srijeda, 29.10.2008.

Bolni poraz


Utakmica u nedjelju započela je 20 minuta prije 15h, zbog pomaka sata.

Igralo je standardnih prvih 11, bez ikakvih izmjena. U utakmicu smo došli dosta dobro, odlično smo se branili i igrali prema naprijed, sa samo jednom šipcom. Ali od tih svi pokušaja gostujuće su igračice ipak uspjele zabiti prvi gol. Nakon toga gola ostali smo u igri, igrali kako smo i počeli, a onda koban start ili da se bolje izrazim nespretan pad Renate Vojvodić, koja je ozljedila koljeno te je morala napustiti igru. Zamjenila ju je Maja Vražić. Nakon zamjene pala su još ako se ne varam tri gola i s rezultatom 0: 4 otišlo se na poluvrijeme.

U drugo poluvrijeme isto smo ušli dosta dobro, ali pogreške nekih igračica koštale su nas nekoliko golova. Te je do kraja utakmice rezultat bio 0:10, na našu žalost.

U međuvremenu, dogodila se još jedna prisilna izmjena, Juliji Čuljak razbijena je arkada prilikom nekog skoka za loptom. Time je naša obrana bila oslabljena i to se vidilo. A prije julijinog izlaska gostujuća napadačica uletjela je u klizećem startu našem zadnjem igraču ravno u nogu, nije bilo namjerno jer su obje išle na loptu, ali naša igračica bila je brža, te je mogla zadobiti težak lom noge, što sudac nije evidentirao i nije ništa poduzeo.

Nakon svega toga bilo je teško igrati, te smo svi sretni što je utakmica završila... tako kako je završila. Julija će se brzo oporaviti ali za Renatu se još ne zna. Toliko o utakmici.

Treninzi su sutra i u petak u 15:30h, sa nama sada imaju treninge i juniorke budući da idemo u istu smjenu.

Ovaj vikend tj. nedjelju idemo u Ladimirevce, na noge Slavonki. S njima smo kod kuće igrali 1:3, ali ne gledamo taj rezultat okrećemo se toj utakmici pa što bude. Utakmica je u 11h. Malo je rano za nas goste, ali nema veze, sve je to dio sporta.

Toliko zasada, pozdrav !

29.10.2008. u 17:10 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 23.10.2008.

Utakmica, nedjelja, 15h, Fruškogorac


Ovaj vikend igramo sa Bedemom. Prošlu utakmicu nismo odigrali jer se gosti nisu mogli skupiti te je ta utakmica odgođena.
Budući da nismo igrali prošlo kolo, to su dva zaredom vikenda neigranja, što sigurno ide nama na štetu, ali opet malo odmora ne škodi.

Naručeni su novi dresovi dugih rukava, te novi kostobrani i rukavice za vratare. Moguće ako bude loše vrijeme da odigramo u novim dresovima.

No sada par riječi o nadolazećoj utakmici. Prisjetimo se prve utakmice ove sezone, upravo s njima, koju smo izgubili 15:1, a poveli. Na toj utakmici bilo je opće rasulo, poslje utakmice trener je podnio ostavku, te je sve krenulo ispočetka.

Ta nas je utakmica puno naučila, i baš zbog nje postali smo tim. U utakmicu ćemo ući bez ikakvih očekivanja, otići ćemo odigrati najbolje što možemo, i da pružimo odličnu igru kod kuće da se pokažemo pred domaćom publikom.

Trening za seniorke je sutra, petak, 16:30h, Fruškogorac. Da nadodam, naše juniorke imale su danas trening, te jedva čekamo da nam se neke od njih priključe.

23.10.2008. u 15:57 • 3 KomentaraPrint#

srijeda, 15.10.2008.

Žnk "Vukovar" 7-1 Žnk "Ilok", izlet u Bizovac...


Susret s Vukovarom odigran je prije dva tjedna. Prošlo kolo bili smo slobodni, a ovo kolo igramo sa Beketincima kod kuće.

Izgubili smo od Vukovara 7:1, a opet smo poveli.

Utakmica je počela, igralo se na obje strane, bilo je ljepih akcija sa jedne i sa druge strane. Sve do jednog kobnog prekršaja naših protivnica nad Renatom Vojvodić. Taj prekid smo iskoristili te je Željka Funduk zabila svoj drugi gol ove sezone i to iz slobodnoga udarca sa nekih 20 metara. Teren je bio pun rupa te je on " pripomogao" u davanju gola.

