ŽELIM ŽIVOT - blog Zaklade Ana Rukavina

20.07.2017., četvrtak

Dodjela sredstava za stručno usavršavanje Zaklade Ana Rukavina – odabrana liječnica

Dragi naši, ovim putem želimo Vam predstaviti rezultate trećeg javnog natječaja za stručno usavršavanje jednog liječnika, specijalizanta pedijatrije, ovaj put iz područja transplantacije matičnim stanicama u djece oboljele od metaboličkih bolesti i imunodeficijencije u zdravstvenim ustanovama Universal medical center Utrecht (Nizozemska) i Newcastle University (Ujedinjeno Kraljevstvo), objavljenog u travnju 2017. godine.
Upravni odbor Zaklade Ana Rukavina odlučio je da će sredstva za stručno usavršavanje dodijeliti kandidatkinji dr. Nevenki Cigrovski, specijalizantici pedijatrije iz Kliničkog bolničkog centra Zagreb.

Upravni odbor Zaklade odabrao je dr. Cigrovski na prijedlog Stručnog vijeća u sastavu prof. dr. sc. Boris Labar, prof. dr. sc. Ivan Đikić, prof. dr.sc. Steven Živko Pavletić, prof. dr. sc. Srđan Verstovšek te prof. dr.sc. Mirando Mrsić dr. med. (predsjednik Vijeća).
Dr. Cigrovski zadovoljila je sve uvjete natječaja te je mišljenje Stručnog vijeća Zaklade da se radi o iznimnoj kandidatkinji koja je prilikom intervjua s članovima Stručnog vijeća iskazala entuzijazam, volju i želju za daljnjim usavršavanjem na području pedijatrije.
Sretni smo što će još jedna mlada liječnica, dr. Cigrovski, dobiti priliku za stručno usavršavanje u ukupnom trajanju od šest mjeseci na prestižnim europskim klinikama te nakon povratka omogućiti najmanjim i najosjetljivijim članovima društva kvalitetnu zdravstvenu skrb.
Uz dr. Vibora Milunovića koji se prije manje od godinu dana vratio s jednogodišnjeg stručnog usavršavanja u Georgetown Universityju u Washington D.C.-ju, dr. Zelić Kerep koja je trenutno na jednogodišnjem stručnom usavršavanju na Georgetown Universityju i dr. Cigrovski koja će tek krenuti na svoj put učenja o novim postignućima u području transplantacije matičnim stanicama, vjerujemo da će zahvaljujući ovom vrijednom usavršavanju i svojom stručnošću puno napraviti za male i velike pacijente u domovini.

Od srca čestitamo dr. Cigrovski!

- 14:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2017 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zaklada Ana Rukavina

Kontakti i linkovi:

iz Aninog pisma:

Samo za taj osjećaj