MATURANTICE SLOBODNE MJESEC DANA


Maturantice Seniorskog 1A dobile su mjesec dana bez treninga i nastupa, što je praksa u našem timu već mnogo godina, kako bi se mogle potpuno posvetiti maturi i upisima na fakultet. Tako naše maturantice neće imati treninge od 24. svibnja do 23. lipnja. Sve maurantice dolaze na trening u srijedu 24. lipnja.



SRETAN VAM 31.5.

DAN VOLJENOG NAM GRADA ZAGREBA!




K1A i J1A NEMAJU TRENING 29. i 30.5.
Kadetski 1A i juniorski 1A nemaju trening u petak 29.5. subotu 30.5. Treninzi ponovo kreću uobičajnim rasporedom od petka 5.6.



NASTUPI

- petak 29.5. u 9:00 Mimara (Sajam mogućnosti), o/o Lukšica:

- petak 29.5. u 15:30 Stadion Maksimir službeni ulaz (Kids corner), o/o Pufa:
Požgajčić*, Haboić*, Uđbinac, Božinović, Celinić, Pandžić (od Mandarić*)

- petak 29.5. u 16:00 Stadion Hrvatski dragovoljac (Međunarodni turnir D.Mateša), o/o Doroteja:
# Juniorski 1A

- petak 29.5. u 16:30 Stadion Maksimir (Dinamo-Rijeka), o/o Šef:
VIP Dinamo: Čupić, Kukić
VIP Maksimir: Pandžić, Ivanović
Koreografija: Lukša****, Čeh***, Franović**, Skočilović**, Barišić**, Hrvačanin*, Požgajčić*, Haboić*, Jerković*, Šlogar*, Križanac, Uđbinac, Brajko, Agić, Ljubičić, Gruden, Gašparec, Hlupić, Martinjak

- subota 30.5. u 10:00 Jarun kod kluba Faces ("Jak kao Jakov"), o/o Jerko:
Jerković*, Halapir*, Domitrović, Celinić


FOTKE naših maturantica u njihovim maturalnim haljinama

Katarina Barišić**



Anamarija Čurković


Martina Kralj


Sandra Gruden


Ana Plavec*


Katarina Prosenečki



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: petak, 29.05.2015. u 02:10) komentiraj (31)

GRADONAČELNIK DANAS NA TRGU BANA JELAČIĆA ZATRAŽIO POSEBAN PLJESAK ZA NAS!


Na današnjem nastupu na Trgu bana Jelačića gradonačelnik Bandić se obratio okupljenima i, naravno, tema njegova kratkog govora su bili invalidi i jednake mogućnosti invalidnih osoba poput onih bez takvih poteškoća, a što promovira Festival jednakih mogućnosti kojeg je otvarao. No, ono što nas je iznenadili je da je svoj govor završio riječima: "A molim vas da poseban pljesak date našim Zagrebačkim mažoretkinjama koje su uvijek sa nama na najvećim događajima u gradu". Ovako nešto gradonačelnik još nikada nije napravio i vrlo smo ponosni što nas i dalje podržava i smatra jednim od najvažnijih gradskih simbola.



ČAK 6 NASTUPA U SAMO 5 DANA
Iako smo se tek vratili sa državnog prvenstva i premoreni smo ovaj tjedan imamo čak 6 nastupa. Tako smo odradili nastup na Trgu bana Jelačića na Festivalu jednakih mogućnosti sa mažoretkinjama OŠ Nad Lipom, a nastupat ćemo i na Zrinjevcu, u Sigetu, na Maksimiru, kod Mimare, te na Jarunu. Kraj svibnja uvijek je bio pakao u Zagrebačkim mažoretkinjama, ali ovaj djeluje baš opako.



NASTUPI

- srijeda 27.5. u 14 h Palmotićeva 30 (Tjedan udruga, Zrinjevac u 15:00), o/o ???:
# plesni nastup K1A, J1A i D1

- petak 29.5. u 16 h Stadion Hrvatski dragovoljac (Međunarodni turnir D.Mateša), o/o ????:
# Juniorski 1A

- petak 29.5. u 16:30 Stadion Maksimir (Dinamo-Rijeka), o/o Šef:
# plesni nastup S1A

- petak 29.5. u ???? Mimara (Sajam mogućnosti), o/o ???:

- subota 30.5. u 10:00 Jarun ("Jak kao Jakov"), o/o ????



FOTKE sa Svjetskog otvorenog turnira u obaranju ruku - 2. dio



A i cure su malo probale :-)








A je, je, baš ste mu pokazali tko ima mišiće :-) :-) :-)


Prvak svijeta dolazi na stage






Dodjele medalja














I malo naslikavanja u novoj opremi







------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: srijeda, 27.05.2015. u 01:01) komentiraj (38)

NAVIJAČI BILI STE JEDNOSTAVNO SAVRŠENI!!!!! VOLIMO VAS!!!!!


Drage naše curke, zagrebačka gospodo,
Prvo moram istinski čestitati kadetkinjama i juniorkama na ogromnom uspjehu. Osvojili ste prvenstvo sa ogromnom prednošću, konkurencija vam nije bila ni blizu. Pokazali ste totalnu dominaciju i da je budućnost Zagrebačkih mažoretkinja zagarantirana. Hvala vam na tome, hvala vam na svakoj sekundi vašeg vremena provedenog na treninzima i vježbanju kod kuće, hvala vam na svakoj vašoj kapljici znoja, hvala vam na ogromnom trudu, zalaganju i odricanju. Naravno sve to hvala i seniorskom 1A. I to što niste prve uopće nije bitno. Bitno je da ste dali sve od sebe. A u svakom sportu dešava se loš dan. Dešava se loše otplesan defile. Iako ste u koreografiji bili bolji od konkurencije to nije bilo dovoljno. I to nije ni bitno. Ne da niste osramotili Zagrebačke mažoretkinje, nego upravo suprotno. Pokazali ste koliko naš tim vrijedi, pokazali ste da ste vrh. A ova utakmica ima dva poluvremena. Drugo je u Albiju. Do tada ima još puno vremena.

Kao drugo htio bih se zahvaliti našem stručnom stožeru, u prvom redu svim trenerima (Maji, Doroteji i Petri), najboljoj hrvatskoj vizažistici Zdenki Mikelj, legendarnoj frizerki Valentini, našim dokicama Višnji i Ireni, fotiću Žacu, snimatelju Zdravku, mami Dubravki koja je pazila na kadetkinje i juniorke, našem tehniku Rajku, hvala Mariju koji je bio marica za sve, i novom drajveru Tomislavu koji se odmah uklopio u ekipu. Tomica se uklopio u tim i postao je istinski dio naše ekipe. Hvala ti na prekrasnim riječima na mikrofon nakon prvenstva. Tomica TI SI SAD NAŠ, dobro došao u našu obitelj. Hvala i ostalim vozačima Mirvici, Kristijanu i Mariju.

No, najveća zahvala našim NEVJEROJATNIM NAVIJAČIMA. Bili ste gromoglasni, prepuni energije, poticajni, organizirani, disciplinirani, ali prvenstveno dostojanstveni. Jednom riječju savršeni. NIKADA NITI JEDAN TIM NIJE IMAO TAKVE NAVIJAČE. Uspjeli ste nadglasati sve, ali baš sve ostale. Ostali nisu imali ni šanse. Tu i tamo netko je nešto pokušao, ali kada ste vi zagrmili doslovce je bilo "kad zagrmi s juga i sa sjevera, cijela zemlja zna, evo Zagreba". Kao da ste bili jedini u dvorani. Kao da vas je bilo par tisuća a ne petstotinjak. Najveća hvala Ivani Petrašić, šefici navijačkog plemena, koja je više nego opravdala svoju poziciju, Silvani koja je u subotu mjenjala Petrašić, i svim curama iz Liderske grupe. Odlično ste obavili svoj posao. Sve skupa bilo je nevjerojatno iskustvo. Nevjerojatno! Čovjek doslovce protrne kad to čuje. Samo se nadam da ćemo još koji puta doživjeti tako nešto. Posebna hvala predragim prijateljima iz Širokog, Sevnice i Bele Crkve koji su nas žustro bodrili, te svim onim predragim prijateljima iz drugih hrvatskih timova koji su bili sa nama. Nećemo to zaboraviti.

