06.10.2008., ponedjeljak

TABU TEME

„Ženi je dovoljno da upozna samo jednog muškarca kako bi upoznala sve muškarce, dok muškarac može da poznaje sve žene, a ipak da ne shvati ni jednu”, izjava je američke novinarke i humoristkinje, Helen Roland.
Ova, vrlo pronicljiva, konstatacija jasno oslikava kompliciranu prirodu muško-ženskih odnosa.

No, dal' je to zaista tako? Zar, zbog takvog 'ustaljenog' razmišljanja nisu svi muškarci 'svinje' a sve žene 'komplicirane nadrkane krave'.
Neka mi oprosti ženski dio populacije na ovom izrazu.

Dal' zbog tog jaza izmedju žena i muškaraca dolazi do prestanka komunikacije?
Zbog stalnih nesporazuma u komunikaciji, žene, ali i muškarci, da bi izbjegli konflikte, pribjegavaju malim sitnim lažima. I to je 'OK'.

Ali, ne bi o lažima. Spomenuo bi TABU TEME u braku. Postoje li? Trebaju li postojati? Dal' baš sve muž i žena trebaju dijeliti?

Evo jedan primjer:
Žene znaju da muškarci masturbiraju. To je činjenica. No, koliko muškaraca je svojoj dragoj zaista reklo koliko puta, koliko dugo i kako se samozadovoljavaju. Mogla bi postati znatiželjna, a muškarci vole ponekad da uživaju i sami. TABU TEMA:)

Ili vaša sexualna maštarija? Većina muškaraca mašta o sexu s dvije žene. Zna li to vaša partnerica? Il je to kod Vas TABU TEMA !

Prisjetit ću se prvog 'TRENUTKA ISTINE'. Zapravo, koju god emisiju pogledali, naići ćemo na gomilu područja o kojima u normalnim okolnostima ne bi pričali. Od toga da maštamo o sexu sa dragom i njenom prijateljicom, pa preko pišanja u umivaonik ili mirisanju donjeg rublja naše drage, pa o tome da nas pale medicinske sestre, da maštamo kako ispod uniforme nemaju ništa.
Dal su oni nenormalni? Ili samo vjerno oslikavaju naše društvo, društvo u kojem se i mi krečemo, u kojem živimo. Možda čak i radimo iste ili slične stvari.
Zar je zaista potrebno napravit emisiju u kojoj će nekolicina hrabrih privuceni primamljivom zaradom, pokazat nam kako svi mi imamo TABU TEME. Teme o kojima ne pričamo, kojih se 'sramimo'.

Zasto? Zar je zaista tako teško o tome razgovarati sa svojom partnericom? Reći joj da maštamo o njoj i njenoj najboljoj prijateljici. Reci joj da bi je voljeli vidjeli u uniformi medicinske sestre, bez ičega ispod.
Ja sam rekao. I bolje da nisam. Bolje da je to ostala TABU TEMA. Tada ne bi bio 'sexualni manijak', 'perverznjak' i 'bolesnik'. A samo sam rekao ono o čemu 99% muškaraca mašta. I ja sam maštao, i nisam imao namjeru to pretvoriti u stvarnost...

Ovo sam pisao kao muškarac. O ženskim tabu temama i neznam baš nešto puno. Ali vjerujem da ih imate:)

Svjestan sam da i žene i muškarci imaju (i trebaju ih imati) male tajne. Tajne koje se tiću nje i njene prijateljice.

NO, dal' je zaista potrebno imati strah svojoj dragoj priznati nešto pikantno? :)













- 23:07 - Komentari (18) - Isprintaj - #

< listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Siječanj 2009 (1)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O svemu i svacemu... O tome kako dozivljavam svakodnevne stvari... sto dozivljava jedan roditelj dvoje klinaca...o mojim strahovima kao i o onome sto me raduje...
blog.zoom@gmail.com

- RIJEČI NE TREBA BROJATI NEGO MJERITI!

- Imati najvažniju stvar na svijetu, a da je ne posjedujemo.

- Može li se ikada zaboraviti ono sto se jednom ljubilo?