ŽELIM ŽIVOT - blog Zaklade Ana Rukavina

22.05.2017., ponedjeljak

Završio je rok za prijavu na Javni natječaj za dodjelu sredstava za stručno usavršavanje


Dragi naši,

rok za prijavu na Javni natječaj za dodjelu sredstava za stručno usavršavanje završio je u petak, 19. svibnja 2017.

Zahvaljujemo svim kandidatima na poslanoj natječajnoj dokumentaciji.
Prema prijedlogu Stručnog vijeća, Upravni odbor Zaklade Ana Rukavina donijet će odluku o odabiru kandidata.

Pratite našu web stranicu na kojoj ćemo objaviti kandidata koji je odabran na Javnom natječaju!

- 13:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

17.05.2017., srijeda

103 novoupisanih darivatelja u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelje krvotvornih matičnih stanica i 70. transplantacija iz Hrvatskog registra.

Dragi naši, na jučerašnjoj 337. akciji upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica održanoj na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu upisalo se novih 103 potencijalnih darivatelja.
Akciju smo organizirali u suradnji sa studentskom udrugom eSTUDENT i uz podršku uprave Fakulteta elektrotehnike i računarstva iz Zagreba, te sada Hrvatski registar DDKMS zajedno sa novoupisanim članovima prelazi brojku od 54.000 darivatelja.
Veliko hvala svim divnim mladim ljudima koji su postali dio Hrvatskog registra DDKMS i pomažu dati priliku za ozdravljenje onima kojima je to potrebno.

Sretni smo što s Vama možemo podijeliti i radosnu vijest da je u travnju izvršena 70. po redu transplantacija iz Hrvatskog registra DDKMS.
Svaki izdani transplantat nova je nada u ozdravljenje kako za pacijenta, tako i za njegovu obitelj, te pozivamo sve one koji do sada nisu, da se upišu u Hrvatski registar DDKMS i povećaju nadu za ozdravljenje oboljelim osobama.

- 14:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

10.05.2017., srijeda

Akcija u Zagrebu u suradnji sa studentskom udrugom eSTUDENT

Dragi naši, u utorak, 16. svibnja, od 14 do 16 sati u velikoj galeriji Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu (Unska 3) održat će se akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.
Studentska udruga eSTUDENT, uz podršku uprave Fakulteta elektrotehnike i računarstva, ovom akcijom želi potaknuti svoje kolege da se pridruže misiji Zaklade Ana Rukavina kako bi zajedničkim snagama pomogli oboljelim osobama u potrazi za podudarnim darivateljem.

Svi zdravi građani od 18 do 40 godina starosti mogu se upisati u Hrvatski Registar. Proces upisa obuhvaća popunjavanje pristupnice i zdravstvenog upitnika te davanje uzorka krvi za HLA tipizaciju kojim se utvrđuju antigeni tkivne snošljivosti. Upis u Hrvatski registar prvi je korak koji je potrebno ispuniti kako bi se pomoglo teško oboljelima od akutnog i kroničnog oblika leukemije te bolesnika s teškim oštećenjem koštane srži diljem svijeta.

Pridružite nam se!

- 14:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.05.2017., utorak

Druženje s budućim medicinskim sestrama i tehničarima iz Vinogradske

Dragi naši, danas su nam se pridružili učenici petog razreda Srednje škole za medicinske sestre Vinogradska kako bi, zajedno sa svojom profesoricom Dubravkom Protić, od upraviteljice Zaklade Ana Rukavina i Anine majke, Marije Rukavine čuli nešto o osnivanju i radu Zaklade Ana Rukavina.
Uživali smo u kratkom druženju te se nadamo se da smo ih motivirali da se i sami priključe Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Do sljedeće prilike!



- 13:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.05.2017., petak

Nove akcije u Splitu i Orebiću

Dragi naši, Zaklada Ana Rukavina će sljedeći tjedan održati dvije akcije upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u lijepoj Dalmaciji.
Prvu ćemo održati u četvrtak, 11. svibnja od 13 do 15 sati u Splitu u suradnji s gospođom Anjom Babić i Studentskim zborom Filozofskog fakulteta u Splitu u prostoru Filozofskog fakulteta u Splitu, Put iza Nove bolnice 10c (Klerikat, učionica U 6, prizemlje).
Drugu akciju održat ćemo u petak, 12. svibnja od 10 do 12 sati u Orebiću u suradnji s Ligom protiv raka Korčula Pelješac Lastovo Mljet u dvorani Općine Orebić (Put pomoraca 24).
Svi zdravi građani od 18 do 40 godina starosti mogu se upisati u Hrvatski registar. Proces upisa obuhvaća popunjavanje pristupnice i zdravstvenog upitnika te davanje uzorka krvi za HLA tipizaciju kojim se utvrđuju antigeni tkivne snošljivosti. Upis u Hrvatski registar prvi je korak koji je potrebno ispuniti kako bi se pomoglo teško oboljelima od akutnog i kroničnog oblika leukemije te bolesnika s teškim oštećenjem koštane srži diljem svijeta.