A kao najvažnije moram se dotaknuti na ono što mi je ipak najbitnije. U prošlom postu je pisalo: "Vi ste ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE! Pokažite to svima." I pokazali ste! Pokazali ste što su istinska gospoda, kako se ponašaju kulturni i odgojeni ljudi, istinski sportaši i vrhunske karakterne osobe. Nikada još do sada kada smo izgubili prvenstvo naš tim se nije ponašao nesportski i nekulturno, uvijek je čestitao i veselio se kao da je prvi. Tako je bilo i ovaj puta. Naši seniori su prvi čestitali Vukovarskim seniorkama, svaka je naša cura je istinski čestitala i poljubila svaku Vukovarsku. Zapravo nisu bili prvi, jer sam ja prvi došao do Zuje i iskreno joj i istinski čestitao. I seniorke su nasmiješeno primile srebrne medalje, ponosne i uzdignuta čela. Popile su šampanjac i veselile se. To su pravi sportaši, to su odgojene djevojke. Mogao bih ja sada iznijeti 100 argumenata, izlika, činjenica, podataka i urlati danima te diskreditirati prvo mjesto. Mogao bih ja sada uporabiti sve one iste metode omalovažavanja uspjeha pobjednika, diskreditiranja sudaca, silovanja blogova i foruma, pisanja pritužbi... ali čemu to? Samo zato da nahrani moj ego, da nešto pokušam opravdati, da okrivim druge. Ali to ne bi bilo pošteni, to ne bi bilo sportski i to ne bi bilo fair play. Boljem treba čestitati, tako se trebaju odgajati djeca. Sve ostalo je neprimjereno, krajnje neprimjereno i stvara antagonizme, nasilje, probleme kakve svaki dan viđamo na tribinama, a nažalost to se sve više preljeva na ulice i škole. Jer se djecu krivo uči. Zagrebačke mažoretkinje pokazale su milijun puta, a i ovaj puta kako to treba izgledati. A sve ostalo govori o tom nekom drugom, njegovom karakteru, ponašanju i neprimjerenom radu sa mladim ljudima. Od nas niste, a niti ćete čuti ni jednu ružnu ili neprimjerenu riječ. I tu posebna hvala navijačima jer od vas 500 nije se čuo niti jedan jedini zvižduk, ni jedna psovka, ružna riječ ili nedaj bože napad na suce ili druge timove kao što smo mi to doživljavali svih ovih godina. A govorimo o ljudima koji su subjektivni, koji su emotivni, koji su u posebnom psihičkom stanju. Ali i ljudima sa kojima se radi, priprema ih se i koji su istinska gospoda!!! Iskreno hvala vam svima na tome, iskreno hvala. Učinili ste me daleko ponosnijim nego i jedno zlato koje smo do sada osvojili. Jer znam da ispravno vodim ovaj tim.

Na kraju sve čestitke Vukovarskim mažoretkinjama na pobjedi u seniorkama, te na srebrnim medaljama u ostalim kategorijama, kao i svim ostalim dobitnicima. Vukovar je zasluženo pobijedio i mi smo mu na tome čestitali, kao što ćemo čestitati svaki puta kada netko pobijedi, i kao što se nadamo da ćemo to jednom i mi doživjeti. Drago mi je da je tim sada još više motiviran, da sam na povratku vidio samo smijeh i nabrijavanje, drago mi je da postoji ogromna želja da se u Albiju pokaže pravo stanje stvari. I zato su Zagrebačke mažoretkinje nevjerojatan tim! Zato su one istinske veličine. A mi već od prvog treninga krećemo raditi kao nikada do sada, krećemo u juriš ka obrani titule prvakinja Europe! I drago mi je da je tim shvatio poruku koju ponavljam već mnogo godina "nije bitno koje ćete mjesto osvojiti, nije bitno hoćete li imati loš dan, nije bitno hoće li netko biti bolji, bitno je da ste dali sve od sebe". I to je jedino bitno, to ja cijenim, to čini ovaj tim najboljim već 20 godina. Toliki su došli na vrh i tamo izgorjeli, brzo se potrošili, nestali, danas ih više nema. Doslovce uopće nema. A mi smo ovakvim načinom konstanta. I to ne zato što se hranimo privremenim uspjehom nego istinskim vrijednostima: upornim radom, trudom, odricanjem i poštenjem!

Iskreno i uvijek Vaš

Alen



NASTUPI

- utorak 26.5. u 8 h Palmotićeva 30 (Festival jednakih mogućnosti, Trg bana Jelačića u 10:00 sati), o/o Šef:
# plesni nastup S1A sa mažoretkinjama OŠ Nad Lipom

- srijeda 27.5. u 14 h Palmotićeva 30 (Tjedan udruga, Zrinjevac u 15:00), o/o ???:
# plesni nastup K1A, J1A i D1

- petak 29.5. u 16 h Stadion Hrvatski dragovoljac (Međunarodni turnir D.Mateša), o/o ????:
# Juniorski 1A

- petak 29.5. u 16:30 Stadion Maksimir (Dinamo-Rijeka), o/o Šef:
# plesni nastup S1A

- petak 29.5. u ???? Mimara (Sajam mogućnosti), o/o ???:

- subota 30.5. u 10:00 Jarun ("Jak kao Jakov"), o/o ????



FOTKE sa Svjetskog otvorenog turnira u obaranju ruku - 1. dio

fotke Šef i Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja


























------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 25.05.2015. u 13:10) komentiraj (59)

PONOSAN SAM NA VAS

Drage naše curke,
jako smo ponosni na vas. Sve ovo danas, ono naše zajedništvo, nabrijavanje, sve što se desilo u kapelici i ispred stadiona, ali još više vaš trud, odricanje, mnogo znoja i ljubavi prema Zagrebačkim mažoretkinjama koju ste ugradili u sva ove silne treninge... ma malo je reći da smo vam zahvalni i da smo ponosni na vas. Zagrebačke mažoretkinje su nešto nevjerovatno, a ova generacije je još veća, bolja, još nevjerovatnija. Sa vama i nakraj svijeta.

I zato nije bitno koje ćete mjesto osvojiti. Ako netko bude bolji treba mu čestitati, ali ne i očajavati jer vi ste dale sve od sebe i to je jedino važno. Iskreno, to je jedino važno. I znamo da ćete čestitati svima, pa i ako netko bude bolji, jer vi ste uvijek bili ZAGREBAČKA GOSPODA. Uvijek! Biti ćete to i ovaj puta kada ćete ponosna čela i uzdignute glave predvoditi defile za otvaranje, ali i kada ćete primati zaslužene medalje. A svi znamo da su to one zlatne!

Još jednom vam velika hvala. Vi ste ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE! Pokažite to svima.

Vaši treneri i uprava

PORUKA OD NASEG MANAGERA FLORIANA

Hello my friend all the best for my best team in the world

Bok prijatelju, zelim sve najbolje za MOJ NAJBOLJI TIM NA SVIJETU!

SATNICA PRVENSTVA

Petak:
Roštiljada i tulum

Subota:
8:30 svi navijači idu u Zadar
09:30 OKUPLJANJE INDIVIDUALNIH NAVIJAČA
10:30 otvaranje
11:30 defile kadetkinje
12:45 pauza za ručak
16:00 defile juniorke
17:00 defile seniorke
18:00 odlazak u Sabunike
Roštiljada i tulum

Nedjelja
8:30 svi navijači idu u Zadar
9:00 postavljanje šatora (dolazak navijača iz Zagreba)
9:00 OKUPLJANJE INDIVIDUALNIH NAVIJAČA
11:00 koreografija kadetkinje
12:15 koreografije juniorke
13:15 pauza za ručak
15:30 koreografija seniorke
17:30 proglašenje
18:30 skidanje banera


NOVA OPREMA
Kao što smo u prošlom postu napisali stigla nam je i nova oprema, više 200 komada odjeće. Sa posebnim natpisom. Ali to nek svi vide u subotu! Ne prije!!!!


