Uvijek i svuda

četvrtak, 21.02.2008.

Pomrcina Mjeseca

Kao sto sam i obecao evo slika pomrcine Mjeseca. Neopisiv prizor. Tu vam je fotka i uzivajte i komentirajte.


Photobucket

Ako kliknete na slikicu bit ce veca party

21.02.2008. u 14:45 • 24 KomentaraPrint#

Mama na djelu

Dakle nocas je bila pomrcina Mjeseca i danas, ali kasnije, staviti cu fotke na blog ali sada dok je jos ujutro sam pjesnicki nadahnut da opisem moje jutarnje dozivljaje nako vecinom neprespavane noci.


Njezno poput bagera dosuljala se u moje snove,
Saptom poput eksplozije sapnula je moje ime,
I jutros me mama razbudila

21.02.2008. u 09:50 • 2 KomentaraPrint#

subota, 16.02.2008.

Mjesec

Hehe znam da sam vec na ovom ili proslom blogu imao post sa slikom Mjeseca ali nije ni blizu kvalitetna kao ovu kou sam danas napravio.Da nebi samo nju objavio stavit cu i sliku Saturna kako se vidi kroz teleskop tj bez obrade i sl. Mars nisam uspio uhvatiti zbog Mjeseca kako treba a ni neku maglicu. To cu probati prvom sljedecom prilikom bez Mjeseca. Vec sam jednom probao ali je dosta nesslavno zavrsilo.

Saturn

Photobucket


Mjesec

Photobucket

16.02.2008. u 02:29 • 6 KomentaraPrint#

srijeda, 13.02.2008.

Trenutak inspiracije

Evo danas osjecam neko nadahnuce za mjenjanje svijeta pa molim vas pretrpite ovaj post a sljedeci ce opet biti slike. Danas mi je pala napamet sljedeca metafora...

"Svi smo mi zupcanici. Kad zupcanik stane iako je kvalitetan svakim ga je danom sve teze pokrenuti jer se talozi prljastina na njega. Ali nije nemoguce. Zato zupcanici diljem svjeta, ako ste stali pokrenite se , a ako se vrtite, nastavite!"

Igor Puhar

13.02.2008. u 17:33 • 6 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 11.02.2008.

Opatijska malonogometna liga - isjecak

Dakle. Evo jedne fotograije s kojom sam dosta zadovoljna jer je dosta fokusirano ispala, moment akcije je i izrazava napetos koja je i popratila turnir. Nazalost nisam bio od pocetka ali sljedeci put ocu pa cu uhvatiti i koju svjetliju i brzu fotku. Propustio sam par snimaka lijepih golova ali nisam profesionalac. Cestitke svima koji sudjeluju na bilo koji nacin u opatijskoj malonogometnoj lizi jer je hvale vrijedan projekt.

Sto se tice fotografije.Uvijeti teski za fotografiju, nemam 2.8 f objektiv, mrak, nedostatni reflektori i pokret. Dosta fotografija mi je mutniej ispalo ali nsiam mogao puno bolje. Cak ni panning ne pomze jer su cesto stavri krecu u suprotnim smjerovima. ISO 1600, objektiv 55-200 f5 , exp 1/60 sec. Ima jos puno rada na poboljsanju kompozicije ali ovo mi je tek prvo snimanje tekme :D

Pozdrav

Photobucket

11.02.2008. u 02:00 • 6 KomentaraPrint#

četvrtak, 07.02.2008.

Imam par sliak koje bi htio objaviti ali se ne mogu nikako odluciti. Za sada cu objaviti ovu a poslije cu vidjeti kad cu i oci li i te ostale.

Photobucket

07.02.2008. u 10:29 • 8 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (6)
Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (13)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

My fotosteps

Nisam profesionalac i imam jos jako puno toga za nauciti ali uzivam u svakom trenutku sto provedem fotografirajuci. Pomocu ovog bloga vam zelim pruzati uvid u moje radove i mogusnost da dobronamjernim kritikama uz vasu pomoc jos vise napredujem. Hvala svima na podrsci!

