petak, 31.08.2007.

Počinje škola

Da evo nakon ljetnih praznika koji traju još dva dana javlja vam se Neva, blog je također bio na odmoru tako da nisam ništa pisao. Imamo mnogo noviteta. Od danas svaki petak će biti najnovije vijesti iz kvarta, znači svaki tjedan i to petkom nove vijesti. Posjećujte naš blog i ostavljajte nam komentare!

U ovih mjesec dana Hoze je dobio motor! Dobro izgleda,zove se Luna 'Vision', crveno - bijele boje, 3 ks, 50ccm, 2T, jako dobro vuče. Hoze je presretan, vozili smo se non stop! Par dana nakon toga je i Bačva dobio dobio motor, Peugeot spedfight 2, sivo - crne boje, 4 ks, 50ccm, 2T. Onda smo se svi vozili, Marac je imao problema sa svojom makinom, pa je je popravil i prodal je Tomosa APN 4, 1980. godina, ali je taj APN išao NEVJEROVATNIH 85 km/h.
Sad Marac kupuje neki skuter ili ležajkicu kad nabavi novce. No, par dana nakon toga su Presley i Mika kupili motor. Aha, svi se oružamo s motorima. Presley i Mika su dobili sličan ko od Hozea, ali mali ide 8 banki! ( ZASAD ).
I tak sad skoro svi imamo motore, još Vid, Sven, Sandro, Hrco i Marac ga traži! Sljedeći petak kad su nove objave
vidjet ćete slike s izleta od prije 4 tjedna! A kada skupimo sve slike od svih motora od svih naših prijatelja i njih ćemo obaviti, za sad imamo 20 % slika!

Hvala što ste posjetili ovaj blog i vidimo se za tjedan dana.

Pozdrav Neva!

- 13:31 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.