VIŠE STOTINA NAŠIH NAVIJAČA IZ 4 DRŽAVE
U subotu će na prvenstvu biti 120 naših navijača, a u nedjelju preko 250. U nadjelju dolazi čak 5 autobusa naših navijača iz čak 4 države, a uz to će biti brdo onih koji dolaze svojim autima jer dobar dio ima vikendice u okolici Zadra. Hvala svim timovima koji su nas osokolili svojim porukama i koji će energično navijati za nas uz naše navijačko pleme. Kad se sve zbroji biti će nekoliko stotina "naših" navijača u Zadru. Fascinantno!!!!



OBAVEZNO PONAŠANJE DO DRŽAVNOG PRVENSTVA
1. Najstrože zabranjena vožnja bicikla
2. Najstrože zabranjeno rolanje
3. Najstrože zabranjeno bilo kakvo trčanje
4. Pazite kako hodate po stepenicama
5. Spavati obavezno 8-9 sati dnevno
6. Najstrože zabranjeno piti Coca-colu i ostala gazirana pića, te juice i Cedevitu (čak i u malim količinama!!!)
7. Piti puno vode (najmanje 4 litre dnevno)
8. Zabranjeno je jesti tešku hranu kao što su grah, masna svinjetina, ljuto i vrlo začinjeno, teške umake i sl…
9. Obavezno piti kalcij i magnezij koji se esktremno gubi pri fizičkim naporima, pa rezultira otkazivanjem mišića. Preporučamo: Natural Wealth Magnezij 250mg i Natural Wealth Kalcij 600 po jednu tabletu dnevno (za kadete i juniore upola manja doza), izbjegavajte kalicij i magnezij od proizvođača poput PEZ-a, šumeći, sa okusima i sl. koji se prodaju u samoposlugama i rade više štete nego koristi.
10. Piti što više Isotonika (preporučamo Vindijin Isosport ili Jamnica Pro Sport, ali nikako ne gazirani, ne preporučamo Coca-colin Powerade i sl.). Preporučljiva količina Isotonika je 2 l dnevno, no u dane treninga i više.

NEMOJTE DA SADA ZADNJI TJEDAN NETKO SLOMI RUKU, IŠČAŠI NOGU I SL. JER SADA JE NEMOGUĆE UVJEŽBATI ZAMJENU!

PAZITE NA PREHRANU!

MNOGO SPAVAJTE!

U Zadar idemo po zlato! No, ako se isto ne desi, nije bitno, jer jedino bitno je da ste se potrudili i dali sve od sebe! A ako postoji netko bolji treba mu sportski i pošteno čestitati, te biti ponosan što ste dali 100%. To je jedino važno!!!!



NASTUPI

- petak 22.5. u 8:00 Zapadno parkiralište Zagrebačkog velesajma (odlazak na Državno prvenstvo mažoretkinja), o/o Ž:



AJMO


ZAGREB!!!


po ono što je zasluženo vaše!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: petak, 22.05.2015. u 01:51) komentiraj (35)

TIM JE PREJAK - IDEMO PO SVA TRI ZLATA


Jučerašnje posljednje formacijske probe protekle su odlično. Sva tri tima su izvrsna, koreografije su odlične, jake, originalne. Svi smo oduševljeni. Posljednji događaji samo su opako motivirali tim, dobili smo vjetar u leđa. Prvi puta u povijesti tima desio se "inat", "kapric", "prkos". Atmosfera je stvarno nabrijavajuča do maksimuma.

Smješteni smo u bazi u Posedarju gdje imamo izvrsne uvjete. Dio tima su i naše standardne dokice Irena i Višnja, najbolja hrvatska vizažistica Zdenka, naša super-frizerka Valentina, legendarni fotić Žac, video snimatelj Zdravko, tehniko Rajko, dežurna mama Dubravka, vođa navijačkog plemena Ivana, liderska grupa sa svih 10 liderica i naravno najbllje trenerice na svijetu Ž, Dora i Lukšica.

NOVA OPREMA
Kao što smo u prošlom postu napisali stigla nam je i nova oprema, više 200 komada odjeće. Sa posebnim natpisom. Ali to nek svi vide u subotu! Ne prije!!!!

VIŠE STOTINA NAŠIH NAVIJAČA IZ 4 DRŽAVE
U subotu će na prvenstvu biti 120 naših navijača, a u nedjelju preko 250. U nadjelju dolazi čak 5 autobusa naših navijača iz čak 4 države, a uz to će biti brdo onih koji dolaze svojim autima jer dobar dio ima vikendice u okolici Zadra. Hvala svim timovima koji su nas osokolili svojim porukama i koji će energično navijati za nas uz naše navijačko pleme. Kad se sve zbroji biti će nekoliko stotina "naših" navijača u Zadru. Fascinantno!!!!



OBAVEZNO PONAŠANJE DO DRŽAVNOG PRVENSTVA
1. Najstrože zabranjena vožnja bicikla
2. Najstrože zabranjeno rolanje
3. Najstrože zabranjeno bilo kakvo trčanje
4. Pazite kako hodate po stepenicama
5. Spavati obavezno 8-9 sati dnevno
6. Najstrože zabranjeno piti Coca-colu i ostala gazirana pića, te juice i Cedevitu (čak i u malim količinama!!!)
7. Piti puno vode (najmanje 4 litre dnevno)
8. Zabranjeno je jesti tešku hranu kao što su grah, masna svinjetina, ljuto i vrlo začinjeno, teške umake i sl…
9. Obavezno piti kalcij i magnezij koji se esktremno gubi pri fizičkim naporima, pa rezultira otkazivanjem mišića. Preporučamo: Natural Wealth Magnezij 250mg i Natural Wealth Kalcij 600 po jednu tabletu dnevno (za kadete i juniore upola manja doza), izbjegavajte kalicij i magnezij od proizvođača poput PEZ-a, šumeći, sa okusima i sl. koji se prodaju u samoposlugama i rade više štete nego koristi.
10. Piti što više Isotonika (preporučamo Vindijin Isosport ili Jamnica Pro Sport, ali nikako ne gazirani, ne preporučamo Coca-colin Powerade i sl.). Preporučljiva količina Isotonika je 2 l dnevno, no u dane treninga i više.

NEMOJTE DA SADA ZADNJI TJEDAN NETKO SLOMI RUKU, IŠČAŠI NOGU I SL. JER SADA JE NEMOGUĆE UVJEŽBATI ZAMJENU!

PAZITE NA PREHRANU!

MNOGO SPAVAJTE!

U Zadar idemo po zlato! No, ako se isto ne desi, nije bitno, jer jedino bitno je da ste se potrudili i dali sve od sebe! A ako postoji netko bolji treba mu sportski i pošteno čestitati, te biti ponosan što ste dali 100%. To je jedino važno!!!!



NASTUPI

- srijeda 20.5. u 17:30 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (finale kupa RH: Dinamo-Split), o/o Šef:

- četvrtak 21.5. u 16:00 Westgate (Croauto show). o/o Šef:

- petak 22.5. u 8:00 Zapadno parkiralište Zagrebačkog velesajma (odlazak na Državno prvenstvo mažoretkinja), o/o Ž:



FOTKE sa priprema u Posedarju - 2. dio

Pripreme u Posedarju su bile jedan od jačih događaja Zagrebačkih mažoretkinja u posljednje vrijeme. Ove pripreme su definitivno ojačale tim, a i super smo se proveli.




































------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: srijeda, 20.05.2015. u 11:04) komentiraj (20)

STIGLA NOVA OPREMA


Naš sponzor Sokol Marić nam je napravio novu opremu za sva tri natjecateljska tima (seniorke, juniorke i kadetkinje). Ukupno je napravljeno više od 200 odjevnih predmeta. Sva oprema je vrlo kvalitetna, a poseban je natpis na majcama, no to ipak mora biti iznenađenje za Državno prvenstvo.