- 10:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.05.2017., četvrtak

Humanitarnom akcijom „Omiljeni cvijet Ane Rukavine“ prikupljeno više od 91 tisuću kuna

Dragi naši, tradicionalnom, sedmom po redu, humanitarnom akcijom „Omiljeni cvijet Ane Rukavine“ održanom 8. travnja u organizaciji Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a – zahvaljujući velikom trudu njihovih članica i v.d. predsjednice, gospođe Karoline Leaković te Vašim plemenitim donacijama, prikupljeno je 91.576,12 kn.
Iznos prikupljen na ovoj tradicionalnoj akciji prodaje Aninih omiljenih tulipana, Forum žena SDP-a uplatio je na žiro račun Zaklade Ana Rukavina.
Prikupljena sredstva veliki su poticaj daljnjem radu Zaklade Ana Rukavina kako bi i dalje mogli pomagati oboljelim osobama koje čekaju svog podudarnog darivatelja.
Zahvaljujući svim našim dragim darivateljima i donatorima, Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica danas broji više od 53.000 potencijalnih darivatelja, a 69 darivatelja iz Hrvatskog registra darovali su ono najvrijednije – priliku za život oboljelim osobama!
Hvala od srca Socijaldemokratskom forumu žena SDP-a na dugogodišnjoj podršci i organizaciji ove humanitarne akcije kako bi zajedno pomogli onima kojima je to najpotrebnije.

- 13:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.05.2017., utorak

Dobrotvorna akcija OŠ Luka Sesvete za Zakladu

Dragi naši, Osnovna škola Luka Sesvete održala je od 03. od 07. travnja tradicionalnu, petu po redu dobrotvornu akciju za Zakladu Ana Rukavina.
Akciju su, uz pomoć učenika, organizirale ravnateljica, prof. Marina Sabolović i prof. Lana Duka Zupanc te su prikupljajući donacije za promotivne materijale Zaklade, prikupili 3.410 kuna za daljnji rad Zaklade Ana Rukavina!
Dragim učenicima OŠ Luka Sesvete, ravnateljici, prof. Sabolović i prof. Duka Zupanc od srca velika hvala na velikom trudom i plemenitosti kojom već godinama pomažu Zakladinoj misiji ostvarivanja Aninog sna - hvala Vam što ste uz nas!

- 12:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Akcija upisa u Hrvatski registar u Ivanić Gradu

Dragi naši, u petak, 05. svibnja od 12 do 14 sati u Srednjoj školi „Ivan Švear“ Ivanić Grad (Školska 12) u Ivanić Gradu održat će se 333. akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.
Ovoj akciji odazvali smo se na poziv profesorice Josipe Ilić iz SŠ „Ivan Švear“ Ivanić Grad i učenica i učenika završnih razreda koji su, sudjelujući tijekom srednjoškolskog obrazovanja u brojnim humanitarnim aktivnostima, izrazili želju da se pridruže misiji Zaklade i na taj način pomognu teško oboljelima od akutnog i kroničnog oblika leukemije te bolesnicima s teškim oštećenjem koštane srži diljem svijeta.
Svi zdravi građani od 18 do 40 godina starosti mogu se upisati u Hrvatski registar. Proces upisa obuhvaća popunjavanje pristupnice i zdravstvenog upitnika te davanje uzorka krvi za HLA tipizaciju kojim se utvrđuju antigeni tkivne snošljivosti. Upis u Hrvatski registar prvi je korak koji je potrebno ispuniti kako bi se pomoglo teško oboljelima od akutnog i kroničnog oblika leukemije te bolesnika s teškim oštećenjem koštane srži diljem svijeta.

- 11:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2017 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zaklada Ana Rukavina

Kontakti i linkovi:

iz Aninog pisma:

Samo za taj osjećaj