MI SMO ŠTREBERI, NAJJAČI SMO, NAJJAČI!

utorak, 28.03.2006.

Moja razred...

Danas je utorak. Jučer je bio ponedjeljak. Sutra je srijeda. Nakon ovog dubokoumnog zaključka, sigurno ste pomislili da idem u gimnaziju. To je, nažalost, točno. Ne kažem da ne volim svetu školu, ali je mrzim. Bez obzira na to kaj smo moja razredna družba i ja, kao budući intelektualci, budućnost ove države (jadna ona....), škola je za nas pakao iz kojeg možemo izaći samo pod odmorom. I to samo nekad. Kad nam ravnatelj da pismeno dopuštenje za to. Ali da ne nabrajam više sve te divne stvari koje krase ovu ustanovu, upoznat ću vas sa svojom družbom Raske Kržljice.

Andrea- živi s psom, zgodna kuja, mislim na psa.... Zaposlena na placu, ima najveći štand, prodaje hranu za pse i mačke, popularna među cajkpopulacijom. Vlasnica sex shopa preko puta škole. Ima rasprodaju ovaj tjedan pa slobodno dođite.

Marija- zaljubljena u Janka, živi s dvije mame i tatom.. Ima zgodnu sestru i velikog (nažalost ne na svim dijelovima) brata... U slobodno vrijeme svira tamburicu i pjeva u zboru.

Lucija- plavokosa djevojka sa sela, iz grada... Obožava košarku i sanja o tome da postane Michaela bez Jordana. U slobodno vrijeme ide na natjecanja iz matematike. Dokaz je da plavuše nisu neglupe.

Donald- „dečko“ s kosom nedečka. Ima osobine nekih životinja, obožava život u kavezu i sanja da jednog dana radi u cirkusu, baš kao i njegov idol, zebra, tj. zebar (muški rod...) Archibald.

Lana- još jedna među mnoštvom plavuša, samo kaj je ona prirodna, kao i ostale... Sportašica je, igra nogomet u jednom županijskom prvoligašu, ima prekrasan udarac lijevom nogom i odličan desni kroše... Na ulazu u sveti WC školski nalazi se njen dres, s potpisom, popularna je cura.

Magdalena- sotonistica. Vođa je udruge navijača Satana, čije je sjedište u školskoj zbornici, naravno zbog toga ima OK ocjene, ali je profesori baš i ne vole jer im stalno naređuje i moraju je slušat, inače neće ići u pakao, a to ne bi željeli...

Dario- "pomalo" čudan dečko, obožava školu i školsku imovinu. Posjeduje ključeve svih učionica, čak i muškog WC-a. Sanja o karijeri domara, ide na seminare i član je udruge "Domari smo mi".

Barbara- sisata cura, sa silikonima, naravno... Obožava grudnjake i skidanje pred mušterijama, ali i pred običnim smrtnicima...U prošlosti je bila u vezama s poznatim glumcima, sad je prešla na pjevače, ali samo one kaj su bili na Dori.

Masha- Učenica na razmjeni, došla je iz Malezije i igra šah za reprezentciju Afganistana. Draga cura, samo ponekad pretjeruje sa šminkanjem i plesanjem po stolovima pod matematikom, sve kako bi impresionirala profesora u kojeg je zaljubljena.

Alberta- dijete Alberta Einsteina, pametna cura, sudjelovala je na natjecanjima iz zemljopisa, povijesti, matematike, hrvatskog, biologije, kemije i tjelesnog ove godine. Zovemo je Željezna lady, zbog njene naravi i čvrstog, pomalo željeznog karaktera....U slobodno vrijeme uči...

Agatha- Najstarija pripadnica razreda nam svetog i buduća studentica engleske književnosti. Matematika, latinski i povijest su joj slabije strane, ali zato pokazuje zavidno znanje u engleskom, njemačkom i hrvatskom. Ima curu, u slobodno vrijeme sudjeluje na sastancima udruge „Drogom protiv svega ostalog“, divna cura, iako su joj ruke poput sira s rupama....

Miroslav- Najpametniji dečko u školi, obožavaju ga curice, ali i profesori, pogotovo muški. Kad nemamo školu, dođe do školskog dvorišta i tamo se zadrži par minuta i onda počne lupati po svetim vratima školskim i plače, moli domara da ga pusti unutra. Ima izvanbračno dijete s jednom profesoricom.

Tin- dečko rođen u Zagorju, obožava vino, uništava školsku imovinu i buši gume na romobilima profesora. Sluša rock, ima dugu crnu kosu, obožava nosit uske kožne hlače. Krasan dečko....

Ronald- dugokosi rocker,glumi nekog nacista, pali se na Hitleovu ženu. Poznat je kao veliki osvajač, nema cure u školi kojoj nije slomio srce,neodoljiv je.... U slobodno vrijeme oplođuje mlade profesorice u zbornici.

