Gatuso:Moje koljeno još uvjek nije spremno

subota , 02.05.2009.

Image Hosted by ImageShack.us

Gennaro Gattuso (31), vezni nogometaš Milana i reprezentacije Italije, odradio je prošlog tjedna prvi trening nakon operacije ligamenata desnog koljena i dugotrajne rehabilitacije.

Jedan od najsrčanijih nogometaša na travnjaku ipak nije mogao obavljati sve trenerske zadatke koje je postavio, kako pred njega, tako i pred ostale igrače Milana trener Carlo Ancelotti, zbog čega se posumnjalo da se ipak neće dogoditi skori povratak Gattusa u momčad trenutačno druge momčadi talijanske Serije A.

"Moje koljeno još uvijek nije spremno. Osjećam to jako dobro. I neću žuriti pri povratku, jer mogu samo na brzinu pokvariti sve dobro što sam napravio tijekom rehablitacije koja traje pet mjeseci" - rekao je ovaj vezni igrač.

Tijekom ovosezonske Serije A Gattuso je odigrao samo jedanaest utakmica, a onda se dogodila teška ozljeda prilikom Milanovog gostovanja kod Catanije sredinom prosinca 2008. godine.

Gattuso je uspješno operiran u Belgiji, te je započeo oporavak koji je po liječnicima trebao trajati šest mjeseci.

Kakav već je, Gattuso se i na tom polju grčevito borio za što brži povratak nogometu, a postojala je mogućnost da čak nastupi u derbiju protiv Juventusa 10. svibnja.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.