srijeda, 25.03.2009.

Cipele za prvi sudar?? (Dolce & Gabbana)


Možda nešto ovakvo?


Photobucket


Dečkima je lako. Oni i tako imaju samo jedne cipele koje nose bez prestanka. Dobro, možda dvoje. Ljetne i zimske. Vjerojatno će se pojaviti u nekim tenisicama. Ali žene? Nedavno je na jednom forumu jedna cura rekla da ima destak pari Morandijevih cipela (lokalni zagrebački dućani ne skupe obuće) i jedan par Dieselica za "posebne prilike". Vjerojatno misli da Morandi neće izazvati dovoljno burnu, poželjnu kemijsku reakciju u slučaju "posebne prilike"


Photobucket


Jedna je blogerica komentirajući ove Dolce & Gabbana cipele na slici ispod, napisala da bi joj odlično išle uz crnu kratku haljinu i zgodnog frajera. Frajer (po njoj) treba imati dobre traperice, bijelu majicu i onda bi bio odličan pripadajući asesoar. Ove su sandale rock, dobro možda Glam rock i čini se da traže malo više hrabrosti kod prvog sudara.


Photobucket


Dolce & Gabbana su majstori ironije i iznenadjenja. Samo, da iznanedjenje ne bude preveliko i kakav to frajer ide uz kakve cipele? Ili obratno. Što obući za prvi sudar....a da bude Rock and Roll?


Photobucket




The Departed Soundtrack - Im Shipping Up To Boston






Komentari (26) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>