Predstavljanje

Kao i sto je najavljeno, odmah za moj drugi radni dan, odrzana je press konferencija.

Tu nije bilo puno problema, novinari su imali razumijevanja prema meni, nisu postavljali "skakljiva" pitanja. Ali ima vremena i za to.

Takoder, moram napomenuti i kako je i razgovor sa Maximom dobro "prosao", oboje imamo zelju za uspjehom i iste ciljeve.


Klub sam zatekao na 18. mjestu sa 24 nogometasa koji konkuriraju za pocetni sastav. Od tih 24 ubrajaju se i 4 koja su na posudbi do kraja sezone (Ryan McLaughlin, Andrew Surman, Jack Stephens, Ryan Seager), no 2 igraca (Adam Smith (akumulirani zuti kartoni), Ryan Mclaughlin (oporavak od ozlijede)) sigurno nece konkurirati za sljedecu utakmicu protiv Q.P.R. za 2 dana.

Klupska infrastruktura je solidna, no imam zelju da sa vremenom, u dogovoru sa Maximom (koji u klub "pumpa" novac), poboljsam uvjete za treniranje i razvoj mladih igraca. U klubu se takoder nalazi brojno klupsko osoblje (17) koji se brinu da igraci imaju sve potrebno za svoj ali i klupski razvoj (no morati cu pogledati/porazgovarati sa osobljem u vezi trajanja ugovora).

A mogu reci i da mi se svida izgled dresova.


Za sljedeci dan ostavljam si razgovor sa igracima i osobljem, te zajednicku (sa trenerima) procjenu razvoja igraca iz "mlade" i "rezervne" momcadi.

NAPOMENA: RADNJA OVE PRICE JE IZMISLJENA I PRATI DOGADAJE IZ NOGOMETNE VIDEO IGRE.