ŽELIM ŽIVOT - blog Zaklade Ana Rukavina

10.10.2016., ponedjeljak

12. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Dragi naši, Zaklada Ana Rukavina ovaj utorak, 11. listopada, prvi put sudjeluje na 12. po redu Sajmu stipendija i visokog obrazovanja koji će se u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja održati od 10 do 18h u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Od svog pokretanja 2005 .godine, Sajam je postao nacionalno prepoznatljiv kao jedinstven i nezaobilazan događaj u Hrvatskoj na kojem građani mogu saznati sve o programima stipendiranja i financijske potpore za hrvatske studente za studij u Hrvatskoj i inozemstvu. Sajam ima poseban značaj za razvoj visokog obrazovanja u Hrvatskoj jer stipendije i drugi oblici financijske potpore mogu pridonijeti proširivanju sudjelovanja u visokom obrazovanja za ranjive društvene skupine, povećati međunarodnu mobilnost hrvatske akademske zajednice te poticati izvrsnost studenata.
Posebna novina ovogodišnjeg Sajma bit će tzv. „Hrvatski kutak“, odnosno poseban, prostorno izdvojen i vizualno istaknut dio Sajma na kojemu organizatori žele predstaviti isključivo neprofitne organizacije, udruge i zaklade.


Čekamo Vas na Zakladinom štandu u Hrvatskom kutku zajedno s dr. Viborom Milunovićem.
Dr. Milunović prošlu je godinu proveo na stručnom usavršavanju u Georgetown Universityju u Washington D.C.-ju, SAD, nakon što je Upravni odbor Zaklade, na prijedlog Stručnog vijeća, donio odluku o izboru kandidata putem prvog Javnog natječaja za dodjelu sredstava za stručno usavršavanje jednog liječnika specijalizanta/specijalista interne hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

- 14:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2016 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zaklada Ana Rukavina

Kontakti i linkovi:

iz Aninog pisma:

Samo za taj osjećaj