ponedjeljak, 07.03.2011.


Gledati ili ne :-))

Po tko zna koji puta sam stvarno pretjerala ne pišući. Nije da nemam tema, vremena, ali nekaj me ne navodi na tipkaranje. Valjda mi treba jači poticaj :-)).

Koji se upravo dogodio :-)). Na Skypu. Motam se nekaj po stanu, spremam na spavanje, kad poziv. Odgovaram uopće ne gledajući nick, ziher je netko poznat. Nije :-)). Prvo počinjem kao polako, možda se znamo, možda je promijenio nick, možda ... Kad je rekao da se ne znamo, ali se možemo upoznati, zahvalih se i ugasih.

Za početak sam (opet) pogledala postavke, i ne, ne može me porukovati/zvati/gledati nitko tko mi nije među kontaktima. Kak' je ovaj to uspio izvesti? Duboko razmišljanje. Da, znam da se svi ti IM programi mogu shackati, provaliti, već kaj, ali odavno ne obraćam pažnju na to. Ne dirajte mi MSN, imam ga već više od 10 god i emocionalno sam vezana za njega. Skype mi je nov, Iceka mijenjam redvito, uz to ga uopće nemam instaliranog na Najljepšem.

No, jedino kaj mi pada na pamet jest stara priča jedne chaterice. Imala je webcam u doba kad većina nas nije. Prilikom jedne što reinstalacije MSNa, što sređivanja Wina, dogodilo se da je mogla primati pozive svih, ne samo poznatih. Chatala je o tome kako se nagledala muških tijela, tj. određenih dijelova tijela za čitav život, pitala želimo li da nam ih forwarda :-)).

Nikako ih nije uspijevala blockati. Pola chata je sudjelovao i pokušavalo riješiti misteriju. Blocka, ali prilikom restarta, opet su odblockani. To je trajalo i trajalo, na naše veliko veselje, sve dok je muž nije «ulovio» kako zatvara nekog golišavog :-)). Na njegovo pitanje kaj ne zna takve maknuti, odgovorila je da je tako pametna ne bi se ni udala za njega :-)). Pa je muž sredio cijelu stvar i lišio nas kasnonoćne zabave :-)).

Ne, s ovim slučajnim nisam došla do tog stadija. Ali, očito je da dotični želi nekog (neku) upoznati. Narafski, ako odbijamo one koje ne znamo, kako ćemo ikoga upoznati? Većina naših poznatih je u nekom trenutku bila nepoznata.

Samo, je l' mu način baš pravi? U zadnje recimo tri god, upoznala sam puno «nepoznatih» na netu. Ali, to nije baš bilo: Hej, ne znamo se, haj'mo se znati :-)). Malo stupidno, imam dojam da bi me većina otkantala. Isto tako, Skype ipak koristimo svrhovito, kako bismo se čuli/vidjeli/tipkali sa točno određenim osobama, a ne sa svakim i njegovim rođakom.

Ima drugih načina. Blog.hr je svakako jedan od tih. Još uvijek funkcioniraju raznorazni chatovi, dating-siteovi, mali milijun online igara, ne smijem ni zaboraviti Fejs :-)). Na kojem više nisam nego jesam. Baš neku noć mi je Ikariamovac objašnjavao kaj to znači bocnuti na Fejsu. Nisam shvatila smisao bockanja. Ekvivalent potezanju za kečke?

Ima li na Fejsu neki video chat? Onaj klasičan sam kao otkrila. Koristim ga jednom godišnje :-)). Ako nema, pojavit će se.

IM :-)) ...
TP = trenutni pogled :-)) ...
Radije bih: Treba polako :-)) ...

- 00:32 - Komentari (24) - Isprintajte - #



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Komentari ili ne :-))




Blogovi koje volim :-))

Bookeraj
Čuvarica pinkleca
Dinajina sjećanja
KokošjeSljepilo
MadDog
Medo
Mi. Ljudi s rupama
Mkk3
Morska zvijezda
Nema garancije
Priče s ruba
Pustinjska
Reminiscentio
Ribac
SarahBernardht
Semiramida
Smjehotvorine
Šima



Moj majl :-))

nasmijana@gmail.com



QR code :-))

qrcode