Mailirajte me na :

the_lord_spirit@net.hr


Blog je prilagoden Mozilla Firefoxu i rezoluciji 640x480

Nadimak

Kratka povijest o mom nadimku:
Jednom davno mi je nick bio samo Spirit. To vrijeme sam stalno mjenjao nickove ali mi se niti jedan nije bas svidao. Zatim se sonda Spirit spustila na Mars i tada sam i ja po njoj krenuo koristiti taj nadimak.Par dana poslije se sonda "pokvarila" ali nakon tjedan dana su uspjeli ukloniti kvar i Spirit se vratio iz mrtvih lud . Poslije sam si dodao Lord valjda zato jer sam postao umisljen smijeh a ponekad i bacim prefiks The da povecam vaznosti namcor . Sada vise nisam toliko umisljen pa vam dopustam da mi se obracate sa : "Spirit, vasa visoti , kako vam mogu biti od pomoc?". smijeh







Google































COPYRIGHT

Fotografije i tekstovi su privatno vlasništvo i molio bih sve da se pridrzavate svih prilezecih prava.
Možete ih koristiti i distribuirati u osobne svrhe, na blogovima i webovima uz uvijet da navedete ime autora. Za sve ostalo je potrebna suglasnost autora. Hvala



Članak 189.

(1) Novčanom kaznom od 5.000,00 do 50.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj pravna osoba ako:
1. bez odobrenja autora prvi put objavi ili prije objave otkrije javnosti sadržaj ili opis autorskog djela, ili se bez naznačivanja autora, osim ako je autor u pisanom obliku izjavio da ne želi biti naveden ili ako način javnog korištenja onemogućava navođenje autora, koristi autorskim djelom, ili bez odobrenja autora deformira, sakati ili na bilo koji drugi način izmijeni autorsko djelo, ili se njime koristi na način koji bi ugrožava ili bi mogao ugroziti čast ili ugled autora (članak 14.-16.)

Linkovi

Stranice

AUV
Google
Istra
Dokaz monopola


Blogovi
Maja
Planinarka
Odiseja
MiT rules
Moj razred
MNK Gorovo
Kvasic
Foto-olki


CURRENT MOON
moon phases



ZEZANCIJA I ZARADA PREKO NETA

Po meni dva najsigurnija nacina su:

AGLOCO

Progrma ima logike i ako se malo potrudite mozete nesto postici.
AGLOCO



BUX.TO

Program definitivno ima logike jer ste placeni za gledati reklame. Malo ali jeste pa ao imate 10 min slobodnih na dan izvolite. Ovaj nacin sam vec provjerio i meni pali.
BUX.TO


MOZDA SE NE BORE ORUZJEM ALI ZASLUZUJU SPOMENIKE

GREENPEACE

window.gdprAppliesGlobally=true;(function(){function a(e){if(!window.frames[e]){if(document.body&&document.body.firstChild){var t=document.body;var n=document.createElement("iframe");n.style.display="none";n.name=e;n.title=e;t.insertBefore(n,t.firstChild)} else{setTimeout(function(){a(e)},5)}}}function e(n,r,o,c,s){function e(e,t,n,a){if(typeof n!=="function"){return}if(!window[r]){window[r]=[]}var i=false;if(s){i=s(e,t,n)}if(!i){window[r].push({command:e,parameter:t,callback:n,version:a})}}e.stub=true;function t(a){if(!window[n]||window[n].stub!==true){return}if(!a.data){return} var i=typeof a.data==="string";var e;try{e=i?JSON.parse(a.data):a.data}catch(t){return}if(e[o]){var r=e[o];window[n](r.command,r.parameter,function(e,t){var n={};n[c]={returnValue:e,success:t,callId:r.callId};a.source.postMessage(i?JSON.stringify(n):n,"*")},r.version)}} if(typeof window[n]!=="function"){window[n]=e;if(window.addEventListener){window.addEventListener("message",t,false)}else{window.attachEvent("onmessage",t)}}}e("_tcfapi","tcfapiBuffer","tcfapiCall","tcfapiReturn");a("_tcfapiLocator");(function(e){ var t=document.createElement("script");t.id="spcloader";t.type="text/javascript";t.async=true;t.src="https://sdk.privacy-center.org/"+e+"/loader.js?target="+document.location.hostname;t.charset="utf-8";var n=document.getElementsByTagName("script")[0];n.parentNode.insertBefore(t,n)})("03c24551-d648-4df2-98f9-2ed3dd7b05a8")})();