petak, 23.02.2007.

Kako je počelo!

- 20:05 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 22.02.2007.

MAXmetar

MAX-metar je besplatni programčić koji vam pomaže kontrolirati vaš potrošeni ADSL promet.
Moguće je prikupiti podatke za tekući mjesec a po želji i za prošli mjesec.

Program radi tako da se sigurnosnim protokolom spaja na stranicu vašeg provajdera koji vam pruža usluge ADSL-a, logira se vašim korisničkim imenom i lozinkom prikuplja podatke i odjavljuje se od stranice, te vam prikazuje podake.
Glavni prozor<<<<
Image Hosted by ImageShack.usProgram vam pokazuje koliko ste paketa potrošili, koliko je preostalo do uračunavanja novog paketa i koliko to košta.
Postoji tablični prikaz i grafički
Image Hosted by ImageShack.usZahtjevi:
Microsoft Windows 98/ME/NT 4.0/2000/XP operativni sustav
Microsoft .NET Framework 1.1

A radi i na Visti ,meni osobno dolaskom dsl trebao mi je ovakav program baš radi trenutne potrošnje prometa,ali šta je bilo i najbitnije da mi pokazuje preostali promet do kraja isteka paketa prometa,i napokon zaista nešto odlično,još jedan po meni vrhunski program iz argele naših domačih ljudi!

Ima tablični i grafički prikaz podataka. Prednost MAX-metra je u tome da program ne morate imati aktivan tokom surfanja netom, već jednostavno program možete pokrenuti u bilo koje doba dana, te par klikova mišem doznati, koliko prometa ste ostvarili kod svog davatelja usluga internetskih!
No sve u svemu program je grafički recimo stvarno dobro razrađen,oku ugodnog dizajna i poprilično jednostavan!Mislim da bi ga svakako trebali imati u svojoj argeli programa jer ovako dobre programe domačih autora rijetko nalazimo!
Ocjena koju zaslužuje kod mene je 10/10.
A Vi morate sami da prosudite!
MAXMETAR download

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>
MAXmetar greška kod pokretanja
Ukoliko kod pokretanja MAXmetar programa dođe do javljanja pogreške The application failed to initialize properly ili MSCOREE.DLL was not found to znači da na računalu nije instaliran Microsoft .NET Framework koji je potreban za pokretanje programa.


-Glavne značajke :
---Preuzima podatke sa korisničkih stranica T-com MAXadsl, ISKON xxlADSL te BIHnet ADSL pružatelja usluge.
---On-line preuzima podatke za do godinu dana* unatrag.
---Prikazuje točan promet evidentiran od strane ADSL providera.
---Grafički prikazuje iskorištenost tekućeg bloka prometa ili prometa uključenog u pretplatu sa pripadajućom cijenom.
---Sprema i učitava podatke na disk u XML formatu.
---Tablično prikazuje sve podatke sa detaljnom statistikom uz mogućnost filtriranja po mjesecima, danima ili proizvoljno.
---Grafički prikazuje download, upload, ukupni promet te vrijeme provedeno on-line uz mogućnost filtriranja podataka po mjesecima, danima ili proizvoljno.
---Prikazuje histogram ukupnog prometa, downloada, uploada i utrošenog vremena.
---Sprema grafikone u PNG (Portable Network Graphics) format.
---Pronalazi nelogičnosti u popisu spajanja.
---Ne zahtjeva instalaciju ili deinstalaciju.
---Napisan je u potpunosti uz pomoć Microsoft .NET Framework tehnologije bez uporabe ikakvih third-party komponenata.
---Besplatan je za korištenje.

- 20:54 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 21.02.2007.

Virtual PC 2007


Virtual PC je alat koji vam omogućuje da pod Windowsima koristite neki
drugi operativni sustav, primjerice Linux, Mac OS ili neku stariju verziju
Windowsa. Microsoft je kupio Virtual PC još početkom 2003. godine od
tvrtke Connectix koja je i razvila taj vrlo popularan alat.
Osim Virtual PC-a, i serverska verzija istog alata, Virtual Server 2005 R2,
je besplatan.

Image Hosted by ImageShack.us
Iako ovakav potez 'miriši' na prestanak razvoja ovog programa, iz
Microsofta to odlučno pobijaju, tvrdeći da će i dalje aktivno razvijati Virtual
PC te da korisnici mogu očekivati daljnje nadogradnje. Ipak, na blogu
Bena Armstronga, menadžera Virtual PC tima u Microsoftu, postoji
određena doza tajnovitosti. 'Možete očekivati daljnji razvoj Virtual PC-a,
ali osim toga, moje usne su zapečaćene', kaže Ben.
U svakom slučaju, unatoč sve većoj popularnosti konkurentskog
programa VMware, Virtual PC je još uvijek jedna od najboljih aplikacija za
virtualizaciju!

