ZG dnevnik

< kolovoz, 2010 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
Moj mali dnevnik

MOLIM VAS DA NE KORISTITE KOMENTARE KAO MJESTO ZA OBJAVU LANACA SREĆE I SLIČNIH SPAMOVA

Linkovi
Blog
Zagreb

Zakaj volim Zagreb?
Zato kaj je najbolji grad na svijetu i ima dušu mada ponekad zgleda ko da ju gubi (al ju ne gubi)

a i ja imam šatro anonimus sandučić
zgdnevnik@net.hr

31.08.2010., utorak

Semafor

Nevjerojatno je da se jedan obični semafor za jedan i pol smjer (ravno i desno) ne može popraviti danima, da se mijenja trasa autobusa i da se cijelo raskrižje zatvara za skretanje u lijevo i poprečno (Bundek-Kajzerica) a da se niš ne dešava... Maknuli su srušeni semafor, asfaltirali rupu i nestali. Nikom niš, a oni koji to ne znaju nek se vozikaju kam i kak znaju.

I još nekaj me ljuti. Čitam malo komentare na raznim portalima vezano uz razne teme. Bez obzira na temu odmah su radi polarizacija sjever-jug ak je takva tema ili crno-crveno ak je tema političkija i čim neko zagrize evo vređanja i sranja na sve strane, ak neko "tuđi" postigne relativno dobar rezultat odmah slijedi pljuvačina jer ak nije "naše" odmah ne valja. Naprimjer većina Boysa će pljuvat po bilo kakvom uspjehu Hajduka a većina Torcidaša će pljuvat po bilo kakvom uspjehu Dinama. Umjesto da u europi zajedno navijamo za naše i veselimo se uspjesima hrvatskih klubova većina navijača pljuje po uspjesima onih drugih i nada se da će ispast čim prije a pogotovo prije njihovih. Bem ti uskogrudnost i neukost. Volim Dinamo bez obzira na predsjednike i potpredsjednike i oduvijek se nadam proljeću u europskim natjecanjima al bil bi sretan i da Hajduk prezimi kad već ostali klubovi ispadaju u pretkolima, a najsretniji bi bio kad bi bar jedan klub bil u LP a još barem 3 u EL. Da ostale sportove ne spominjem....

Veli neki američki stručnjak da će neke istočnoeuropske države propasti.. Ajd bar da je neko to reko na glas. Sad još samo moramo nać stečajnog upravitelja i na konju smo, bar su naši političari sposobni i spasili su stotine firmi i stotine tisuća radnih mjesta. S obzirom da smo strancima već prepustili nadzor nad bankama/novcima krajnje je vrijeme da im damo i državu, ionak ne znamo s kaj bi s njom.
- 20:53 - Komentiraj BEZ SPAMA (2) - Ispiši pisačem - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.