Opis bloga
Dan poslije... ;
misli, osječaji, želje,
mašta i realna slika nečega..
Linkovi
dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr




Image and video hosting by TinyPic

Dan poslije

nedjelja, 22.02.2009.

KRIZA

Sitni nocni sati, a ja i dalje razmisljam o tebi.. Tvoj glas, tvoj lik..ubija me spomen na tebe. Osjecam te kraj sebe, a tako je davno bilo.. Cujem tvoj smijeh, osjecam tvoj pogled na sebi..a znam da ne smijem. Znam da si mi zabranjen, znam da je davno bilo, ali ne mogu si pomoci.
Imam njega, volim njega..ali tvoja slika je tako prokleto ziva, tako me prokleto sve na tebe sjeca.. Glazba koja svira, pjesme koje si svirao..
Zasto te ne zaboravim, zasto se neprestano vracas i ponavljas iste epizode.. zasto ne nestane tvoj lik.. Pisem,trazim izlaz ..

- 01:49 - Komentari (18) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.02.2009.

Dan poslije valentinova...

Prvo moram reci veeeeliko hvala mojim curama, dobila sam pohvale za blog i komentare i cmok veliki od mene :). Ujedno i ova tema prijedlog je moje prijateljice ..i svidja mi se..pa da nesto o tome napisem..

Valentinovsko jutro..budim se... veceras vecera u 7 ? mmm osmijeh na lice i predivan dan u iscekivanju cerek ... Pomno biranje odjece..posebno za njega.. Topla voda klizi mi niz tijelo, misli prebiru po sjecanjima..nase minute, samo nase..moje tijelo za njegove ruke , moje usne za njegove poljupce..njegova prsa za moje utociste.. Iz misli me vraca zvuk poruke, njegove tople rijeci u iscekivanju ... miris kupke, topla voda i zelja za njegovim poljupcem.. Oblacim izabrano..pogled u ogledalo,,kljucevi u ruke..odlazim. Osmijeh na licu, otvaram vrata auta i trazim njegove usne koje me njezno ljube i cestitaju mi nas dan..dan zaljubljenih.. Milka srce, i najtopliji zagrljaj.. mmm savrseno.. Fina vecera, u nasem restoranu..uzivamo kao i uvijek..savrseno. Topli , siguran, njezan pogled..moja ruka miruje u njegovoj dok me mazi..njezno prstima prelazi po mojima..svaki dijelic istrazuje..svaki djelic prstena na mom prstu..
Zelimo samocu..prepustiti se sami sebi, uzivati jedno u drugome.. Njezim poljupcima po vratu budi sva moja osjetila, izvijam se u njegovim rukama, prepustam mu se.. Tople usne istrazuju moje tijelo, miluju grudi..Ruke su nemirne..voli me..volim ga..

Nadam se da je i vama bilo sretno valentinovo, da volite i da ste voljeni kiss ..

- 22:35 - Komentari (4) - Isprintaj - #

petak, 06.02.2009.

Valentinovo... :)

preeekrasan dan sretan, i odmah osmijeh na lice.. Zivnem kad se probudim uz sunce, kad imam hrpu toga za obaviti, na sto strana se razletiti, a vani tako divno..ma nista mi nije tesko :smijeh ..
Prosla sam gradom , svaki izlog popunjem srcekima, natpisima za drage osobe, slatkim plisancima sa srcekima.. Ma znam, mnogi ce reci da valentinovo ne vole jer ne bismo smjeli slaviti samo jedan dan ljubavi, ali ja to gledam sasvim na drugi nacin.. Kao sto postoje razni praznici koji slave nesto, tako je i ljubav dobila svoj dan.. Slazem se, svaki dan bi trebao biti ispunjen time, ali morate priznati da ovim tempom danas, ne sjetite se ''poklanjati srca'' bas svaki dan, cesto preskocimo nesto od toga..ne sjetimo se, umorni smo..puno toga nas sprijeci, onda taj dan..uzmimo ga kao ispriku za sve one dane kad smo zaboravili ili jednostavno nismo poklonili nikome srce..i posvetimo se samo i jedino tome..volimo i budimo necije valentinovo sretan..

Pokloni ?

Cokolada u obliku srca, medek sa srcekom, neko srceko.. Mozda nesto sto osoba draga vama vec duze vrijeme zeli, sjetite se o cemu vam prica sa tolikim odusevljenjem pa joj uz cvijetic od srca poklonite upravo to..i to ne slaveci neki praznik..nego slaveci sto imate upravo tu osobu uz sebe..

Prije par dana, dobih od jedne prijateljice poklon. prigoda ?, nema je.. Poklon je nesto o cemu sam pricala ne misleci da ce zapamtiti, ali naravno da je cerek .. Na jednoj od svakodnevnih kava, izvadila je vrecicu i nesto u njoj za mene...plava kutijica, a u kutijici okvir sa slikom..slika nasih prijateljica, sve u jednoj slici sa natpisom u okviru.. Velicanstvena sedmorka kiss.. Sitnica ali za mene sve sretan ..
Valentinovo ne samo zaljubljenima, valentinovo svima koje volite a zaboravite im to ponekada reci kiss


- 19:27 - Komentari (19) - Isprintaj - #

nedjelja, 01.02.2009.

IZNAD SVIH !!!

vjerujem kako je vijest o nasem srebru odjeknula u cijelom svijetu. Cestitam nasim igracima koji su postigli i jos jednom dokazali ono nemoguce.. Igra kroz 9 utakmica, pobjeda nad svima, lete zrakom i zabijaju iz nemogucih pozicija nemoguce golove..svaka im cast.
Pobjeda ili poraz ? Srebro za slaviti ili tuga za zlatom ?
Regularnosti sudjenja ostavljamo nekim tamo ljudima da prosudjuju, iako iz srca vjerojatno bismo mogli svasta reci..jer ima za to jako puno razloga.
Razocarana sam jer nema nikog iznad tih sudaca da prosude neke odluke jesu li bile ispravne, ili ipak bi ih trebalo jos jednom pogledati i mozda i promjeniti odluku ?! Igra protiv igraca druge momcadi..ali i protiv onih koji odlucuju o cijeloj utakmici.

Ipak, jos jednom i zauvijek , iznad svih - Hrvatska !!

- 20:35 - Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Komentari On/Off











Image and video hosting by TinyPic



< veljača, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Studeni 2009 (5)
Listopad 2009 (2)
Srpanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (3)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (6)
Prosinac 2007 (3)
Listopad 2007 (6)
Rujan 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

uvik mi pomogne kad ja nešto zabrljan : Gali