Kako sa ženama? Istinite priče...

četvrtak, 17.02.2005.

Sex na poslu (moj drugi dan na blogu!)

Evo me da pročitam komentare... samo 2! Užas! :) Očito je teško ovdje postići da budeš čitan. I to još pesimistični komentari! Pa grozno, zar je to duh koji vlada ovdje!? Zar ste tako ružni? Nitko vas neće? Nemate love? Baš ništa vam se lijepo ne dešavau životu?
Možda sam ja doista sretniji nego što mislim. Možda trebam još i više cijeniti svoju sreću i život kakav imam, ljude koji me okužuju. Dobro da sam otvorio blog...

Hm.. još ne odustajem od vas, ne bi to ličilo na mene. Vjerujem ja da ću izvući iz vas i pozitivu.

Ma znam, ima brijača koji vole muljati, izmišljati, ali vjerujte, imam toliko materijala da pričamo da vam nikada neću izmisliti priču. Mislim, čemu to? Pa blog je idealno mjesto da budem ono što jesam, čak i ono što drugima u ovozemaljskom životu ne smijem priznati.

Neću zaboraviti ispričati još jednu priču. Izostavit ću erotske detalje, nemam baš puno vremena, treba raditi ;) Ipak je najbitnija priča.
Zaposlio se ja prije... nekoliko godina. Došao i firmu i prvo snimam. Tko je faca, tko nije, tko se samo folira a nema jaja. i polako slažem sliku. Treba vidjeti i koji komad su zauzeti, ako ulijećem kao novi i zeleni zauzetom komadu, ne daj bože da je još direktorov, popušit ću opako.
Kad sam sve posnimao vidim da je meni najzanimljiviji komad udan. I da se mnogi petljaju oko nje ali im ona ne da blizu. Opasna ženska, pomalo i drska. Ne stoji joj to, ali to je obrambeni mehanizam, ipak bi mnogi htjeli do njenog mufa... Društvo, kavice, zbližimo se. I skužim da joj je jedan simpatičan, ali frajer je šonjo, tako će se kasnije ispostaviti. Jednom sam joj prilikom rekao da joj ja ne bih oprostio da se nađemo negdje sami a ona u tom šosu. I tako je sve počelo! Shvatila me ozbiljno i pitala, "a kaj bi ti?" "Poševio bi te!" Gledao sam je u oči i bez pardona to rekao. Nasmijala se i zašutila, skrenula je temu na nešto drugo.
To je bilo dovoljno, kasnije je rekla da se ne bi ljutila :) I što mi je preostalo? Ugovoriti sastanak! Idealno vam dođu sportske aktivnosti koje organizira firma, pogotovo ako se oba spola mogu time baviti.. i poslije na piće.. i poslije u moj auto. To je bilo prvi puta. Nastavili smo to punih godinu dana! Utonuli smo duboko u strast, izludili. Ševili se gdje god smo stigli, kad god smo stigli. WC u firmi je bio standardno odredište, i lift, nisu nas nikada ulovili. Vidjeli su da se nešto dešava, ali smo jako pazili. Toliko smo žudili jedno za durgim da nismo više ujutro mogli piti kavu normalno, prvo smo gledali kako da se poševimo, pa onda na kavu!
Dogovor je bio da je to samo avantura, da se nećemo miješati u tuđe živote, i dok traje, traje. Idealno je bilo. Prekrasan period mog života. i onda se ona zaljubila u mene do ušiju.. pa i ja sam u nju, ali sam se držao dogovora. Ona nije. Valjda je to tako kod žena, one kad nađu "boljeg", žele biti s njim. Genetika. Mi muški strogo odvajamo sex od ljubavi. Isto genetika. Čak ćemo i voljeti jubavnicu, ali ako nam je žena dobra nećemo je ostaviti.
I tako je ona počela govoriti o razvodu braka... to je bio šok za mene. Pa ima i dijete! I kaj sad? Rekao sam joj: "Ja neću biti taj koji će uništiti tvoju porodicu, bez obzira koliko mi je stalo do tebe." I tako je idila pukla. Počela mi je prijetiti da će mi reći ženi.. opa! Morao sam to malo smiriti, vratio sam joj se nazad. Ali samo da budem uz nju dok se malo ne smiri, da ne napravi pizdariju. Namjerno sam postao drzak, počeo sam bacati glupe fore, tipa "A da nas dvoje swingamo?" Malo svinjski, ali sve je vodilo onome što sam htio - prekidu bez posljedica. Htio sam da shvati da nemamo budućnosti. I onda je ona mene ostavila. To ju je zadovoljilo, iako se i dan danas osjeća povrijeđeno, a ja je i dalje poštujem i pomoći ću joj kad god bude trebalo. Ipak smo proveli predivno vrijeme skupa.