Osobno sam ga koristio u neke manje zahtjevne svrhe ,služio mi je kao pomočno računalo s pristupom na Net,i zaista mogu reći da je ok,testirao sam ga recimo kod virusa i ostalih malicioznih stvari,čisto me zanimalo da li ako obrišem kompletni os ,da li se brišu i virusi s njime ili su prošli do glavnog kompa,naravno s tipkom delete obrišete i viruse koji su se integrirali u sistem 32 ,no da skratim svakako ga treba isprobati,ali uslov (po meni) bi bio da imate malo veći hard ,no zasad toliko od mene!
ocjena 9/10

- 01:06 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 20.02.2007.

NOD32 - najbrži antivirusni softver na Microsoft Visti

Image Hosted by ImageShack.us Antivirusno rješenje NOD32 najbrže je u skeniranju izvršnih kodova i najbolje je antivirusno rješenje na platformi Vista antivirusni sustav NOD32 dobio je 42. po redu nagradu Virus Bulletina - VB100. Ovog puta testiran je rad antivirusnih programa na Microsoftovom operativnom sustavu Vista Business Edition (32-bitnom), a NOD32 proglašen je najbržim od petnaest testiranih programa. NOD32 i dalje je vodeće antivirusno rješenje na tržištu, s najviše VB100 nagrada.
"Tijekom zadnjih devet godina ESET je dobio 42 nagrade VB100 Virus Bulletina, više od bilo kojeg drugog proizvođača," kaže John Hawes iz Virus Bulletina.

"Na zadnjim testovima NOD32 je imao savršene rezultate, bez ijedne greške, kao i impresivnu brzinu - što ga čini najboljim antivirusnim rješenjem na platformi Vista.""Slavimo svoju 42. nagradu VB100, koja još jednom dokazuje da je NOD32 najbolje rješenje za široku paletu operativnih sustava," kaže Andrew Lee, vođa istraživačkog tima u ESETu. "


NOD32 je najbrži antivirusni sustav na Windows Visti, a ujedno i najbolje, najbrže i za korisnika najjednostavnije rješenje za borbu protiv zloćudnih programa." Diskretni antivirusni sustav NOD32 malim i poslovnim korisnicima nudi potpunu zaštitu.


NOD32 se nadograđuje automatski, bez ometanja rada drugih aplikacija, te tako korisnicima pruža zaštitu i od najnovijih prijetnji. NOD32 radi i na 32-bitnim i na 64-bitnim verzijama Windows Viste, a najnovija verzija 2.7 koristi ThreatSense® tehnologiju, sofisticirani sustav za detekciju koji proaktivno štiti korisnike od novonastalih prijetnji, nepoznatih virusa, trojanaca, spywarea, rootkita i phishing napada.

NOD32 je uvjerljivo najbrži AV, i na XPu i na Visti, troši iznimno malo sistemskih resursa, ima najbolju detekciju, i poznatih i nepoznatih virusa, svakodnevno i brzo se nadograđuje, odlično se integrira u sustav, i već godinama, na najprestižnijim svjetskim testiranjima, nije propustio ni jedan podmetnuti virus !

NOD 32 LINK pregledaj pogledaj isprobaj zaključi!!!!!



ps-recenzije.net

- 21:00 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 18.02.2007.

Sigurni ste da ste potpuno anonimni dok koristite internet?


Sigurni ste da nikome nisu dostupni vaši podaci?
Sigurni ste da imate potpunu privatnost?

Sigurni ste da vaši e-mailovi nisu dostupni nikome osim vas?

Sigurni ste da vas u ovom trenutku ne snima satelit iz Zemljine orbite?

Sigurni ste da nitko ne zna za vaše parental advisory podatke negdje skrivene na kompu?






I dalje ste sigurni?

Ili ste se ipak zamislili?
Ljudi su se generacijama kroz povijest borili za slobodu. Današnji način života potpuno je ovisan o tehnologiji, htjeli mi to priznati ili ne. Previše smo se navikli na takav život da bismo ga tako lako mogli ostaviti, pogotovo mlađe generacije. Sami smo postali ovisni o ropstu koje smo si sami nametnuli da bi si s jedne strane olakšali život i protok informacija, i time si stvorili novo ropstvo na dohvat ruke.
Veliki Brat vas gleda, htjeli vi to ili ne.

On nije Renata Sopek. On se zove Google.


pearl.bloger.hr

Stvarno bi se čovjek morao zapitati!

- 23:20 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 15.02.2007.