Bernarda & Sandra- nema smisla pisati odvojeno o njima.. stalno su zajedno, redovito posjećuju pop koncerte, obožavateljice su lika i djela Britney Spears ( fuj....), ne podnose nikakvu drugu glazbu osim popa i cajki. Redovito posjećuju klubove u kojima su cajke jedina glazba, možete ih vidjeti na vijestima, redovito sudjeluju u pucnjavama, čak su i kažnjavane zbog narušavanja javnog reda i mira.

Nataša- ambiciozna cura, želi studirati medicinu. Ne izlazi previše van, više voli ostat doma i učit. Mogli ste je vidjeti nedavno na reklami za Dove, ali i reklami za kondome, 3. spermić slijeva...

Marin- dečko s mora, pomalo iritirajućeg tovarskog naglaska, ali divne plave kose koja ostavlja bez daha školske spremačice. Prava je sex bomba svete škole, nedavno je snimio reklamu za muške tange, samo na RTL Televiziji. U slobodno vrijeme slika i pjeva, prava je umjetnička duša, nastupao je u duetu s Claudijom, ali je prevario jadnu curu i od tada ga više ne voli, posvećena mu je pjesma «Više nisam tvoja».

Dalibor- priglup dečko sklon opijanju. U slobodno vrijeme čita telefonski imenik i gleda mjuzikle, zna Chicago napamet i sanja o odlasku u Las Vegas. Uzor mu je Elvis, moj susjed, tj.pas mog susjeda.

Bera- djevojka iz SCG. Rođena u Beogradu, odrasla u Beogradu, sad nije u Beogradu. Poznata po uzgoju vinove loze. Ne pije,. ne puši, vegetarijanka je, možete je vidjeti na obližnjim pašnjacima gdje svakodnevno trči i jede. U isto vrijeme. Nuždu obavlja na školskom igralištu.

Karla- divlja ženska duge crvene kose pune bakteija i grinja. Ima motor kojeg ne zna vozit, samo sjedi na njemu i pravi se važna. Pjevačica je u lokalnom bandu zvanom "Lepi gimnazijalci", spremaju se za nastup na Dori i tvrde da je "Moja štikla" zapravo njihova štikla, tj.pjesma i da se u originalu zvala "Moje opanke".

Melita- najumišljenija cura u županiji. Mama joj je bila tajnica dr. Stjepana Franje Tuđmana, sad je zaposlena u Vladi, možete je vidjeti kako se šminka pod sjednicama. Melita je, s druge strane, priglupa cura, iako zna sve o modnim kreatorima i elegantnoj odjeći. Sanja o tome da jednog dana postane Barbie, silikone je ugradila, trenutno traži Kena, možete se javiti na broj telefona napisan iznad pisoara u ženskom WC-u.

Jelena- povučena i mirna cura. Ne komunicira s ostatkom razreda, osim sa svojom zamišljenom frendicom (Kristinom) s kojom sjedi u zadnjoj klupi. Jednom je matematički profesor slučajno sjeo na Kristinu nakon čega se Jelena počela derati na profesora i govorit mu: Kaj si ti gluh, kaj ne vidiš da cura sjedi tu?! Kristina se još uvijek oporavlja od napada profesora, čak je i dobila odštetu. Nakon toga profesor, umjesto u Jaguaru, dolazi u školu tramvajem, kupio ih je 6.

Zoran- sol na kraju. Još jedan Zagorac, bivši dečko, ovaj, frend, gore napisanog Tina. Zvali su ih Tina & Nikša... U slobodno vrijeme vozi traktor, jednom je Rasku Kržljicu dofurao u njemu, od tad ga sve profesorice mrze, ljubomorne su na Rasku. Iako ima 20 godina, Zoran izgleda kao mladić, Ratko Mladić... Po godinama ste mogli zaključit da je ponavljao nekoliko puta 1.razred frizerske gimnazije, nije znao napravit konjski rep... Inače je divan dečko koji nas vozi u svom traktoru u školu, ali nam naplaćuje gorivo pa ga stalno tračamo.

To je moja razred, ta 24 divna bića, uključujući i mene, prepuna pameti, mladenačke snage i želje za učenjem... Na ovom blogu ću vas izvještavati o svakodnevici razreda svetog, tko je išao na WC, tko je kasnio na prvi sat, tko je plesao na stolu pod satom, sve... Ali ne sad, sutra.

- 21:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Image Hosted by ImageShack.us

    Ovaj je blog posvećen jednim učenicima jedne škole u jednom gradu u jednoj županiji u jednoj državi na jednom Balkanu na jednom kontinentu na jednoj planeti u jednoj galaksiji u jednom svemiru...



    Free Counters

    hit Counter

    Za dodatne informacije: strebera24@yahoo.com

    Image Hosted by ImageShack.us











    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi

  • 24 štrebera, cijela istina, pola cijene!