srijeda, 11.11.2015.


Zovem se, zaboravi, nick mi je Zlica :-))

Tekst koji dugujem već mjesecima, ali kaj mogu nije ispao dovoljno duhovito. Kaj ne znači da će ovaj ispasti, ali živim u nadi :-)).

Daklem, prije nekih pola god, mjesec više manje, počele su Jane's walk u Zgu. Čitali ste o tome, ako niste, guglajte i pojavite se na proljeće :-)). I tako pojavim se na prvoj, sjednem na potrganu klupu te čekam. Pojave se dva mladića, pitaju me jesam li tu zato, jesam, upoznamo se, imenima, kaj mi je bila greška i brbljamo. U tom brbljanju, jedan mi je nekako blogovskokomentatorski zamirišao. Pa spomenem Nepoznati Zagreb, da naravno, prati. Pa ispalim nick :-)). Našto drugi uzvikne da zar sam ja zlica, jesam. I on komentira i nekaj smo se u komentarima dotakli :-)).

Pitaju me kako da me zovu, imenom ili nickom. Nickom. Na ime se još njih odaziva, na zlicu samo ja :-)).

Susrećemo se mi tako po Zgu, Mapiranju Trešnjevke, šećemo, fejsamo i sve ono onlajl kaj ide uz oflajn ili obrnuto, ali tko će sad o tome, na prvoj sam kavi :-)). Da bi ustanovili kako je kćer mojih krsnih kumova njegova vjenčana kuma :-)). Mali je grad :-)).

Sretnemo se sinoć na otvaranju izložbe Šetnja Zagrebom dokonog purgera, koja je odlična, ote u Centar kulture na Trešnjevci te pogledajte :-)). Bio je i Gp, još sam ispala kriva kaj nije nikaj fotkao, previše sam ga udavila pitanjima di je kaj :-)).

Poslije izložbe Denmla nas vodi na Zmajsko pivo. Dođemo, sjednemo na terasu, lupamo po staklu pokušavajući privući pažnju konobara (množina :-)) ), ne uspjevamo, pitamo ga kaj je radio zadnji puta kad je bio, ne sjeća se :-)).

Odustajemo od navodno odlične pive, ne znam, nismo probali :-)). Idemo negdje drugdje. Usput susrećemo kćer gore spomenutog koja nas isto tako lijepo izignorira, žuri joj se :-)). Pametno dete, kaj će joj očevi frendovi, samo bumo je štipali za obraze, govorili kako je narasla, kako je lijepa i ispitivali ima li dečka :-)).

Dođemo do birtije gdje nas ne ignoriraju. Zato mi se Gp prijeti da će me ignorirati idući puta, uz prigodan vic :-)). Nakon pića na kojem smo otračali pol Fejsa, pravac pekara i doma :-)). Palo je i malo fotkanja, da dečki ne nose poltonske fotiće bezveze :-)). Uz poantu priče kako treba malo izaći van, ne provoditi večer uz monitor, mali il' veliki :-)).

Izađi van ... :-))
Idi ... :-))
Net će te pratiti putem ... :-))

- 10:38 - Komentari (21) - Isprintajte - #



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< studeni, 2015 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Komentari ili ne :-))




Blogovi koje volim :-))

Bookeraj
Čuvarica pinkleca
Dinajina sjećanja
KokošjeSljepilo
MadDog
Medo
Mi. Ljudi s rupama
Mkk3
Morska zvijezda
Nema garancije
Priče s ruba
Pustinjska
Reminiscentio
Ribac
SarahBernardht
Semiramida
Smjehotvorine
Šima



Moj majl :-))

nasmijana@gmail.com



QR code :-))

qrcode