- 11:00 - Komentari (11) - Isprintaj - #

srijeda, 16.02.2005.

Kako sa zenama? Istinite price...

Ovaj tip žene Najnoviji doživljaj ponukao me da uopće otvorim blog. Mislio sam.. blog, ma kome to treba? Imaš forume, news grupe.. tristo čuda... ali nekao je ipak blog najbolji za ovo.
Ispričat ću vam kako sam na netu upoznao prekrasnu ženu. Ispričat ću vam sve u detalje, onako kako sam ja to doživio, čuvajući privatnost.

Već sam dugo na netu, no prethodne doživljaje ću preskočiti i usredotočiti se na ovaj najnoviji.
Lete porukice tamo-amo, dopisujem se s komadima, s nekima duže, s nekima kraće. Stvar je u tome da ako nisi dovoljno brz, dovoljno upečatljiv, komunikacija se razvodni... naravno, to važi i za drugu stranu.
I dobijem jednu u nizu poruka, ona je inicirala komunikaciju. Zvat ću je R. Odgovorim joj kulturno... i počne dopisivanje. No temu treba skrenuti na ono bitno, na intrigantne stvari, treba nešto "divlje" ubaciti... hoće li se uplašiti što sam tako direktan? Mislit će da mi nisu sve na broju? Pa nek se uplaši ako je zec, ali ako je malo čvršća žena prihvatit će to. Ako ima petlje vratiti, barem verbalno, vidjet ću to ubrzo! Pa takvu ženu i želim upoznati...
I da! Iako njen profil djeluje dosta odmjereno, R. mi uzvrati "udarcima" i komunikacija postane puna naboja! R. je vrlo zanimljiva, hrabra, nema dlake na jeziku, ima životnog iskustva... ali kako izgleda? Tražim je sliku, ali neće ni čuti o tome! Ja bh joj poslao, ali neću ako ne dobijem za uzvrat. I ona predloži - kava, odmah danas poslije posla - pa da bacimo karte na stol! Bože, R. ima još i više incijative nego ja, pomislim, i naravno pristanem. Izmjenimo brojeve telefona... kasnije će se ispostaviti da oboje imamo 2 broja - jedan je samo za takve kontakte.. ma znate, čovjek se danas mora čuvati - ima puno žena-manijaka u današnjem društvu. Zamislite plavušu u minjaku s tamburicom pod vlastitim prozorom! Pa što će reći susjedi!?
Sjedam u auto, dogovor je blizu njene firme, zovem da sam stigao. Što li me čeka? Znam da se radi o visokoj plavuši, i to je sve. Vidim joj siluetu, nije lagala :) ali kaput mi skriva malo bolji pogled. Izlazim iz auta da se upoznamo. Prekrasne plave oči, velika usta (ne moram vas podsjećati na kaj to asocira), divan osmjeh. Idemo negdje u blizini na piće. Biramo birc u kojem ćemo moći normalno razgovarati. To je uvijek malo napeta situacija. Koliko god sam komada imao uvijek postoje oni žmarci u trbuhu... a ovaj puta je sve pomalo prenaglašeno jer žena je opasan komad! Ne skidam oči s njenih očiju, ali niti ona s mojih! Vau! Mala je opaka, što sad? Nema nazad! Već smo počeli na netu otvoreno, sada sam nastavimo. Pa kao da se poznamo 100 godina, stvarno rijetkost. Partneri, sex, poze, iskustvo, posao... joj koliko smo različitih tema protresli. Naravno, i onu o zaštiti za vrijeme sexa. Joj, koliko je toga divljeg bilo uzraku, najradije bih skočio na nju!
Na rastanku poljubio sam je u obraz! Nisam ništa više niti pokušavao... ali sam želio, pa tko ne bi, ma i ja sam samo muško.

Sutra na chatu... priznao sam joj da sam je htio potrgati zbog tog pogleda koji dira u dušu, zbog drskosti koja joj viri iz očiju. Rekla je da se osjećala isto, da nikada nije srela muškarca na kojeg je poželjela skočiti odmah! Joj, mora pasti sex, zaključili smo oboje! Ubit ćemo se od sexa! (ma znam da nije dobro prejudicirati rješenje unaprijed, ali odnos je postao totalno divlji, iako još uvjek samo verbalan). Pred kraj radnog vremena zvoni mi telefon: "Pi... ti ma... dolazi, moram te poljubiti!" Bile su to ružne riječi izrečene suptilno, nježno, jebozovno... Tada smo se prvi puta poljubili, u mom autu, divlje, luđački! Više se nisam suzdržavao, dozvolio sam si da mi ruke krenu posvuda, ali mi ona nije dozvolila.

