Žena jednog pomorca

nedjelja, 20.03.2011.

Me, Myself & Captain... spakirao kofer

Ma baš onako kako to i biva, prestala sam pisat blog. Iako nadobudno i sa puno elana ulazim u to stanje, još lakše iskliznem van. Prošlo je puno mjeseci i tri ugovora. Žena Captaina postala je prava žena. Onako, mislim po zakonu. Uskoro i mama... Ma sve smo mi stigli obaviti u svega par mjeseci a činilo se da će nam trebati godine.
Stigao je Captain kući na vrijeme i za vjenčanje. Ja sam odradila ogromni komad posla ali šta sam mogla. Vjenčanje je bilo prekrasno. Romantično, intimno i moderno. Okupilo se 60-tak nama najbližih prijatelja i rodbine. Tulum je bio za pamćenje a hrana za vječnost. Nakon tuluma lagano smo odbacili zimsku robu i spremili kofere sa laganim haljinama, lanenim hlačama i košuljama i odletjeli na Maldive. E to je raj na zemlji. Predivan Indijski ocean, tirkizne boje, lagune okružene koraljnim grebenima i pijeskoviti otok... Predivna mala kučica i svega par ljudi na otoku... Zaista jedinstveno i savršeno. Ali bilo je to početkom zime, sad već daleko, pomalo nostalgično venem za tim mirisima, okusima i bojama. Jer nigdje na svijetu plava boja nema taj ton kao na Maldivima.

Danas je Captain spakirao kofere i otišao. Ma ne od mene, na brod. Suza suzu goni ali moram, moram se smirit jer to i bebica tako mala ipak osjeti...Tek joj je 9 tjedana i još ne razumije sve što mama osjeća ali zna kad je mama tužna. Bit ću jaka...za nju...za bebicu!

20.03.2011. u 12:22 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< ožujak, 2011  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Život žene koja čeka svog muškarca...
Život žene koja putuje svijetom sa svojim muškarcem...
Život žene i njena svakodnevnica...
Život žene pomorca..njeni snovi, ljubavi, patnje, strahovi...jednostavno život!

Meni dragi blogeri

newyorčanka the blog
Opisi života u New Yorku

pardon my french
Opis život u Parizu

Travel Freak
Putopisi žene iz Nizozemske