Prvi dan

Bournemouth, grad sa oko 180.000 stanovnika, je u 2011. godini, samo mjesec dana prije Nove godine imao jos jedan razlog vise za slavlje. Naime, britanski mediji su sredinom 11. mjeseca objavili jos jednu vijest o ulaganju "stranih" investitora u njihov nogomet.

Maxim Denim, tada 41-godisnjak, ruski biznismen postao je suvlasnik i glavni investitor AFC Bournemoutha. No, odmah je dao do znanja da ne se ne zeli pojavljivati u medijima niti baviti se sa javnoscu. Sve do 2.4.2014. godine kada je odlucio potraziti novog menagera zbog toga sto mu je njegova najveca investicija pocela "tonuti" u trecu englesku ligu.

AFC Bournemouth u sezoni 2013/14 je igrao ispod svojih ocekivanja, te je u 39 odigranih utakmica uspio "prikupiti" tek 47 bodova. U strahu kako klub ne bi ispao u nizi rang natjecanja, Maxim je odlucio prekinuti "odmor" i sazvao izvanrednu sjednicu glavnih i odgovornih u klubu. Na toj sjednici se raspravljalo o preostalim utakmicama, mogucnostima kluba i o (sada vec bivsem) menageru. Zbog samo 4 boda "udaljenosti" od "zone ispadanja", Maxim je bio primoran zaposliti novog menagera kojem bi primarni cilj bio zadrzati klub u ligi.

A kao sto je i nekad Maxim Denim bio nepoznanica u Bournemouthu, tako je i do sad bio William Marshwell. Vazno je istaknuti rijec "bio", jer od 2.4.2014. godine je poceo njegov radni staz u AFC Bournemouthu. William je 60-ogodisnjak, veliki zaljubljenik u nogomet i do sad nije vodio ni jedan nogometni klub. Stoga je odluka celnih ljudi u klubu medijima bila jako cudna i neobicna.

Tako je Maxim opet privukao paznju medija na sebe ali i na novopecenog managera Bournemoutha. Sluzbeno predstavljanje Williama je dogovoreno odmah na njegov drugi radni dan u klubu. Vec tada ce William imati sansu predstaviti se javnosti i reci svoje dojmove i planove o klubu.

NAPOMENA: RADNJA OVE PRICE JE IZMISLJENA I PRATI DOGADAJE IZ NOGOMETNE VIDEO IGRE.