NIJE POTPISAN SAMO JEDAN UGOVOR SA 1A SASTAVIMA

Od 85 ugovora koji su se trebali potpisati sa 1A kadetskim, juniorskim i seniorskim sastavom nije potpisan samo jedan. Silna halabuka na ovom blogu, a na koncu smo jedan jedini nepotpisani ugovor. Dobili 4 vrlo pametna pitanja od jedne mame na e-mail, i imali smo jedan razgovor u uredu gdje je jedan tata postavio isto tako par vrlo logičnih pitanja i koji je bio vrlo ugodan. Dakle, niti je bilo ni najmanje bune roditelja, niti tone pitanja, niti problema. Kao što je bilo vidljivo iz koncentracije "silovanja" na blogu u isto vrijeme dana, i iz stila pisanja, očito se nije radilo o "grupi roditelja" kako se pokušalo prezentirati!



NOVE UNIFORME ZA SVE MAŽORETKINJE


Kako je glavna zamjerka bila da osim 1. sastava ostali sastavi imaju malo nastupa, Vijeće roditelja pozabavilo se tim problemom 2001. godine (od tada ovaj sistem ponavljamo svake godine). Stoga je Vijeće roditelja predložilo da svaka mažoretkinja ima vlastitu uniformu.

Kako uniforme izgledaju i cijena
Na sugestiju Savjeta Zagrebačkih mažoretkinja smo napravili komplet koji dovoljno podsjeća na mažoret uniforme, a prihvatljiv je za nošenje i izvan mažoretkinja. Komplet se sastoji od faldane svijetloplave suknje i tamnoplave majice sa službenim grbom Zagrebačkih mažoretkinja. Cijena takvog kompleta (suknja, majica i otisak grba) je 155,00 kn.
Uniforme ne moraju kupiti mažoretkinje 1A juniorskog i seniorskog, 1A kadetskog, te 1B seniorskog sastava, jer oni već imaju uniforme. Ovim uniformama otvara se mogućnost čestih nastupa (nekoliko puta godišnje). Istime se otvara i mogućnost masovnijih nastupa na nekim manifestacijama na kojim su do sada nastupali samo 1A i 1B sastav.

Rok do 27.4.
UNIFORMA SE TREBA KUPITI tj. mažoretkinje koje je neće imati neće moći nastupati na nastupima sa svojom grupom. Uz uplatu obavezno je naznačiti konfekcijski broj. Plaćanje se vrši putem uplatnica (u gotovini),

do 27. travnja.



NASTUPI
# subota 20.4. u 16:30 Vranjička 50, Trnava (vjenčanje Čeh), o/o Ž:
Skočilović*, Barišić, Jerković, Kukić, Božinović, Gruden, Prosenečki, Šepec, Agić, Bačani



FOTKE - sa 11. regionalnog prvenstva Središnje Hrvatske

Seniorke u defileu



Jedino što vidiš je ogroman Prišlinkin osmjeh i snježno bijeli zubi :-)
























Službene probe između defilea i koreografija






"Male tajne" trenerice


Piknik sa istinskim obiljem hrane i pića koji su pripremili roditelji nastavio se i za vrijeme stanke. Tko kaže da je recesija?




Tate u elementu. A tata Pufa ili raspravlja o politici ili o nogometu. Ovakva žustrina ne može biti radi ničeg drugog


...drži se za glavu - definitivno je politika!




...a i povjerenik za navijače je ogladnio! Bit će od deračine... :-)


Naše gracije!


Dobro, bili je zima, ali zastava ovome ne bi trebala služiti. No, kad se čovjek emotivno veže uz plavu boju... Čujem da si je ova mama nabavila zastavu i umjesto deka za spavanje... :-)




Papaj, papaj, 2. predvodnice... pa ćeš biti velika i jaka... i prvakinja ćeš biti ako budeš puno papala... i udat ćeš se jednog dana...


Ajde, hammmmm, da i ti budeš jednog dana kao 2. predvodnica, velika i jaka...


A evo nam konačno i tate Lukše na fotki!


Suci na kavici...


Hvala tata Lukša! ...nastavak u idućem postu!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"

(objavljeno: petak, 19.04.2013. u 09:01) komentiraj (16)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.