četvrtak, 05.02.2009.

Neke sitnice...kaputi, mirisi...


Teško je davati neke prijedloge. Tu već svatko ima neki miris koji otprije voli. Ali, tržište traži svoje. Dolazi i taj dan zaljubljenih i vrijeme mu je da se on pokaže. I kud' će nego po neki miris. Pravac parfumerija! Evo nekoliko prijedloga, a vaši su dobrodošli!


Image Hosted by ImageShack.us


The One - Dolce & Gabbana - cijene >>





Image Hosted by ImageShack.us


Euphoria - Calvin Klein - cijene >>




Image Hosted by ImageShack.us


Omnia - Bvlgari - cijene >>




Image Hosted by ImageShack.us


Armani Code - Giorgio Armani - cijene >>





Darujte i vi njega!

Statistike kažu da muškarci na poklone za Valentinovo troše dvostruko više od žena. To se lako može promijeniti.
U jednom od ranijih postova, spomenuo sam kako je francuska firma Hermes, u silnoj želji da ih pretvori u jakne, torbe i novčanike, organizirala svjetsku potragu za krokodilima (i aligatorima). Čini se, ipak, da je glavni ulov imao Salvatore Ferragamo i pretvorio je nesretnog kralja močvare u ovaj vanvremenski trench coat.

I cijena je primjerena - $250.000.-



Image Hosted by ImageShack.us



Značajno jeftiniji i, možda, mnogo korisniji poklon, moglo bi biti ovo uže za preskakivanje zanimljivog naziva - Rainmaker. Uže je omotano poly-nylon materijalom, koji će vašem dragom omogućiti mnogo brže skakutanje preko njega, a iz čela bi mu brzo mogla poteći spomenuta kiša. Važno je da je u formi, a zbog vas mu sigurno neće biti teško skakati...skakati...


Image Hosted by ImageShack.us




I za kraj jedan miris i za njega. Diesel - Only the brave. No, izaći će na tržište poslije Valentinova, pa ga samo zabilježite u memoriju i možda ga jednom i dobije na dar, ako se, naravno, prije toga Rainmakerom dovede u savršenu formu .



Image Hosted by ImageShack.us



Kevin Rudolf ft. Lil Wayne - Let it rock







<< Arhiva >>