OBAVEZNO PONAŠANJE DO DRŽAVNOG PRVENSTVA
1. Najstrože zabranjena vožnja bicikla
2. Najstrože zabranjeno rolanje
3. Najstrože zabranjeno bilo kakvo trčanje
4. Pazite kako hodate po stepenicama
5. Spavati obavezno 8-9 sati dnevno
6. Najstrože zabranjeno piti Coca-colu i ostala gazirana pića, te juice i Cedevitu (čak i u malim količinama!!!)
7. Piti puno vode (najmanje 4 litre dnevno)
8. Zabranjeno je jesti tešku hranu kao što su grah, masna svinjetina, ljuto i vrlo začinjeno, teške umake i sl…
9. Obavezno piti kalcij i magnezij koji se esktremno gubi pri fizičkim naporima, pa rezultira otkazivanjem mišića. Preporučamo: Natural Wealth Magnezij 250mg i Natural Wealth Kalcij 600 po jednu tabletu dnevno (za kadete i juniore upola manja doza), izbjegavajte kalicij i magnezij od proizvođača poput PEZ-a, šumeći, sa okusima i sl. koji se prodaju u samoposlugama i rade više štete nego koristi.
10. Piti što više Isotonika (preporučamo Vindijin Isosport ili Jamnica Pro Sport, ali nikako ne gazirani, ne preporučamo Coca-colin Powerade i sl.). Preporučljiva količina Isotonika je 2 l dnevno, no u dane treninga i više.

NEMOJTE DA SADA ZADNJI TJEDAN NETKO SLOMI RUKU, IŠČAŠI NOGU I SL. JER SADA JE NEMOGUĆE UVJEŽBATI ZAMJENU!

PAZITE NA PREHRANU!

MNOGO SPAVAJTE!

U Zadar idemo po zlato! No, ako se isto ne desi, nije bitno, jer jedino bitno je da ste se potrudili i dali sve od sebe! A ako postoji netko bolji treba mu sportski i pošteno čestitati, te biti ponosan što ste dali 100%. To je jedino važno!!!!



NASTUPI

- srijeda 20.5. u 17:30 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (finale kupa RH: Dinamo-Split), o/o Šef

- petak 22.5. u 8:00 Zapadno parkiralište Zagrebačkog velesajma (odlazak na Državno prvenstvo mažoretkinja), o/o Ž:



FOTKE sa priprema u Posedarju - 1. dio

Pripreme u Posedarju su bile jedan od jačih događaja Zagrebačkih mažoretkinja u posljednje vrijeme. Ove pripreme su definitivno ojačale tim, a i super smo se proveli.











(objavljeno: ponedjeljak, 18.05.2015. u 09:13) komentiraj (17)

DO SUTRA PRIJAVE ZA NAVIJAČE ZA DRŽAVNO


Nakon onog što su cure napravile u srijedu mogu samo reči jedno:

Zagrebačke mažoretkinje su nevjerovatan tim. Iskreno čudo od tima.

Ne mogu vjerovati da vas je sve ovo što se dešava toliko motiviralo, da vam je dalo vjetar, me ne vjetar nego uragan u leđa. Ma STVARNO STE EKIPA IZ SNOVA. Vratili ste mi vjeru u sve. I dali snagu da vas zadržim na vrhu i odvedem još malo dalje. MOJ DREAM TEAM!!!! Volim vas MOJE CURKE!!!! A vi znate da se Šef uvijek vrati na sve četiri i da već ima spreman odgovor! I da će sve biti još daleko bolje nego što je bilo!



UNIFORME JOŠ DO SUBOTE
Neki članovi nisu uspjeli naručiti uniforme, pa na njihovu zamolbu produžujemo rok do subote 16.5.

Kako uniforme izgledaju i cijena?
Na sugestiju Savjeta Zagrebačkih mažoretkinja smo napravili komplet koji dovoljno podsjeća na mažoret uniforme, a prihvatljiv je za nošenje i izvan mažoretkinja. Komplet se sastoji od faldane svjetloplave suknje i tamnoplave majice sa službenim grbom Zagrebačkih mažoretkinja. Cijena takvog kompleta (suknja, majica i otisak grba) je 155,00 kn.

Uniforme ne moraju kupiti mažoretkinje 1A juniorskog i seniorskog, 1A kadetskog, te 1B seniorskog sastava, jer oni već imaju uniforme. Ovim uniformama otvara se mogućnost čestih nastupa (nekoliko puta godišnje). Istime se otvara i mogućnost masovnijih nastupa na nekim manifestacijama na kojim su do sada nastupali samo 1A i 1B sastav.

Rokovi uplate
UNIFORMA SE TREBA KUPITI tj. mažoretkinje koje je neće imati neće moći nastupati na nastupima sa svojom grupom. Plaćanje se vrši putem uplatnica (u gotovini), do 9. svibnja. Uz uplatu obavezno je naznačiti konfekcijski broj.



PRIJAVE ZA NAVIJAČE DO SUTRA!


BUDIMO BOLJI, JAČI, ŽEŠČI!


želite li pomoći svojoj djeci, curama, sestrama... i bodriti ih

PRI OBRANI TITULE DRŽAVNIH PRVAKINJA



pođite sa nama u

ZADAR na Državno prvenstvo mažoretkinja


Polazak u petak 22.5. oko 08:00 sati, povratak u nedjelju 24.5. oko 23:00 sata.

Ove godine željeli smo maksimalno smanjiti cijenu odlaska na prvenstvo i time omogućiti što većem broju navijača da idu sa nama. Stoga smo iznajmili kuću sa apartmanima u kojoj će biti smješteni svi sudionici.

CIJENA ARANŽMANA (smještaj 2 dana)

295 kn sa prijevozom ili 160 kn bez prijevoza


Cijena je za dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim apartmanima (soba, wc, kupaonica, kuhinja, terasa).
Broj dvokrevetnih soba je limitiran.

Da bi cijena bila što niža nismo naplačivali hranu, već će navijači sa sobom ponijeti meso i svaku večer organizirati roštiljadu za večeru (unutar objekta je veliki roštilj), a uzet će i hranu za dorućak obzirom da svaki apartman ima kuhinju sa frižiderom, štednjakom i svom opremom. Ukoliko će roditelji htjeti naručiti ručak isti je moguće naručiti na istoj lokaciji gdje se hrani i tim po cijeni od 50 kn, ili mogu jesti u obižnjem fast foodu (cijene su 35 kn za punjenu pljeskavicu, 32 za običnu pljeskavicu, 25 kn mali čevapi, 35 kn veliki čevapi, 25 kn hamburger, 12 kn pomes frites isl.)

U cijenu je uračunat:
• prijevoz visokoluksuznim turističkim autobusima
• smještaj u apartmanima sa 3*** u Sabunikama (18 km od Zadra)
• transferi busevima na natjecanja svaki dan (Sabunike-Zadar-Sabunike)
• ulaz na natjecanja, događaje i klubove
• posudba navijačke opreme (majce, zastave, bubnjevi, zviždaljke...)


BUS ZA NAVIJAČE U NEDJELJU ZA samo 95 kn

ZA ONE NAVIJAČE KOJI SI NE MOGU ORGANIZIRATI PUT U ZADAR U PETAK SA TIMOM ORGANIZIRAMO AUTOBUS KOJI DJELOMIČNO FINANCIRAJU ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE

Članice Zagrebačkih mažoretkinja, te roditelji i svi ostali navijači (dečki, prijatelji, rodbina) istih mogu na put uz participaciju od 95,00 kn (za povratnu kartu)
Uplata je i rezervacija mjesta u busu. Bez karte nećete moći u bus! Bus ima limitiran broj mjesta (50) i kada se sve karte prodaju neće više biti mogućnosti kupnje karata.

Polaza busa: nedjelja 24.5. u 6.00 Zapadno parkiralište Zagrebačkog velesajma
Povratak busa: nedjelja 24.5. oko 23.00 sata na istoj lokaciji

SVE PRIJAVE NAJKASNIJE DO 16.5.

UPLATE NAJKASNIJE DO 16.5.2015.
(na treninzima ili u uredu)
NAKNADNE PRIJAVE NEĆE SE PRIHVAĆATI!

Navijači su super ekipa koja se na prvenstvima zajedno izvrsno provodi!

