utorak, 31.03.2009.

Victoria Beckham za Armania


Photobucket


Objavljena je i treća u nizu reklamnih fotografija Victorie Beckham za Armania. V.B. nije slučajno odabrana. Upravo je nevjerojatna popularnost Backhamovih u zemljama i ogromnim tržištima poput Kine ili Japana. Fotografije su snimane u stilu 50-ih i chic glamoura ondašnjeg Film Noira i doista vrlo lijepo izgledaju.


Photobucket


Victorija Backham (34), majka troje djece, nadavno je izjavila da izgleda "zbilja grozno kad je gola", pa je vrlo vjerojatno da su posla ovdje imali, osim vrhunskih fotografa, i najbolji majstori rasvjete, a nadasve stručnjaci za Airbrush i Photoshop obradu slika. No, rezultat je postignut i njene će gigantske bilboard fotografije sad krasiti najvažnije svjetske gradove. a po reklamnim je prihodima skoro dostigla svog slavnog supruga, jer je od Armania za potpisani trogodišnji ugovor dobila $24 milijuna.


Photobucket


Treća je slika je, doduše, malo nejasna. Poza možda više ukazuje na nekakvo prakticiranje tantričke yoge, ali ja slabo o tome znam, osim da je poza, možda, malo pripomogla da važi dijelovi njene osobnosti dobiju ponešto zaobljeniji izgled. Rublje se može kupiti u Armanievim dućanima i online na Emporioarmani.com, ali ga još uvijek ne isporučuju u Hr.


Photobucket



Bodyrockers - I like the way you move





Komentari (22) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>