PQI DDR2 800 MHz 1 GB


Nedavno predstavljeni Windowsi Vista sa sobom su donijeli veliku glad za sistemskim resursima, a pogotovo radnom memorijom. Nekad standardna kombinacija memorije od dvije 512-megabajtne pločice, koju je većina korisnika uzimala kao najbolji omjer uloženog i dobivenog, narasla je za puna dva puta. Prelazak na DDR2 memoriju također je vrlo aktualna tema s obzirom da se ovaj tip memorije odavno udomaćio kao jedina prava opcija pri kupovini novog računala ili pak nadogradnje starog računala s novim procesorom i matičnom pločom.
PQI odnosno Power Quotient International je jedan od većih tajvanskih proizvođača svih vrsta memorije. Osim memorije kompanija se bavi i proizvodnjom multimedijalnih playera baziranih na flash memoriji vlastite proizvodnje. Na test su nam stigle dvije pločice DDR2 memorije ove tvrtke koje rade na taktu od 800 MHz i imaju kapacitet od jednog gigabajta. Memorija se isporučuje u bulk pakiranju tako, dakle bez vlastite kutije.

PQI-eva memorija također ima generički izgled, zeleni PCB u kombinaciji s BGA memorijskim čipovima koji su s DDR2 memorijom postali standard. Na jamstvenoj naljepnici koja se nalazi na svakom modulu nema previše informacija izuzev kapaciteta i takta modula, što će reći da SPD postavke odgovaraju JEDEC-ovim specifikacijama. Ovdje je također riječ je double-sided modulima s ukupno 16 memorijskih čipova raspoređenih s obje strane tiskane pločice. Jamstveni rok je standardne tri godine.

Image Hosted by zeko

Što se pak tiče informacija koje je uspio pokupiti CPU-Z, one nisu toliko potpune kao kod Kingmaxove memorije. SPD postavke pronađene su za tri vrijednosti takta, no nedostaje kombinacija za takt od 667 MHz DDR. Alat također nije prepoznao proizvođača memorije niti model korištenih memorijskih čipova. Da li je problem u CPU-Z-u ili pak PQI jednostavno ne zapisuje ove vrijednosti na memoriju, ne znamo.
ustupio pc ekspert

- 23:52 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 13.02.2007.

ADSL i udaljenost od centrale

Nešto sam našao šta mislim da je isto bitan podatak recimo šta nam naši dragi davatelji usluga ne govore!!!!

Signal u žičanoj parici slabi s udaljenošću od centrale, tako da postoji mogućnost da korisnik koji se nalazi daleko od centrale neće postići željenu brzinu ili uopće neće moći ostvariti uslugu. Maksimalna udaljenost od centrale za ADSL je 5,5 km, a do 1,5 km od centrale moguće je postići brzinu do 8 Mbit/s (trenutno komercijalno nedostupna brzina u Hrvatskoj). Novije inačice omogućuju još veće brzine: ADSL2 do 12 Mbit/s na 2,5 km i ADSL2+ do 24 Mbit/s na 1,5 km (usluga je već komercijalno najavljena).

- 21:43 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

NOD 32 / Ekstremno hlađenje

Image Hosted by ImageShack.us
pc chip
Image Hosted by ImageShack.us

- 19:42 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

Windows 'Vienna'

Malo kasnim ,ali ko i t-com ,no mislim da je ovo dosta bitno za znati!!
uzeto s t-portala

Image Hosted by ImageShack.us

- 19:32 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 11.02.2007.

World Wide Web

World Wide Web, W3, ili jednostavno Web je 'dio' Interneta. Ovaj pojam se često pogrešno koristi kao sinonim za Internet, a u stvari označava samo jednu od usluga koje omogućava internet.
mreža

Internet

Internet je svjetska mreža računala- mreža nad mrežama. Ali Internet nije samo računalna mreža, niti je samo tehnološki fenomen kojim se danas bave informatički stručnjaci - već fenomen koji je postao multidisciplinaran, te zaslužuje pažnju i drugih nauka, kao što su: sociologija, psihologija, ekonomija (marketing), politologija...
Svrstati internet u kategoriju 'informatika' bilo bi nepravedno prema svim onim korisnicima koji nisu informatičari a internetom se bave svakodnevno i koriste ga za zabavu, učenje, razmjenu informacija ili za trgovinu. Stoga, kako se TV i radio više ne mogu svrstati isključivo u kategoriju 'elektronika' !


