< travanj, 2012  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Travanj 2012 (1)
Ožujak 2012 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

-Kratki Uvod

Hello everyone...
Svakakve bedastoće na jednom mjestu, mislim da je to pravilan način kako bi mogla opisati blog.
Već sam imala jedan blog četiri godine, ali mislim da je vrijeme da okrenem novu stranicu.
Dosta mi je face-a, mislim da je pretjerano otvoren i publiciran. Zato se i jesam ponovno odlučila za dobro staro bloganje.
To je mjesto gdje možeš otvoreno podijeliti događaje, brige i veselja, a opet držati djelić svoje anonimnosti za sebe.


-Evo malkice i o meni.

89. godište, Jarac
Veoma čudna osoba koja je neshvaćena. Bilo od drugih, bilo od same sebe. Ne studiram zahvaljujući nekim svojim ''savršenim'' potezima u životu. Veoma često padnem, ali se ne predajem koliko me često život rušio. Planiram upisati umjetničku akademiju, nadam se što prije, jer me jako zanima crtanje. Crtam stvarno od kad znam za sebe. Uvijek sam imala bilježnice u koje bi crtkarala nešto, i baš bi ih htjela pronaći, ne znam ni sama zašto. Uz crtanje, hobi mi su mi i crtanje designa odjeće, pisanje pjesama i priča. Sve su to moji načini za ispuštanje negativnosti iz uma. Da, upravo sam svoje najgore dane preživjela hvatajući se olovke i papira. Dosta sam smirena osoba i ne volim nametljivost i pametovanje. Mislim da bi se trebalo držati svojih stavova u životu i živjeti po svojim pravilima. Također mislim da ništa nije štetno u normalnim količinama, i da bi svatko trebao gledati svoja posla i ne suditi druge prije nego li ih stvarno odlučiš upoznati.


-U crticama

-Slušam metal, symphonic metal, rock, itd
-Obožavam jesti povrće
-Jedem samo piletinu i ribu
-Volim piti dobar čaj, kavu i vino
-Volim Jack Daniels
-Još nisam otkrila pravi smisao života
-Volim Japansku kulturu
-Volim gledat anime
-Volim igrati igrice
-Mislim da nismo sami u svemiru
-Volim pogledati dobar psihološki ili sci-fi film
-Novac je važan u životu, ali nikako presudan ili svet.
-Opraštam onima do kojih mi nije stalo i koji nisu dio mog života
-Ne zaboravljam povrede ljudi do kojih mi je stalo i koji su mi bliski
...

Linkovi

petak, 13.04.2012.

Nedoumice

Vrijeme pre brzo prolazi, a ja stojim i čekam.
Nisam niti sama sigurna što, ali nikako da se pomaknem s ove točke. Zarobljena sam u svoj vlastiti krug nedoumica, prevelikih očekivanja, nadanja, razmišljanja. Sve se to nekako ponavlja, svaka greška je bila ponovljena, a ja što sam iz toga naučila? Sve, znam sve, ali nikako da to popravim, znam kako će biti ako to i ne učinim. Ako sve znam zašto onda to činim? Što nije u redu sa mnom? Zašto jedan trenutak sam puna života, sretna, imam planove, ciljeva, veselim se sutrašnjem danu, nečemu što želim promijeniti, to činim, a onda idući dan sreća je pokazala drugo lice, nemam volje za ništa, pre umorna sam, sve vidim crno, ništa se ne čini kako bi trebalo biti, opet ponavljam greške. Gdje je točka ravnoteže, tamo gdje bi ja trebala biti, ili je sve crno ili bijelo. Iako sam donijela mnogo odluka što bi trebala ove godine učiniti, nekako mi se čini da će opet sve pasti u vodu. Zašto nisam čvršća, sama sebi sam najveća prepreka ili neprijatelj, zašto nemam kontrolu nad svojim Ja!!!
Kako god bilo i što god bilo ništa se ne može promijeniti ako ja to ne želim. Ali ja to želim i hoću, zašto onda to pobogu ne činim?| komentari (5) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.