Nakon gola igralo se još malo, te protivnice izjednačuju. Još uvijek smo se držali i napadali i bili ravnopravni s njima,a onda dva gola zaredom. Kod trećeg pogotka isključena nam je igrači zbog preoštrog starta u 20 minuti susreta. Do kraja poluvremena dobili smo još jedan gol, te sa rezultatom 4:1 otišli na poluvrijeme.

Počelo je drugo poluvrijeme i igrali smo sa igračem manje. Veći dio utakmice odigravao se na našoj polovini igrališta, ali igračice su se odlično branile te je bilo teško zabiti gol. Branili smo se i držali tih 4:1, a onda nakon naših pogrešaka smo dobili još 2 gola. A zadnji gol koje su Vukovarčanke dale bio je predivan, njihova noba igračica zvana " Bugy" zabila je predivan gol iz slobodnoga udarca. I stavila točku na i.

Čestitamo našim protivnicama, zasluženo su nas pobijedile, ali ne predajemo se, viditi ćemo se mi još u Iloku.

Bizovac

Ovo kolo bili smo slobodni te smo se zaputili u Bizovac. Išlo je malo igračica, ali unatoč tome mala hrpica igračice se odlično zabavila.

Bilo je predobro, te se nadamo da će sljedeći put svi ići.

Toliko o Bizovcu i slobodnom kolu.

Ovo kolo igramo kod kuće,a također i sljedeće. Svi smo sretni zbog toga jer najbolje igramo kod kuće. Domaći teren je ipak domaći teren.

Igramo sa Beketincima, i ne očekujemo ništa. Nadamo se da ćemo pružiti dobru, srčanu i timsku igru, te pokazati da i mi znamo igrati nogomet.

Utakmica je u 14h u subotu, na Fruškogorcu. Pozivamo sve koje možete da dođete, jer nam treba vaša podrška.
Sutra je trening u 16:30h, također na Fruškogorcu. Da nadodam ovaj tjedan i naše juniorke treniraju s nama jer svi idemo u istu smjenu. Toliko zasada, pozdrav !

15.10.2008. u 18:40 • 1 KomentaraPrint#

četvrtak, 02.10.2008.

Prvi susret sa Vukovarom ove sezone, što očekivati...


Utakmica je u nedjelju u 16:00h u onom selu gdje smo i dosada igrali. Igračice trebaju ponijeti oba dresa. Skupljanje je kod Fruškogorca u 13:45. Ovo nam je prva gostujuća utakmica sezone i vidjeti ćemo kako će to ispasti. Nemamo nikakva očekivanja, nadamo se dobrom rezultati i dobroj i timskoj igri.

Nakon ove utakmice smo slobodni jedno kolo pa igramo kod kuće sa " Beketincima ". To slobodno kolo iskoristiti ćemo kako i prošle godine i otići u Bizovačke toplice.

Treninzi su utorak, četvrtak 16:30h Fruškogorac. Toliko zasada od mene detalje sa utakmice u sljedećem postu, pozdrav !

02.10.2008. u 19:13 • 2 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



Komentari da/ne?

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovo su neslužbene stranice ženskog nogometnog kluba "Ilok",i tu možete doznati o svim događanjima u klubu.



Kontaktirati nas možete na: znk_ilok@net.hr


GALERIJA NAŠEG KLUBA


RASPORED TRENINGA


TRENING:Utorak- 15:30h (Fruškogorac), Četvrtak-15:30h(Fruškogorac)


SLJEDEĆA UTAKMICA: Žnk "Vukovar"- Žnk "Ilok"- subota, 13:00h, Vukovar



C-BOX









VIJESTI



Postevi pod nazivom:kratka biografija
o našim počecima,nastup u Lepoglavi,
konačno osnivanje i podizanje kluba i
turnir u Tovarniku,preuzeti su sa
neovisnog portala grada Iloka ilok.biz









users online

LINKOVI:
linkovi ženskih nogometnih klubova:
ŽNK MLADOST ŽDRALOVI

ŽNK RIJEKA JACK POT

ŽNK AGRAM

OSTALI LINKOVI U OVOJ RUBRICI:
ILOČKE MAŽORETKINJE

NEOVISNI PORTAL GRADA ILOK ilok.biz

ČVARCY

FORUM ILOK

BROJAČ POSJETA

free hit counter






DRES:
Image Hosted by ImageShack.us


ŽUTO-PLAVI DRES:
Image and video hosting by TinyPic













Web Hrvatska