LIDERSKA GRUPA PUTUJE BESPLATNO U PETAK, a sve troškove će pokriti Zagrebačke mažoretkinje.



RODITELJSKI SASTANAK

ZA SVE MAŽORETKINJE KADETSKOG 1A, JUNIORSKOG 1A I SENIORSKOG 1A I ZA NAVIJAČE ĆE BITI U
(ovo je posebno bitno za naviječe koji idu sa nama)

u PETAK 15.5. u 21 sat na stadionu Maksimir (zapadna tribina)



OBAVEZNO PONAŠANJE DO DRŽAVNOG PRVENSTVA
1. Najstrože zabranjena vožnja bicikla
2. Najstrože zabranjeno rolanje
3. Najstrože zabranjeno bilo kakvo trčanje
4. Pazite kako hodate po stepenicama
5. Spavati obavezno 8-9 sati dnevno
6. Najstrože zabranjeno piti Coca-colu i ostala gazirana pića, te juice i Cedevitu (čak i u malim količinama!!!)
7. Piti puno vode (najmanje 4 litre dnevno)
8. Zabranjeno je jesti tešku hranu kao što su grah, masna svinjetina, ljuto i vrlo začinjeno, teške umake i sl…
9. Obavezno piti kalcij i magnezij koji se esktremno gubi pri fizičkim naporima, pa rezultira otkazivanjem mišića. Preporučamo: Natural Wealth Magnezij 250mg i Natural Wealth Kalcij 600 po jednu tabletu dnevno (za kadete i juniore upola manja doza), izbjegavajte kalicij i magnezij od proizvođača poput PEZ-a, šumeći, sa okusima i sl. koji se prodaju u samoposlugama i rade više štete nego koristi.
10. Piti što više Isotonika (preporučamo Vindijin Isosport ili Jamnica Pro Sport, ali nikako ne gazirani, ne preporučamo Coca-colin Powerade i sl.). Preporučljiva količina Isotonika je 2 l dnevno, no u dane treninga i više.

NEMOJTE DA SADA ZADNJI TJEDAN NETKO SLOMI RUKU, IŠČAŠI NOGU I SL. JER SADA JE NEMOGUĆE UVJEŽBATI ZAMJENU!

PAZITE NA PREHRANU!

MNOGO SPAVAJTE!

U Zadar idemo po zlato! No, ako se isto ne desi, nije bitno, jer jedino bitno je da ste se potrudili i dali sve od sebe! A ako postoji netko bolji treba mu sportski i pošteno čestitati, te biti ponosan što ste dali 100%. To je jedino važno!!!!



NASTUPI

- petak 15.5. u 16 h Sutinska vrela (SAMBO prvenstvo), o/o Šef:
Plesni nastup S1A: Lukša****, Čeh***, Franović**, Skočilović**, Barišić**, Hrvačanin*, Požgajčić*, Plavec*, Rihtarić*, Haboić*, Jerković*, Bucić*, Halapir*, Šlogar*, Križanac, Domitrović, Uđbinac
Ceremonijal: Agić, Kralj, Celinić, Hlupić, Ivanović

- subota 16.5. u 13:00 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Hajduk, Kids korner), o/o Šef:
Gašparec, Celinić, Božićević, Franović Kristina

- subota 16.5. u 14:30 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Hajduk, utakmica), o/o Ž:
Plesni nastup S1A: Lukša****, Čeh***, Skočilović**, Ros**, Barišić**, Hrvačanin*, Požgajčić*, Rihtarić*, Haboić*, Jerković*, Bucić*, Šepec*, Halapir*, Križanac, Domitrović, Uđbinac, Brajko
VIP Dinamo: Čupić (od Šlogar*), Kananović
VIP Maksimir: Čurković, Ivanović (od Božinović*)
Špalir: Šepec*, Kržanac, Domitrović, Uđbinac, Brajko, Gašparec, Celinić, Škrlec, Martinjak (od Plavec*), Drinovac (od Haboić*), Horvat (od Hrvačanin*), Crnek (od Ros**), Perić (od Požgajčić*), Matić (od Bucić*), Mihaljević (od Rihtarić*), Zenunaj (od Kralj), Milić (od Halapir*)

- subota 16.5. u 18 h Sutinska vrela (SAMBO prvenstvo), o/o Lukić:
Agić, Prosenečki, Kralj, Pandžić (od Mandarić*), Lukić (od Franović**)

- nedjelja 17.6. u 15 h Sutinska vrela (SAMBO prvenstvo), o/o Lukić:
Čurković, Gašparec, Kralj, Hlupić, Lukić (od Franović**)



FOTKE sa Majčinog dana na Zrinjevcu Juniorskog 1A
















------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: petak, 15.05.2015. u 00:36) komentiraj (14)

OCJENE SA KLASIFIKACIJA


Objavljuju se samo prvih 5 ocjena sa klasifikacije jer ova ocjena nije isto kao i školska ocjena i kod nas ona ima potpuno drugačiji efekt. Kod nas je vrlo prihvatljiva i perspektivna ocjena 3,5 a to ne mogu shvatiti oni koji su u školi naviknuti imati sve petice. Upravo zato nismo objavili ni ocjene svih onih koji su ispod 4,50

S1A
Ocjene sa klasifikacija i rejting već su objavljeni

J1A
1. 5,00 Nikolina Sertić*
2. 4,81 Dajana Šerić
3. 4,67 Laura Pozaić
4. 4,62 Petra Bulat
4. 4,62 Karla Kljutić

K1A
1. 5,00 Barbara Tolić
1. 5,00 Nikolina Tomičić

3. 4,88 Sara Greguraš
3. 4,88 Laura Rašić
5. 4,71 Stela Novaković
5. 4,71 Anamarija Stambolija
7. 4,53 Vanja Kostantinov
7. 4,53 Tea Tomić

S1B
1. 4,76 Klara Trbara
2. 4,71 Yvonne Horvat
3. Katarina Drinovac
4. Rebeka Vučica
4. Tea Stambolija

S2
1. 4,76 Nensi Živković
2. 4,67 Maja Saili
3. 4,57 Ana Šenhold
4. Jelena Ljubičić
5. Jelena Mikša

S3
1. 5,00 Mia Mihaljević
2. 4,71 Leonora Zenunaj
3. 4,67 Leonarda Bilić
4. 4,62 Monika Klobučar
5. 4,57 Larisa Pintar

J1B
1. Eva Šurbek
2. Sara Mužek
3. Valeria Vidan
4. Danielle Šandrk
5. Paula Kladarić

J2j
1. 4,71 Karla Badrov
2. Mihaela Tenšek
3. Laura Solga
4. Dora Toth
5. Iva Šepec

J2p
1. Sara Milošak
1. Veronika Fulir
3. Lucija Džaja
4. Sara Ivković
4. Lorena Komnenović

J3j
1. 5,00 Petra Lončarić
2. 4,65 Sara Kermek
3. 4,59 Valentina Krizmanić
4. 4,53 Petra Jambrač
5. Marie-Christin Tušek

J3p
1. 4,76 Laura Cirimotić
2. 4,57 Vivian Banjac
3. Paula Brnat
4. Mia Bader
5. Maria Balun

J3v
1. 5,00 Zrinka Klišanin
2. Nora Nicol Rendulić
3. Leonarda Prpić
3. Ozana Jarak
5. Stella Varga

D1 i D2
nemaju klasifikacija



UNIFORME JOŠ DO SUBOTE
Neki članovi nisu uspjeli naručiti uniforme, pa na njihovu zamolbu produžujemo rok do subote 16.5.

Kako uniforme izgledaju i cijena?
Na sugestiju Savjeta Zagrebačkih mažoretkinja smo napravili komplet koji dovoljno podsjeća na mažoret uniforme, a prihvatljiv je za nošenje i izvan mažoretkinja. Komplet se sastoji od faldane svjetloplave suknje i tamnoplave majice sa službenim grbom Zagrebačkih mažoretkinja. Cijena takvog kompleta (suknja, majica i otisak grba) je 155,00 kn.