I ponovo dan poslije na netu. Tako sam je želio poševiti! I ona hoće isto to, ali nas muči prostor (nemojte da sada objašnjavam zašto). No, njena prijateljica s kojojm živi radi popodne za koji dan, i imat ćemo stan. Samo trebamo oboje brisnuti malo ranije s posla... i to je to!
Ljudi, žena me kontaktirala, ugovorila piće, i sada me zove u stan! Svaki znalac će potvrditi da ovo nije svakidašnji događaj. I to kakav žena! Ne možeš a da se ne okreneš na ulici kad je vidiš!
E vidite, svi mi muški sanjamo o oavkvom događaju, ali kad se desi, počnemo sumnjati: treba li me za organe? Snimit će me skrivenom kamerom pa ucjenivati? Ili prodati moj film na internetu? Pa dobro, nisam ja Severina da me svi žele gledati, ma daj, ovo je stvarnost čovječe, ne kompliciraj nego uzmi kaj ti život pruža...

Došao je i taj dan! Uf, kako sporo dani prolaze kad su ovakve stvari u pitanju. "Čekat ću te u trenirci, spustit ću se da ti otvorim vrata od zgrade", kaže mi ona na telefon kad sam krenuo kod nje. Dobro, nije baš onako kako mi je opisala da bi me dočekala ali ako mi mora otvoriti vrata... polako vozim do njene zgrade kao mi je opisala, parkiram i čekam. Kad on: duga uredna plava kosa, do struka, kožni mantil s velikim razrezom naprijed ispod kojeg se vide kožne visoke pete, mrežaste samostojeće čarape...gore je crni korzet.. i to je sve!!! "Je, to ti je kućna trenirka?" :)

Čekamo lift, nismo sami, čekamo drugi :) U liftu sam je strasno ljubio, ali sam se suzdržao, glavno me tek čeka. No malo sam morao pogledati korzet.. dobro, dobro, morao sam vidjeti te sise.. uf! Poveća četvorka, jedva će mi stati u ruku!
Tuširam se... pa tražim od nje striptiz, želim je prvo malo gledati. Evo, još jednom sve na jednom mjestu: plava duga kosa, plave oči, svjetla put, uzak struk, grudi 4, visoka, ima i savršenu guzu - ni mala ni velika. Ja se inače palim na lijepe grudi, nekao me život razmazio :))) Dobio sam sve što mi treba. E pa do sada je gotovo cijela inicijativa bila njena, bila je brža od mene. Sada je vrijeme da ja preuzmem incijativu i da joj to sve lijepo fer "vratim"!

Htio bih da ovaj moj blog ostane na nekom nivou, ali stvarno nije fora da ga sada završim. Sada ide onaj dio za 18+. Malo se znamo ali odlučio sam joj napraviti sve za što sam znao da ona voli! Polegnuo sam je na trbuh i počeo lizati... kako mi je pasao njen prirodni miris!! (istrživanja pokazuju da genetika utiče na to odgovara li nam miris neke osobe. Tako će nam odgovarati miris osobe koja ima puno genetskih razločitosti u odnosu na nas. A manje će nam biti ugodan miris osobe koja nam je genetski sličnija) Kada je bila vidljivo napaljena polizao sam joj i guzu.. uf, znam da to dovodi do ludila. Nisam joj dao da mi dugo puši, previše bih se napalio. Stavio sam prezervativ (mrzim ga, k'o zagorac susjeda) i.. osvojio je. Promijenili smo sve moguće poze. Još vidim tu guzu kako se trese od mojih udaraca. Još osjećam kako me obgrlila nogama, držala moju guzu i nabijala me u sebe, da budem žešći! Glasna je u krevetu, prepustila se škorpionu, znala je kaj je čeka... osjećao sam kako uživa i to me još više napaljuje. Osjećaj koji imam kao muškarac kad mi se žena prepusti je nezamjenjiv.

- 14:08 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  veljača, 2005  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Dragi prijatelji!
Prvi puta sam svoje doživljaje još kao 18-godišnjak prepričavao u JNA pa su me zajebavali da serem. Ono što je meni bilo potpuno normalno, za nekoga je bila utopija.
A kako će biti za vas? Ne znam, vidjet ću po vašim reakcijama ;) U svakom slučaju, šteta je da vam ovakve stvari ne ispričam!