi.


Oni.

&hearts Gumi Maci.
&hearts Sk8 [here I am again].
&hearts Deica.
&hearts Optimist.
&hearts A girl like me is impossible to find.
&hearts Neshvaćena među neshvaćenima.
&hearts Book of my life.
&hearts Judy Europe.
&hearts Izgubljena djevojka.
&hearts Sara Cullen.
&hearts The way of fantasy.



credits
123
murderscene
just live your life. ^^
ponedjeljak, 05.07.2010.

Evo i mene ^^
Nemam baš neke inspiracije ni određenu temu za ovaj post. Praznici su mi započeli dosadno. Ili stalno s društvom visim na istom mjestu i postaje dosadno ili spavam kod sestrične.
Skoro svi pišu posteve kako su gledali film Pomrčinu, pa evo i ja sam pogledala :D Film i nije baš nešto, ali je ok za pogledat. Prvi dio mi je ipak bio najbolji. Da se mene pita, Bella bi završila s Jacobom, a ne s onim ljigavim Edwardom. Ne znam šta je on tako poseban.

Bili sam jednu večer vani s društvom. Bilo je negdje oko jedanaest navečer. Sjedili smo na jednom zidiču, a nedaleko od njega u velikom parku je bilo drugo društvo.
Odjednom, dođu do njih dva murjaka u civilu i pitaju jednog osobnu. Počeo ih je vrijeđat, psovat im, blabla.. I priveli su ga. Oni ostali iz društva su pobjegli. Nakon nekoliko minuta mi odlazimo u taj veliki park i naiđem ja na mobitel na podu. Nisam nikom ništa rekla, samo sam ga strpala u torbu. I za par minuta zvoni. Ja izvadila bateriju i karticu. Mislila sam da je mobitel od nekog iz društva koji su bježali. I dolaze ista dva murjaka za 5 minuta i pitaju nas da li smo vidjeli neki mobitel. Ja sam se usrala i šutila sam. Spremila sam mobitel u stražnji džep od traperica, a u torbi je ostao poklopac, baterija i kartica.
Dolazi jedan do moje torbe i izvadi poklopac. I pita me kao šta je ovo. Ja mu odgovorim da ne znam. Nađe bateriju i karticu i pita me a šta je ovo. Opet odgovorim ne znam xD Kaže mi nemoj se sa mnom zafrkavat izvoli mi odgovorit. I ništa.. Izvadila sam mu mobitel. Pitao me naravno kako se zovem, gdje živim, koje sam godište.. Nije to ništa strašno, najgore je to što mi stara radi u mup-u i poznaje ju i ako joj kaže, ja sam najebala :D

Image and video hosting by TinyPic
Ja slikala. Moja mačka :D Volim juu &hearts

Jedva čekam petak. Odlazim na more i neće me bit punih 25 dana. Napokon, da odem od svega i pustim mozak na pašu :D
Uživajte ^^
&hearts

| 13:02 | Komentari (94) | On/Off | Print | # |



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.