Uniforme ne moraju kupiti mažoretkinje 1A juniorskog i seniorskog, 1A kadetskog, te 1B seniorskog sastava, jer oni već imaju uniforme. Ovim uniformama otvara se mogućnost čestih nastupa (nekoliko puta godišnje). Istime se otvara i mogućnost masovnijih nastupa na nekim manifestacijama na kojim su do sada nastupali samo 1A i 1B sastav.

Rokovi uplate
UNIFORMA SE TREBA KUPITI tj. mažoretkinje koje je neće imati neće moći nastupati na nastupima sa svojom grupom. Plaćanje se vrši putem uplatnica (u gotovini), do 9. svibnja. Uz uplatu obavezno je naznačiti konfekcijski broj.




CURAMA JE POTREBNA NAŠA PODRŠKA VIŠE NEGO IKAD!


BUDIMO BOLJI, JAČI, ŽEŠČI!


želite li pomoći svojoj djeci, curama, sestrama... i bodriti ih

PRI OBRANI TITULE DRŽAVNIH PRVAKINJA



pođite sa nama u

ZADAR na Državno prvenstvo mažoretkinja


Polazak u petak 22.5. oko 08:00 sati, povratak u nedjelju 24.5. oko 23:00 sata.

Ove godine željeli smo maksimalno smanjiti cijenu odlaska na prvenstvo i time omogućiti što većem broju navijača da idu sa nama. Stoga smo iznajmili kuću sa apartmanima u kojoj će biti smješteni svi sudionici.

CIJENA ARANŽMANA (smještaj 2 dana)

295 kn sa prijevozom ili 160 kn bez prijevoza


Cijena je za dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim apartmanima (soba, wc, kupaonica, kuhinja, terasa).
Broj dvokrevetnih soba je limitiran.

Da bi cijena bila što niža nismo naplačivali hranu, već će navijači sa sobom ponijeti meso i svaku večer organizirati roštiljadu za večeru (unutar objekta je veliki roštilj), a uzet će i hranu za dorućak obzirom da svaki apartman ima kuhinju sa frižiderom, štednjakom i svom opremom. Ukoliko će roditelji htjeti naručiti ručak isti je moguće naručiti na istoj lokaciji gdje se hrani i tim po cijeni od 50 kn, ili mogu jesti u obižnjem fast foodu (cijene su 35 kn za punjenu pljeskavicu, 32 za običnu pljeskavicu, 25 kn mali čevapi, 35 kn veliki čevapi, 25 kn hamburger, 12 kn pomes frites isl.)

U cijenu je uračunat:
• prijevoz visokoluksuznim turističkim autobusima
• smještaj u apartmanima sa 3*** u Sabunikama (18 km od Zadra)
• transferi busevima na natjecanja svaki dan (Sabunike-Zadar-Sabunike)
• ulaz na natjecanja, događaje i klubove
• posudba navijačke opreme (majce, zastave, bubnjevi, zviždaljke...)


BUS ZA NAVIJAČE U NEDJELJU ZA samo 95 kn

ZA ONE NAVIJAČE KOJI SI NE MOGU ORGANIZIRATI PUT U ZADAR U PETAK SA TIMOM ORGANIZIRAMO AUTOBUS KOJI DJELOMIČNO FINANCIRAJU ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE

Članice Zagrebačkih mažoretkinja, te roditelji i svi ostali navijači (dečki, prijatelji, rodbina) istih mogu na put uz participaciju od 95,00 kn (za povratnu kartu)
Uplata je i rezervacija mjesta u busu. Bez karte nećete moći u bus! Bus ima limitiran broj mjesta (50) i kada se sve karte prodaju neće više biti mogućnosti kupnje karata.

Polaza busa: nedjelja 24.5. u 6.00 Zapadno parkiralište Zagrebačkog velesajma
Povratak busa: nedjelja 24.5. oko 23.00 sata na istoj lokaciji

SVE PRIJAVE NAJKASNIJE DO 16.5.

UPLATE NAJKASNIJE DO 16.5.2015.
(na treninzima ili u uredu)
NAKNADNE PRIJAVE NEĆE SE PRIHVAĆATI!

Navijači su super ekipa koja se na prvenstvima zajedno izvrsno provodi!

LIDERSKA GRUPA PUTUJE BESPLATNO U PETAK, a sve troškove će pokriti Zagrebačke mažoretkinje.



NASTUPI

- petak 15.5. u 16 h Sutinska vrela (SAMBO prvenstvo), o/o Šef:

- subota 16.5. u ???? službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Hajduk), o/o Šef:

- subota 16.6. u 18 h Sutinska vrela (SAMBO prvenstvo), o/o Šef:

- nedjelja 17.6. u 18 h Sutinska vrela (SAMBO prvenstvo), o/o Šef:



FOTKE sa proslave 1. svibnja u Maksimiru - 2. dio
Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja i Maja Žigman




































------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: srijeda, 13.05.2015. u 14:42) komentiraj (13)

SOKOL MARIĆ NAS NAHVALIO


Predsjednik Hrvatskog saveza obaranja ruku i direktori Sokol Marića kao glavnog sponzora i suorganizatora Svjetskog kupa u obaranju ruku su nas hiperlativima nahvalili za naše nastupe. Ukpno je cjelodnevni ceremonijal, protkole i 20 dodjela radilo preko 40 zagrebačkih mažoretkinja, a isporučili smo i dva kombija opreme. Ovo je tek početak suradnje sa Sokol Marićem, a više o tome idući ponedjeljak.



CURAMA JE POTREBNA NAŠA PODRŠKA VIŠE NEGO IKAD!


BUDIMO BOLJI, JAČI, ŽEŠČI!


želite li pomoći svojoj djeci, curama, sestrama... i bodriti ih

PRI OBRANI TITULE DRŽAVNIH PRVAKINJA



pođite sa nama u

ZADAR na Državno prvenstvo mažoretkinja


Polazak u petak 22.5. oko 08:00 sati, povratak u nedjelju 24.5. oko 23:00 sata.

Ove godine željeli smo maksimalno smanjiti cijenu odlaska na prvenstvo i time omogućiti što većem broju navijača da idu sa nama. Stoga smo iznajmili kuću sa apartmanima u kojoj će biti smješteni svi sudionici.

CIJENA ARANŽMANA (smještaj 2 dana)

295 kn sa prijevozom ili 160 kn bez prijevoza


Cijena je za dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim apartmanima (soba, wc, kupaonica, kuhinja, terasa).
Broj dvokrevetnih soba je limitiran.

Da bi cijena bila što niža nismo naplačivali hranu, već će navijači sa sobom ponijeti meso i svaku večer organizirati roštiljadu za večeru (unutar objekta je veliki roštilj), a uzet će i hranu za dorućak obzirom da svaki apartman ima kuhinju sa frižiderom, štednjakom i svom opremom. Ukoliko će roditelji htjeti naručiti ručak isti je moguće naručiti na istoj lokaciji gdje se hrani i tim po cijeni od 50 kn, ili mogu jesti u obižnjem fast foodu (cijene su 35 kn za punjenu pljeskavicu, 32 za običnu pljeskavicu, 25 kn mali čevapi, 35 kn veliki čevapi, 25 kn hamburger, 12 kn pomes frites isl.)

U cijenu je uračunat:
• prijevoz visokoluksuznim turističkim autobusima
• smještaj u apartmanima sa 3*** u Sabunikama (18 km od Zadra)
• transferi busevima na natjecanja svaki dan (Sabunike-Zadar-Sabunike)
• ulaz na natjecanja, događaje i klubove
• posudba navijačke opreme (majce, zastave, bubnjevi, zviždaljke...)


BUS ZA NAVIJAČE U NEDJELJU ZA samo 95 kn

ZA ONE NAVIJAČE KOJI SI NE MOGU ORGANIZIRATI PUT U ZADAR U PETAK SA TIMOM ORGANIZIRAMO AUTOBUS KOJI DJELOMIČNO FINANCIRAJU ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE

Članice Zagrebačkih mažoretkinja, te roditelji i svi ostali navijači (dečki, prijatelji, rodbina) istih mogu na put uz participaciju od 95,00 kn (za povratnu kartu)
Uplata je i rezervacija mjesta u busu. Bez karte nećete moći u bus! Bus ima limitiran broj mjesta (50) i kada se sve karte prodaju neće više biti mogućnosti kupnje karata.

