Alter Ego - pokret za mlade

utorak, 20.05.2008.

BILO JE ODLIČNO......

Održan je 5. ALTER SPRING ROCK FESTIVAL i 4. MOTO MALARSKA UPALA

The TRIO iz Karlovca u AC/DC izdanju...



....u izdanju ZZ TOP-a....






Grupa Trag iz Trogira....




20.05.2008. u 20:31 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 13.05.2008.

''ALTER EGO AFTER PARTY'', (Nedjelja) 18.05.2008. od 19.30 h

Na ovogodišnjem alter party-u nastupaju: ''CONDEMNED TO LIFE'', ''WINTER RAGE'', ''DOMINATION'', ''INUENDO'', ''ANTIBIOTIK'' i ''AZAZEL''. Svirka počinje u 19.30........ do 24.00 h.

13.05.2008. u 09:33 • 1 KomentaraPrint#

četvrtak, 08.05.2008.

4. MALARSKA UPALA - MOTO PARTY by Moto Klub ''MALARI'' - Trogir, 17. 05. 2008.(subota)



4. Malarska Upala održat će se u Parku Malarija kao i prošle godine. Povedeni prošlogodišnjim iskustvom i odjekom među motoristima i ove godine MOTO KLUB MALARI organiziraju svoju 4. MOTO UPALU i najavljuju još bolju organizaciju nego je to bilo prošlogodišnji party koji je među motoristima proglašen kao jedan od najboljih Moto Party-a u prošloj godini u cijeloj Hrvatskoj (ocjenjujući i uspoređujući iste party-e, po zabavi, ponudi, trajanju....) . Za zabavu ove godine su zaduženi domaćini - grupa ong>TRAG iz Trogira te gosti iz Karlovca, slikoviti band THE TRIO koji praše glazbu AC DC-a i ZZ TOP-a. Party počinje u ranim popodnevnim satima sa defileom motorista po gradu i okolici...

08.05.2008. u 17:36 • 1 KomentaraPrint#

5. ALTER SPRING ROCK FESTIVAL 2008 i MALARSKA MOTO UPALA

Ove godine naš Alter Spring Rock festival neće zasjati u punom sjaju no to neće ništa naškoditi dobroj svirci i dobrom rokijanju i rokanju 17. 05. na MOTO PARTY-u i dan kasnije 18.05. na ''Alter ego After Party-u'' Naknadno ćemo objaviti bandove koji nastupaju ove godine..... Za MOTO PARTY se već odavna zna da nastupaju THE TRIO iz Karlovca i domaćini TRAG iz Trogira. Pohvale organizatorima MOTO Klubu ''Malari'' koji ove godine očekuju još više prijatelja - motorista iz cijele Hrvatske koji će nam se rado pridružiti u ispijanju piva i ostalim rokersko bykerskim disciplinama. MOTO NAM JE OSTAO ISTI - ''S MIROM DOĐI ILI ME SE PROĐI'' !

08.05.2008. u 17:18 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Opis bloga

Život je Rock'n'Roll !!!
ALTER EGO je zamišljen kao organizacija samih mladih - za mlade . Udruga je još u osnivanju mada već djeluje skoro pa godinu dana. U tih godinu dana organizirali smo 3.Alter Spring rock festival u parku na Malariji i još 10-tak manjih koncerata u Trogiru, Marini i Kaštelima.Također naši glazbeni sastavi koji djeluju u udruzi (njih trenutno 11) sudjelovali su na koncertima širom lijepe naše . Cilj nam je pomoći mladim glazbenicima da što lakše i jednostavnije dođu do pozornice te svoje talente prikažu publici. Posebno njegujemo rock glazbu a prihvaćamo i sve ostale žanrove glazbe... Nadalje, nećemo se zadržati samo na ROCK-u i glazbi već ćemo se baviti svim drugim dostupnim i zamišljenim djelatnostima koje ćemo sami pokušati organizirati kako bi život mladih učinili što boljim u gradu Trogiru a i šire.

Moj humoristički portal - niktitanik.com -