PRAVILA!!!

1.ne govori ružne rječi o meni i pogotovo mom blogu
2.ako ti se ne sviđa moj blog stisni
x
4.ne govori ružne riječi
5.poštivaj pravila
6.ako dođeš na blog i sviđa ti se moraš ostaviti komentar
7.ako misliš da nešto fali blogu( naprimjer treba slike , boje,tekst,muzike...) slobodno napiši tako da se to popravi

sat!!!

evo vam da znate koliko je sati=)


Custom Myspace Clock







Make A Text Magnifier At WishAFriend.com

< rujan, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (3)
Kolovoz 2009 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


komentari yep/nope

design by: Looda Mata dizz

Kostur by: Photo Girl

Opis bloga

svei svašta

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

utorak, 22.09.2009.

evo mene!!!

bok dugo nisam pisala jer sam imala puno obaveza škola pa rukomet pa balet pa zbor uhh . jedino utorkom nemam nikakve obaveze. još moram pisati prdo zadeče svaki dan. e da zaboravila sam vam reči upisala sam se na rukomet super je . neču baqš često pisati postove jer imam jako puno obaveza tako da večinom utorkom ču pisati postove kad nemam nikakvih obaveza osim škole i zadače. ali pisat ču postove ako dobim komentare jer zašto bim pisala ako znam da niko ne čita ako ne bude išlo baš dobro sa komentarima(ako ih bude bilo pre malocrycry) onda ču stavit malu nagradnu igricu ako budem imala vremena naravno.a ako ni to ne bude išlo onda neznam svaki put dobim oko deset komentara a matea mi treba dati 40 komova o pa da nešto sam zaboravila.



REZULTATI NAGRADNE IGRICE MOJE B.F.F


1.mjesto - zlatica7 (ja) komentari -109
2.mjesto - .Angel in the darknes. komentari - 42
3.mjesto - Xx.Angel.With.Paper.Wings.xX komentari - 21
4.mjesto - ***•°°Bahata sa sTiLom***•°°ŁosT _in_my_owN_worŁd_ komentari - 16
5.mjesto djele - xTinchaDizajn i ninica ljubiteljica ptičica komentari - 1
UKUPNO :109 KOMENTARA




i tako osvojila sam avatar , dizz i 40 komova koje još nisam dobila mateaburninmadburninmad
znam da je škola i da od kompa moraš nosit naočale ali ako ja mogu pisat post o tvojoj nagradnoj igrici pa mogu ja barem dobit jedan dio nagrade plizz .
ovako više o nagradnoj igrici na looda mata.blog.hr i primite svoje nagrade što prije book do mog sjedeč postawave


P.S. NAČEKAT ČE TE SE BOOOOKwavewavewave





| komentari (59) | printaj | # |

nedjelja, 06.09.2009.

sutra počinje škola:( :( =( ...

book kao što svi znate sutra (ponedeljak) počinje škola :( :( crycrycry =( =( to nije baš vesela vjest to uopče nije vesela vijest nikako nikakonononononononono ovi praznici bi trebali duže trajat da da svakako svakakoyesyesyesyes dosta o školi čim pomislim na školu več me boli glava od svih zadača koje ču dobiti za jedan ,dva dana ali barem dobra je vjest da če na početku škole torbe biti lakšeyesyes zato što pola učenika nema knjiga ja imam samo dvije ostale sam naručila a još nisu došle jučer sam pitala jednu moju frendicu ona nema niti jednu isto sve ih je naručila tako da če njoj torba biti ekstra lagana ma da torba niti prazna nije baš lagana yesyes dobro sada dosta o školi imam nešto drugo za pisati znači dali ste znali koliko dobrih fan blogova ima o miley cyrus neki su pre dobri čak odličniyesyesyesyes da da ali miley je super ja je obožavam volim sve njene pjesme . a dali ste znali da miley ima profil na youtubeu sa njenom b.f.f mandy znam da neki več znaju super je stavila bim vam video jedan samo da bim znala ali da bi te to vidjeli samo u google upišite youtube onda u tražilicu na youtubu miley and mandy show i uživaj u super videoima mislim ta tu riječ nisam baš dobro napisala nonoa sada spektakularna vjest

NGRADNA IGRICA MOJE B.F.F

dali znate da moja b.f.f ima malu nagradnu igricu moraš komati što više možeš (na njenom blogu naravno) odbrojavati ,pisati šta god hočeš samo ne pljuvati po njoj i njenom blogu ima i nagrada nagrade su :

1.mjesto:dizz i avatar po želji i 40 komova (možda malo više)
2.mjesto:dizz po želji i 20 komova ( možda malo više)
3.mjesto:avatar po želji i 10 komova (možda malo više)

nagradna igrica traje do 12.9.2009


malo više o tome idi na loodamata.blog.hr i saznaj više o ovoj super nagradnoj igrici i igraj je jer je super zabavna garantirano . dobiš avatar puno komova dizz po želji a sve što trebaš raditi je komati super igrica zar ne.




i ako ideš u komove vidječeš šta sam ja pisala ja sam u nagradnoj igrica isto
idem ja boooooookwave






| komentari (13) | printaj | # |

utorak, 01.09.2009.

novi avatar i kako sam provela dan

ej stavila sam novi avatar to je onaj od looda mata dizz šta nije cool meni se baš sviđa toliko sam ga čekala misli ne baš dugo imali smo malih problema prvo ga nisam znala stavit , pa je bio pre velik , i onda dok je pročitala komentar dok ga je napravila i onda dok mi je napisala komentar da će imat dvije slike manje ne ma to veze mata i onda dok sam ja to vidjela pa dok sam odgovorila da nema veze pa dok sam ga stavila sve je to puno veremena za čeketi bar za mene jer sam se baš veselila tom avataru i onda sam ga dobila i bila sam tako vesela nemogu opisati kako baš je bilo super osječaj kad znaš da imaš super dizajn i onda da imaš super cool avatar od super frendice matee .sestra mi ide spavati sad trči po kuči i viče čaja, čaja ah sveti mir cjeli dan od kad je došla iz vrtiča me tuče i prije nego što je išla spavati me skoro lupila tacnom po glavi a ima samo jednu i po godinu ahhhh.moja mama si je kupila biciklu scot (skot) mislim da se tako piše nisam sigurna danas je tata išo po nju, popodne smo išli u šumicu vozit se ja sam bila sa maminom biciklom i skoro se zabila u stablo zuboudarila sam se u palac grozno pola sata me bolilo onda sam se išla rolati isto sa maminim rolama moje su mi male a ne žele mi kupit nove dok mi noge ne prestane rasti tako da su mamine moje da da ajde moram ići booooooooooookwave



| komentari (12) | printaj | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.