kolovoz, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (3)
Studeni 2008 (2)
Listopad 2008 (4)
Rujan 2008 (4)
Kolovoz 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

DESIGN BY: ZOKA

|Opis bloga|

Doživljaji, misli i svakodnevica svježeg akademskog građanina i borba za ostvarenjem u onome što oduvijek htjedoh.

|Kolege!!|

mlada tičerica
g. Profesor (s velikim P, da!)
kolega u raljama srednje škole
bernard je malo duže u svemu

|Fotke!!|

Image and video hosting by TinyPicZar nije zanimljiva?

Image and video hosting by TinyPicVrlo staro

Image and video hosting by TinyPicParkić

Image and video hosting by TinyPicOvo želim

Image and video hosting by TinyPicMalo šprica!

Image and video hosting by TinyPicBelgijo, daleko si

subota|30.08.2008.

|Daleko
|

Moram priznati da mi se u ovih tjedan dana život okrenuo naglavačke. U doslovnom smislu. Da mi je netko rekao prošli tjedan da će mi se ovo sve dogoditi, laganini bih se zapitao - jesi li ti na nekakvim narkoticima?

Nakon poslovno neuspješnog razgovora početkom tjedna, stigne poziv - i gle, vraga, za mene je! Ludilo. Kaže teta - ja sam ta i ta, iz tog i tog mjesta; čula sam za Vas pa ako ste voljni raditi imam ponudu za Vas. Odmah sam si pomislio - "Okkk, prestanite me sprdati tko god da je!!" No, kaže teta da joj je djelatnica otišla nenadano i da ima upražnjeno mjesto, pa bi ona voljela da dođem na dogovor sutra. Naravno da sam pristao iako nije puna satnica; čisto me zanimalo što se nudi.

Sutradan se zaputih autom i trebalo mi je oko 2 sata, minimalno, no imao sam o čemu razmišljati tako da mi nije smetala vrućina koja me laganini podgrijavala! Stigoh ja na cilj, škola nova i super izgleda. Takve u mom gradu nema, zasigurno. Lijepo ja pronađem tetu, pa smo si malo pričali uz kavu i kekse i mogu reći da sam ugodno iznenađen. Reče mi - kolega, imat ćete sve što Vam treba, samo kažite. Ruke su mi odrješene. I to upravo u onome što oduvijek htjedoh predavati. Mom zadovoljstvu nije bilo kraja.

Isti dan sam tumarao susjednim gradom u potrazi za stanom (i namučio se!), a u četvrtak se doselio s autom punim stvari. U petak ujutro me, naravno, čekalo učiteljsko vijeće. Nakon toga mi rekoše da trebaju čovjeka u još jednoj školi pa neka odem na razgovor. I to je prošlo više manje dobro (no tamo mi nešto ne štima, a ne znam još što, hmm), pa sam i njihove sate dobio. Eto mi sad i 6 sati prekovremeno.

Naravno da mi pola priručnika fali jer ih netko nije vratio, naravno da cijeli dan tipkam da si bar donekle posložim nastavne teme prije početka i napravim plan. Krećem od nule. Ali, neka. Biti će naporno, ali ću bar ispeći zanat. Hrpu toga imam u glavi, hrpu pitanja i nejasnoća, ali nema šanse da to pokažem pred djecom jer će me razapeti.

U utorak je dan D. Držite fige.

- 21:22 - Napišite mi nešto (4) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.