kolovoz, 2010  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Kolovoz 2010 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Design: Music is life

Opis bloga

Mi ćemo pisati priču. Ako nas želite čitati, slobodno. Ako ne, nemorate.

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr

ponedjeljak, 30.08.2010.

1.Poglavlje

Bilo je nekoliko dana prije Božićnog bala. Bio je ručak u velikoj dvorani. Za Griffindorskim stolom sjedili su Hermiona, Harry, Ron, Kattrine, Maichaela, Neville, Fred i George. Odjednom je sa Slytherinskog stola doletio papirić. Kattrine ga je uhvatila i pogledala šta piše. Malfoy ju je pozvao da ide sa njim na bal. Hermiona je zinula.
"Ne!" viknuli su svi u jedan glas. No Kattrine ih nije slušala. Uhvatila je Malfoyev pogled i kimnula glavom. Michaeli nešto nije bilo jasno. Svi dobro znaju da Malfoy nevoli bezjake ni mutnjake, a Kattrine je bila mutnjakuša. Odjednom je Michaelu nešto lupilo po ramenu. Okrenula se prema Fredu i Georgeu. Fred ju je pitao dali želi sa njim na bal. Samo se nasmijala i kimnula glavom. Fred je otišao do Georga i rekao mu je da je Michaela pristala.George je to počeo govoriti Ronu,a Ron Harryu i svi su prasnuli u smjeh.Osim Hermione ona je ubojitim pogledom gledala Kattrine.A Fredu nije bilo žao što je svima rekao,i što su se svi smijali on je samo nastavio gledati Michaelu.Ron je gledao Kattrine kako se ljupko smije Malfoyu.prekrižio je ruke i zavalio se na stolicu sa ljutom facom Harry ga je upitao
"Šta ti je?"
"Ništa" odgovorio mu je mrzovoljno
"Muči te to što Katt ide sa Malfoyem na bal jelda?" upala je Hermiona,Ron njoj nije odgovorio.
"mene isto" nastavila je Hermiona
Harry ih je samo gledao i skoro prasnuo u smijeh.
"nije smiješno,može mu nešto reći"reko je Ron sa ljubomorom u svom glasu.
"sto posto je s njom jer želi nešto izvuči od nje"
"Ja ne mislim tako"Čuli su duboki glas profesora Dumeuldora
"ja mislim da mu se stvarno sviđa" Zanemrio je njihova začuđena lica i nastavio
"Ja mislim da ste vi ljubomorni na nju i njega,jer vi nemate partnera"
Ron i hermiona su se još više naljutili,a Harry je još uvjek bio začuđen.
"idemo" začuli su glas Michaele
Kattrine,Harry i Hermiona suse dignuli i uputili se u društvenu prostoriju.
Osim Rona koji je ostao sjediti i gledao u Malfoya.Malfoy mu se osmjehnuo,a Ron mu je uzvrati ubojitim pogledom.Ron se digo i potrčao za njima.Društvena prostorija je bila prazna,svi su još bili na ručku.
"Ste napisali zadaču iz čarobnih napitaka?" Upitala ih je Kattrine
"OOO jooj ja nisam"reko je Ron
"Ko mi posudi da prepišem?" upitao je Ron panično
"Ja" rekla je hermiona i otišla po svoju zadaču.
Bilo je tiho Harry i Kattrine su sjedili u naslonjačima do kamina i buljili u vatru.Kattrine je razmišljala o balu,a harry je razmišljao o Snapu (nastavnik čarobnih napitaka).
"Dije tako dugo neču stiči napisati" stalno je ponavljao Ron
Michaela se uputila do izlaza
"Di ideš?" upitao ju je Harry
"Idem se nač sa Fredom,vidimo se na čarobnim napitcima"
"Bok" rekli su Ron i Kattrine u isti glas a Harry se samo okrenuo
Tada je došla Hermiona dala Ronu zadaću i otišla da sjedne do Harrya i Kattrine.
"Di je Michaela?" upitala je Hermiona
"Išla se nač s Fredom" rekao je Harry
"Super Michaela baš zna birati za razliku od nekih" Rekla je Herniona i pogledala Kattrine.Kattrine je samo zakolutala očima.nekoliko minuta se samo čulo škripanje ronova pera.Počeli su ulaziti učenici u društvenu prostoriju.
"Mislim da bimo trebali krenuti" rekla je Hermiona.
"Evo ga gotovo" Oglasio se Ron s olakšanjem.
Krenuli su do učionice Čarobnih napitaka.čarobne napitke i Skrb za magična stvorenja su imali sa Slytherinima.
Ušli su u učionicu.Kattrine čim je ušla je pogledala Malfoya i osmjehnula mu se,Malfoy njoj je uzvratio osmjeh,a Ron i Hermiona su ih ljutito gledali prekriženih ruku.Michaela je zvala Hermionu da dođe sjedit s njom ali Hermiona je odbila i otišla sjedit s Kattrine.Snape je ušao u učionicu.I počeo govoriti.Ali Kattrine ga nije slušala jer je ugledala papirič na svojoj klupi

Malfoy nešto smijera!!


RonKako možeš to govriti!!

Odgovorila mu je Kattrine.Čim je bacila papirič vidila je da se Malfoy premjestio u klupu do njene.Cijeli sat su se dopisavali pomoču papiriča.A Ron i Hermiona su ih ljutito gledali.hermiona je čak zaboravila skoro pola sastojka staviti u napitak,a Ron nije niti počeo praviti napitak,a začulo se zvono.Kattrine je pozdravila Malfoya i on nju.Svi sa mrzovoljnim facam.Ron jer je Katt sa Malfoyem,Hermiona isto jer je Katt s Malfoyem,Harry jer je Snape oduzeo 20 bodova Griffindoru zbog njega,a Kattrine jer svi misle da ju Malfoy iskorištava,Jedino je Michaela bila sretna jer ide sa Fredom na Bal.Svi su tako mrzovoljni otišli u društvenu prostoriju.Hermiona i Michaela su išle pisati zadaču,Kattrine je otišla u žensku spavaonicu,a Harry i Ron u mušku.
x Komentari [ 6 ] x

nedjelja, 29.08.2010.

Uvod u priću

Prije 10 godina Kattrine Granger je sa svojom sestrom Hermoinom otišla U Hogwarts.U Hogwarts Expressu upoznala je Draca Malfoya,Harrya Pottera,Michaelu Robbinson,Rona Weasleya,blizance Freda i Georga Weasleya i Nevilla.Jako njoj se svidio Draco Malfoy a mrzila je Michaelu Robbinson,Ko što je Michaela mrzila nju.Harryu,Ronu,Hermioni i blizancima se nije siđao Draco.a Michaelu nije niti pitala za mišljenje.Svi su se oni osim blizanca i Nevilla sjedili u istom odjeljku u vlaku Kattrine je sjedila do vratiju pored nje Hermiona i onda Ron.Preko puta je sjedila Michaela sa Harryem.Michela je stalno gledala kroz vrata blizance(vrata su bila staklena) i Kattrine je to primjetila,ali nije znala u kojeg pošto su bili isti.Ali nije ju ni zanimalo ona je stalno gledal malfoya,i Michaela je nešto sumljala oko njih dvoje ali ipak nije skidala oči od Freda...............I tako čemo vam mi to ljepo pisati o tim čarobnim trenucima i onda slijedi 20 godina poslije =Dx Komentari [ 2 ] x

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.