Info

Wily old manager je blog o nogometnoj simulaciji menadzerstva. Blog o igri Football Manager koja je nastala u suradnji SEGA i Sports Interactive.

Cilj bloga je opskrbiti vas najnovijim i najzanimljivijim vijestima, sto tocnijim i detaljnijim tutorijalima te sto kvalitetnijim programima koji vam omogucuju uredivanje i zanimljivije igranje.

Na blogu ce se nalaziti raznorazni dodaci za Football Manager, npr. grbovi klubova, natjecanja, nogometnih saveza i reprezentacija, skinovi, slike igraca i trenera, te najnoviji transferi i raznorazne nadopune informacija o klubovima, igracima, trenerima i ligama. A medu svim tim raznoraznim dodacima, nalaziti ce se i poneki clanak iz moje "fm karijere".

Izvori i autori svih vijesti, tutorijala i svih ostalih objavljenih radova na ovom blogu ce biti navedeni ukoliko Wily old manager blog nije autor djela. Ukoliko ste Vi autor nekog djela objavljenog na blogu a pritom niste navedeni kao autor, molim Vas da me kontaktirate kako bih Vas upisao kao autora djela, ili kako bih uklonio post.

Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom. Stoga, dopusteno je umnozavati, redistribuirati, remiksirati, mijenjati i prerađivati sav sadrzaj bloga (postove) u bilo koju svrhu, pa i komercijalnu. Ali, morate adekvatno navesti autora, uvrstiti link na licencu i naznačiti eventualne izmjene. Možete to učiniti na bilo razuman način, ali ne smijete sugerirati da davatelj licence izravno podupire Vas ili Vaše korištenje djela. I ukoliko remiksirate, mijenjate ili prerađujete materijal, Vaše prerade morate distribuirati pod istom licencom pod kojom je bio blog.

Wily old manager blog se ne bavi piratskim sadrzajem niti ga podrzava.

Sav sadrzaj za preuzimanje, ciji je autor Wily old manager, biti ce postaljeni za preuzimanje na Gamefront internet stranici, a sav ostali sa stranice autora.