ponedjeljak, 30.11.2009.

ŽOK KAŠTEL - Vodeća ekipa II A lige - centar

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 23:50 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

NOVA POBJEDA KAŠTELANKI U KARLOVCU 3 :2

Na teškom gostovanju naše odbojkašice uspjele su pobjediti vrlo neugodni sastav iz Karlovca.Prvi set pripao je domaćim odbojkašicama koje su bolje otvorile meč i dobile u svoju korist sa 25 : 22 .Drugi set kaštelanke podižu ritam igre te smanjuju svoje greške i osvajaju set.Treći set ponudio je dosta nervoznu i rastrganu igru sa obje strane gdje su se domaće igračice bolje snašle i povele sa 2 : 1 u setovima.Tek četvrti i peti set naše odbojkašice pokazuju zbog čega su prve na ljestvici i jedina neporažena ekipa u ligi gdje rutinirano dobijaju u svoju korist i upisuju osmu pobjedu za redom.
REZULTAT OK KARLOVAC - ŽOK KAŠTEL - 25 : 22 , 23 :25 , 25:21 , 18:25 , 12:15

BRAVO CURE!!!!!!!

- 17:58 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 27.11.2009.

ŽOK KAŠTEL

Ženski odbojkaški klub Kaštel Pribislavec djeluje u Pribislavcu 13 godina i okuplja 40-tak djevojčica i djevojaka.
Mlađa skupina Limačice okuplja učenice 1.-8. razreda osnovne škole i njih već drugu godinu zaredom trenira trenerica Nives Lovrenčić dugogodišnja igračica ŽOK-a Kaštel.
Naše su se limačice prošle godine po prvi puta natjecale u mini odbojci. I ove godine planira se natjecati u mini odbojci.
Predstavljajući Međimursku županiju na turniru u dvorani Dana odbojke u Zagrebu prezentirale su kvalitetnu mini odbojku kao najmlađa ekipa.
Našu prvu ekipu čine juniorke i seniorke predvođene trenerom Markom Obadićem. Prva ekipa takmiči se u II Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Centar.
Prošle sportske sezone seniorke su zauzele 7. mjesto na tablici a ove godine s obzirom na kvalitetne pripreme trener optimistično predviđa vrh tablice.
Rad ŽOK-a Kaštel prožet je kroz cijelu godinu bez obzira na trajanje sportske sezone. Ove godine već četvrti put zaredom organizirao je proslavu Dana žena, zatim u ljetnim mjesecima organizirao malu školu odbojke, turnir odbojke na pijesku popularne '' pješčane oluje''.
Svim aktivnostima koje klub organizira nastoje se osigurati neophodna sredstva za normalno djelovanje kluba u 2. A ligi ( kotizacije, licenciranje igračica, sportska oprema, trener, suci).
Službene utakmice klub odigrava u dvorani ETS- ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu.
Naime, zbog Propisnika Odbojkaškog saveza dvorana u kojoj se odigravaju službene utakmice mora udovoljavati službenim kriterijima.Upravo zbog neadekvatne dvorane u Pribislavcu klub godišnje mora izdvajati pozamašna sredstva za najam dvorane.

Polovicom 4. mjeseca održana je izborna skupština gdje je za predsjednicu ŽOK-a Kaštel ponovno izabrana gđa. Višnja Ivačić, za potpredsjednika ja izabran g. Toplek Vlado, tajnica Prprović Danijela i blagajnica Toplek Jelena.
Ovim putem zahvaljujemo našim dragim navijačima, ljubiteljima odbojke te svim mještanima Pribislavca na posjećenosti odbojke na pijesku te Vas sve pozivamo da bodrite naše odbojkašice na utakmicama koje odigravamo u ETŠ-u u Čakovcu.

- 11:48 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

RASPORED UTAKMICA 2012/13

RASPORED TRENINGA I UTAKMICA

SENIORKE :
15.10.. ponedjeljak - 21.00. sati -utakmica na Belici-početak prvenstva
17.10.srijeda - trening na Poletu u 20.30 sati
19.10 . petak - 20.30 trening na Belici
22.10. ponedjeljak - utakmica u Ivaniću


MLAĐE SENIORKE :
Utorak 16.10.. 19.00 trening -Polet
Četvrtak 18.10. 19.00. trening - Polet