Polaza busa: nedjelja 24.5. u 6.00 Zapadno parkiralište Zagrebačkog velesajma
Povratak busa: nedjelja 24.5. oko 23.00 sata na istoj lokaciji

SVE PRIJAVE NAJKASNIJE DO 16.5.

UPLATE NAJKASNIJE DO 16.5.2015.
(na treninzima ili u uredu)
NAKNADNE PRIJAVE NEĆE SE PRIHVAĆATI!

Navijači su super ekipa koja se na prvenstvima zajedno izvrsno provodi!

LIDERSKA GRUPA PUTUJE BESPLATNO U PETAK, a sve troškove će pokriti Zagrebačke mažoretkinje.



NASTUPI

- petak 15.5. u 16 h Sutinska vrela (SAMBO prvenstvo), o/o Šef:

- subota 16.5. u ???? službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Hajduk), o/o Šef:

- subota 16.6. u 18 h Sutinska vrela (SAMBO prvenstvo), o/o Šef:

- nedjelja 17.6. u 18 h Sutinska vrela (SAMBO prvenstvo), o/o Šef:



FOTKE sa proslave 1. svibnja u Maksimiru - 1. dio
Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja i Maja Žigman
























------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 11.05.2015. u 17:14) komentiraj (14)

NAVIJAČI SA NAMA U ZADAR ZA SAMO 295 KN


CURAMA JE POTREBNA NAŠA PODRŠKA VIŠE NEGO IKAD!

BUDIMO BOLJI, JAČI, ŽEŠČI!


želite li pomoći svojoj djeci, curama, sestrama... i bodriti ih

PRI OBRANI TITULE DRŽAVNIH PRVAKINJA



pođite sa nama u

ZADAR na Državno prvenstvo mažoretkinja


Polazak u petak 22.5. oko 08:00 sati, povratak u nedjelju 24.5. oko 23:00 sata.

Ove godine željeli smo maksimalno smanjiti cijenu odlaska na prvenstvo i time omogućiti što većem broju navijača da idu sa nama. Stoga smo iznajmili kuću sa apartmanima u kojoj će biti smješteni svi sudionici.

CIJENA ARANŽMANA (smještaj 2 dana)

295 kn sa prijevozom ili 160 kn bez prijevoza


Cijena je za dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim apartmanima (soba, wc, kupaonica, kuhinja, terasa).
Broj dvokrevetnih soba je limitiran.

Da bi cijena bila što niža nismo naplačivali hranu, već će navijači sa sobom ponijeti meso i svaku večer organizirati roštiljadu za večeru (unutar objekta je veliki roštilj), a uzet će i hranu za dorućak obzirom da svaki apartman ima kuhinju sa frižiderom, štednjakom i svom opremom. Ukoliko će roditelji htjeti naručiti ručak isti je moguće naručiti na istoj lokaciji gdje se hrani i tim po cijeni od 50 kn, ili mogu jesti u obižnjem fast foodu (cijene su 35 kn za punjenu pljeskavicu, 32 za običnu pljeskavicu, 25 kn mali čevapi, 35 kn veliki čevapi, 25 kn hamburger, 12 kn pomes frites isl.)

U cijenu je uračunat:
• prijevoz visokoluksuznim turističkim autobusima
• smještaj u apartmanima sa 3*** u Sabunikama (18 km od Zadra)
• transferi busevima na natjecanja svaki dan (Sabunike-Zadar-Sabunike)
• ulaz na natjecanja, događaje i klubove
• posudba navijačke opreme (majce, zastave, bubnjevi, zviždaljke...)


BUS ZA NAVIJAČE U NEDJELJU ZA samo 95 kn

ZA ONE NAVIJAČE KOJI SI NE MOGU ORGANIZIRATI PUT U ZADAR U PETAK SA TIMOM ORGANIZIRAMO AUTOBUS KOJI DJELOMIČNO FINANCIRAJU ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE

Članice Zagrebačkih mažoretkinja, te roditelji i svi ostali navijači (dečki, prijatelji, rodbina) istih mogu na put uz participaciju od 95,00 kn (za povratnu kartu)
Uplata je i rezervacija mjesta u busu. Bez karte nećete moći u bus! Bus ima limitiran broj mjesta (50) i kada se sve karte prodaju neće više biti mogućnosti kupnje karata.

Polaza busa: nedjelja 24.5. u 6.00 Zapadno parkiralište Zagrebačkog velesajma
Povratak busa: nedjelja 24.5. oko 23.00 sata na istoj lokaciji

SVE PRIJAVE NAJKASNIJE DO 16.5.

UPLATE NAJKASNIJE DO 16.5.2015.
(na treninzima ili u uredu)
NAKNADNE PRIJAVE NEĆE SE PRIHVAĆATI!

Navijači su super ekipa koja se na prvenstvima zajedno izvrsno provodi!

LIDERSKA GRUPA PUTUJE BESPLATNO U PETAK, a sve troškove će pokriti Zagrebačke mažoretkinje.



UNIFORME JOŠ SAMO DANAS I SUTRA

Kako je glavna zamjerka bila da osim 1. sastava ostali sastavi imaju malo nastupa, Vijeće roditelja pozabavilo se tim problemom 2001. godine (od tada ovaj sistem ponavljamo svake godine). Stoga je Vijeće roditelja predložilo da svaka mažoretkinja ima vlastitu uniformu.

Kako uniforme izgledaju i cijena?
Na sugestiju Savjeta Zagrebačkih mažoretkinja smo napravili komplet koji dovoljno podsjeća na mažoret uniforme, a prihvatljiv je za nošenje i izvan mažoretkinja. Komplet se sastoji od faldane svjetloplave suknje i tamnoplave majice sa službenim grbom Zagrebačkih mažoretkinja. Cijena takvog kompleta (suknja, majica i otisak grba) je 155,00 kn.

Uniforme ne moraju kupiti mažoretkinje 1A juniorskog i seniorskog, 1A kadetskog, te 1B seniorskog sastava, jer oni već imaju uniforme. Ovim uniformama otvara se mogućnost čestih nastupa (nekoliko puta godišnje). Istime se otvara i mogućnost masovnijih nastupa na nekim manifestacijama na kojim su do sada nastupali samo 1A i 1B sastav.

Rokovi uplate
UNIFORMA SE TREBA KUPITI tj. mažoretkinje koje je neće imati neće moći nastupati na nastupima sa svojom grupom. Plaćanje se vrši putem uplatnica (u gotovini), do 9. svibnja. Uz uplatu obavezno je naznačiti konfekcijski broj.



PRIJAVE ZA LJETNI KAMP MOGUĆE DO SUTRA


Ljetni kamp je prošle godine bio pun pogodak. Stoga ćemo i ove godine na more na treninge i zabavu!!!!

Kako još uvijek imamo mjesta u Ljetnom kampu ponovno smo otvorili prijave i to do 9.5. No, zbog kraćeg roka ukupna iznos je moguće platiti u dvije rate po 1.245 kn (prva do 9.5., a druga do 9.6.)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic



NASTUPI

- subota 9.5. u 9:00 h, Palmotićeva 30 (Međunarodno prvenstvo u obaranju ruku, Trg P.Preradovića u 11:00), o/o Šef:
medalje: Skočkilović**, Jerković*, Halapir*, Križanac, Uđbinac
zastave: Rihtarić*, Ljubičić, Kralj, Martinjak
ring: Prosenečki
špalir: Hrvačanin*, Plavec*, Mandarić*, Agić
otvaranje: Barišić**, Bucić*, Domitrović, Gruden, Škrlec, Gašparec, Panđić

- subota 9.5. u 13:30 h, Palmotićeva 30 (Međunarodno prvenstvo u obaranju ruku), o/o Šef:
medalje: Lukša****, Skočkilović**, Jerković*, Križanac, Uđbinac
zastave: Rihtarić*, Ljubičić, Kralj, Martinjak
ring: Prosenečki
špalir: Šepec*, Šlogar*, Agić, Hlupić

- nedjelja 10.5. u 10:00 h, Palmotićeva 30 (Majčin dan na Zrinjevcu, u 11:00), o/o Dora:
# plesni nastup Juniorskog 1A sastava



FOTKE sa svadbe naše razvodnice Ines Trobić - 2. dio

A sad malo Šefovih slika






























------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: petak, 08.05.2015. u 10:00) komentiraj (11)

JOŠ SAMO 3 DANA ZA LJETNI KAMP I NOVE UNIFORME


Kako je glavna zamjerka bila da osim 1. sastava ostali sastavi imaju malo nastupa, Vijeće roditelja pozabavilo se tim problemom 2001. godine (od tada ovaj sistem ponavljamo svake godine). Stoga je Vijeće roditelja predložilo da svaka mažoretkinja ima vlastitu uniformu.

