ŽELIM ŽIVOT - blog Zaklade Ana Rukavina

18.10.2017., srijeda

Zaposlenici robne kuće IKEA Zagreb priključili se akciji Zaklade

Dragi naši, na akciji održanoj u srijedu 18. listopada u robnoj kući IKEA Zagreb u Rugvici, Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica dobio je 21 novog potencijalnog darivatelja krvotvornih matičnih stanica.
Akcija u robnoj kući IKEA Zagreb održana je u suradnji sa zaposlenicima koji su prepoznali Zakladinu misiju širenja Hrvatskog registra te su odvojili vrijeme za oboljele u Hrvatskoj i svijetu.
Zaklada Ana Rukavina od srca zahvaljuje robnoj kući IKEA Zagreb i njenim zaposlenicima koji su se nesebično odazvali pozivu za pomoć oboljelim osobama u potrebi za transplantacijom matičnih stanica.
Svaka akcija koju Zaklada organizira diljem Hrvatske nosi poruku „lijek je u nama“. Time Zaklada želi još jednom podsjetiti građane da u sebi nosimo lijek kojim možemo spašavati živote oboljelih od akutnog i kroničnog oblika leukemije te bolesnika s teškim oštećenjem koštane srži. Što je veći broj upisanih u Hrvatski registar, veća je i mogućnost da se spasi život oboljelima, a prvi korak je upis. Ako se utvrdi HLA kompatibilnost s oboljelom osobom, možemo joj pomoći da se izliječi.
Materijali potrebni za ovu akciju osigurani su uz financijsku podršku Zagrebačke županije koja je Zakladi Ana Rukavina putem Javnog natječaja dodijelila sredstva za projekt „Lijek je u nama“ na području Zagrebačke županije.


- 15:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2017 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zaklada Ana Rukavina

Kontakti i linkovi:

iz Aninog pisma:

Samo za taj osjećaj