Kako uniforme izgledaju i cijena?
Na sugestiju Savjeta Zagrebačkih mažoretkinja smo napravili komplet koji dovoljno podsjeća na mažoret uniforme, a prihvatljiv je za nošenje i izvan mažoretkinja. Komplet se sastoji od faldane svjetloplave suknje i tamnoplave majice sa službenim grbom Zagrebačkih mažoretkinja. Cijena takvog kompleta (suknja, majica i otisak grba) je 155,00 kn.

Uniforme ne moraju kupiti mažoretkinje 1A juniorskog i seniorskog, 1A kadetskog, te 1B seniorskog sastava, jer oni već imaju uniforme. Ovim uniformama otvara se mogućnost čestih nastupa (nekoliko puta godišnje). Istime se otvara i mogućnost masovnijih nastupa na nekim manifestacijama na kojim su do sada nastupali samo 1A i 1B sastav.

Rokovi uplate
UNIFORMA SE TREBA KUPITI tj. mažoretkinje koje je neće imati neće moći nastupati na nastupima sa svojom grupom. Plaćanje se vrši putem uplatnica (u gotovini), do 9. svibnja. Uz uplatu obavezno je naznačiti konfekcijski broj.



JOŠ SU MOGUĆE PRIJAVE ZA LJETNI KAMP


Ljetni kamp je prošle godine bio pun pogodak. Stoga ćemo i ove godine na more na treninge i zabavu!!!!

Kako još uvijek imamo mjesta u Ljetnom kampu ponovno smo otvorili prijave i to do 9.5. No, zbog kraćeg roka ukupna iznos je moguće platiti u dvije rate po 1.245 kn (prva do 9.5., a druga do 9.6.)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic



NASTUPI

- subota 9.5. u 9:00 sati Palmotićeva 30 (međunarodno prvenstvo u obaranju ruku, Trg Petra Preradovića), o/o Šef:

- subota 9.5. u 13:30 sati Palmotićeva 30 (međunarodno prvenstvo u obaranju ruku, dodjele), o/o Šef:

- nedjelja 10.5. u 10:00 sati Palmotićeva 30 (Majčin dan na Zrinjevcu), o/o Dora:
# plesni nastup Juniorskog 1A sastava



FOTKE sa svadbe naše razvodnice Ines Trobić
Fotke Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja

(objavljeno: srijeda, 06.05.2015. u 00:49) komentiraj (10)

NA PRIPREMAMA BILO PREZAKON


Pripreme su bile prezakon i to se slaže cijeli tim. Treninzi, prefina papica, kartanje, zabava, tulumi po sobama, karaoke-party u subotu navečer, plaža, hranjenje labuda, kavica... ma bilo je fakat super. Još samo da je potrajalo još koji dan više. No, obveze cura na faksu nisu nam to dozvolile. Iduće godine ćemo svakako otići na više dana.

Hvala u prvom redu Profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi grada Zagreba koja nam je odlučila besplatno ustupiti centar za treninge na vodi, posebna hvala zapovjedniku JVP Zagreb Malčiću na susretljivosti i pomoći, zapovjedniku vatrogasne postrojbe novi Zagreb Tomislavu Rukavcu na organizaciji smještaja, teti Senki (domarki u Centru) na pomoći u svakom trenutku, na posuđivanju svega i svačega i što je svaki trenutak bila tu za nas i za sve naše probleme. Ogromna hvala g. Dubravku Radiću (tata od Lorene iz K1A) i g. Siniši Huciki koji su nam uskočili i 3 sata pekli roštilju u subotu. Bio je presavršen, a mi smo valjda jedina grupa na svijetu kojoj su vojni piloti pekli roštilj. Poseban pozdrav i našim vozačima koji su nas sigurno dopremili do Posedarja i nazad, a posebno vozaču našeg autobusa Tomici, koji se već na prvoj vožnji sa nama pokazao kao dio ekipe.

Moram pohvaliti sve razvodničke grupe koje su odlično odradile svoje poslove, a posebno moju grupu razvodnice Skočke koja je sa mnom pripremala klopu. Cure bile ste mrak. Dream-team. Fakat ste odlična ekipa i velika pomoć. Pohvala i svim curkama K1A, J1A i S1A što su sve ostavile u besprijekornom stanju, te na vrhunskom ponašanju i trudu.

Još da nismo kod Ličkog Osika čekali dva sata na autoputu zbog radova... no, daj bože da nam to bude najveća nesreća koja nam se desila...



JOŠ SU MOGUĆE PRIJAVE ZA LJETNI KAMP


Ljetni kamp je prošle godine bio pun pogodak. Stoga ćemo i ove godine na more na treninge i zabavu!!!!

Kako još uvijek imamo mjesta u Ljetnom kampu ponovno smo otvorili prijave i to do 9.5. No, zbog kraćeg roka ukupna iznos je moguće platiti u dvije rate po 1.245 kn (prva do 9.5., a druga do 9.6.)



NASTUPI

- subota 9.5. u 9:00 sati Palmotićeva 30 (međunarodno prvenstvo u obaranju ruku, Trg Petra Preradovića), o/o Šef:

- subota 9.5. u 13:03 sati Palmotićeva 30 (međunarodno prvenstvo u obaranju ruku, dodjele), o/o Šef:

- nedjelja 10.5. u 10:00 sati Palmotićeva 30 (Majčin dan na Zrinjevcu), o/o Dora:
# plesni nastup Juniorskog 1A sastava



FOTKE sa utakmice Dinamo-Rijeka
Fotke Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja


















------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 04.05.2015. u 23:17) komentiraj (14)

NA PRIPREMAMA SMO NA MORU


Sva tri prva tima (1A kadeski, 1A juniorski i 1A seniorski su na pripremama u Posedarju (pokraj Zadra). Svakodnevni treninzi, zabava, dobra klopica, tulumarenje... Odmah u petak Šef će nam spremati svoje poznate hamburgere, priprema se turnir u kemstu, karaoke-party... biti će to produženi vikend koji će još više spojiti tim!











Na zahtjev roditelja, koji spajaju blagdan sa vikendom:

NEMA TRENINGA ZA PRVI SVIBANJ

od četvrtka 30.4. do nedjelje 3.5.2015.
Svi treninzi nakon blagdana (od 4.5.) se odvijaju po uobičajnom rasporedu.



JOŠ SU MOGUĆE PRIJAVE ZA LJETNI KAMP


Ljetni kamp je prošle godine bio pun pogodak. Stoga ćemo i ove godine na more na treninge i zabavu!!!!

Kako još uvijek imamo mjesta u Ljetnom kampu ponovno smo otvorili prijave i to do 9.5. No, zbog kraćeg roka ukupna iznos je moguće platiti u dvije rate po 1.245 kn (prva do 9.5., a druga do 9.6.)



NASTUPI

- petak 1.5. u 8.30 h južna tribina Maksimirskog stadiona (službena proslava 1. svibnja u parku Maksimir, od 10.00 sati), o/o Šef:
# plesni nastup S1A

- petak 1.5. u 11.00 zapadno parkiralište Maksimirskog stadiona (odlazak na pripreme u Posedarje), o/o Šef:



FOTKE sa proslave Cibonine 30. godišnjice od osvajanja Lige prvaka
Fotke Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja




















------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: petak, 01.05.2015. u 00:05) komentiraj (15)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.