Elektronička pošta


Elektronička pošta (eng. electronic mail ili e-mail) je prijenos poruka putem komunikacijskih mreža, najčešće Interneta. Klijenti elektroničke pošte uključuju uređivač teksta za sastavljanje poruka čijom primjenom se poruka priprema za slanje. Pripremljenim porukama pošiljatelj može dodati priključke u obliku različitih formatnih datoteka. Poruka se šalje primatelju na temelju njegove adrese elektroničke pošte. markica Poruka se može poslati jednom ili više primatelja odjednom, zbog čega je E-pošta vrlo učinkovit način komunikacije u skupini. Poslane poruke se čuvaju u elektroničkom poštanskom sandučiću primatelja, koji se nalazi poslužitelju elektronička pošta i sve dok se primatelj ne poveže na mrežu i dok ne preuzme poruke na svoje računalo. Nakon čitanja, poruka se može pohraniti u obliku tekstualne datoteke ispisati, obrisati ili proslijediti na druge adrese E-pošte. Gotovo svi poslužitelji internetskih usluga u svojoj ponudi imaju i servis E-pošte.


Širokopojasni internet
Širokopojasni pristup Internetu (eng. broadband Internet access) ili često samo širokopojasni Internet je zajednički naziv za načine povezivanja na Internet koji omogućuju velike brzine prijenosa podataka.mreža
Tehnologije koje su uobičajene kod privatnih korisnika, kabelski modem i asimetrična digitalna pretplatnička linija (ADSL), omogućuju brzine veće od 256 kbit/s, što se obično smatra kao donja granica da bi se pristup smatrao širokopojasnim. Poslovni korisnici pored toga imaju mogućnost pristupa preko digitalnih zakupljenih vodova koji se ostvaruju različitim tehnologijama digitalne pretplatničke linije (DSL) i optičkih vodova. Noviji načini pristupa su bežične tehnologije kao što su Wi-Fi, WiMAX i UMTS.
većina preuzeta s Wikipedije.

- 17:35 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 08.02.2007.

20 puta više zaraženih mailova nego lani >&<

<Akcijske video igre izoštravaju vid


Image Hosted by mi
Image Hosted by mi


Google Gmail dostupan za sve


Image Hosted by ImageShack.usPrije tri godine pokrenut besplatan Google Mail alias Gmail sada je dostupan za sve korisnike. Dosad je bila potrebna pozivnica postojećeg Gmail korisnika kako bi se pridružili na Gmail. Iako je usluga sada otvorena za sve još uvijek se nalazi u Beta fazi razvoja.

Preko URL-a Gmail sing up svi zainteresirani mogu besplatno otvoriti Google-konto sa Gmail funkcijom. Chat funkcije od Google Talk sada su integrirane u Gmail.

- 23:13 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

Greška kod Viste i Filmovi s interneta!!(dodatak sms)

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- 22:28 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Gamer.hr

Iskreno ja se baš s ovim člankom koji su objavili i ne slažem ,ali tko sam je da tu sudim ,probajte sami pa vidite!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 00:35 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 06.02.2007.

Mama, vidi, zaobišao sam validaciju...

Kolega se bacio u ilegalu,hmmm ma šalim se samo je uputio na njihov problem ,a možda i nije problem nego samo misle da nema toliko pametnih ljudi koji bude prokljuvili neke stvari ,e zato kolega ( Dodao: Franjo Boras) se bacio na posao!Nadam se da ne zapostavlja svoje ukučane igrajuči se toliko na računalu!thumbup

Želite li na LEGALAN nacin zaobici validaciju Windowsa prilikom instalacije Windows Media Player-a 11 finalne verzije, na pravom ste mjestu.
Kako sam o ovome propustu pisao na sve službene adrese Microsoft.hr, a odgovor nisam dobio, odlucio sam svima pokazati, kroz detalje kako na poptpuno legalan nacin instalirati Windows Media Player 11 Final preko Windows Media Player 11 Beta verzije koja važi 60 dana.
Možda Hrvati nemaju pravo pronaci propust u Microsoftovim programima.
Da se radilo o amerikancu ili gradjaninu neke zapadne zemlje, vjerojatno bi Microsoft vec javno odgovorio na ovaj propust i povukao trenutnu inacicu WMP11 sa downloada ili uradio update.
No, kako se radi o jednom hrvatu, osobno ja, Microsoft šuti.

Zacudio sam se kada sam vidio kako vrlo lako preko Beta verzije instalirati Finalnu verziju WMP11 bez validacije windows-a.
Prvo i osnovno;
OVDJE SE NE RADI O NIKAKVOM KRAKIRANJU ILI REVERSE INŽINJERINGU I SLICNO.
Radi se o VELIKOJ grešci Microsoftovih programera, tj. programera koji su bili zaduženi za izradu Windows Media Player-a 11, kojeg možemo pronaci u novom OS-u, Visti, ili na Windows XP-u.


Da biste uradili instalaciju WMP11 Final na Vaš sustav potrebno je da imate WMP11 neku od Beta verzija.
Osobno, kao službeni beta tester sam imao verziju: v11.0.5358.4826 Public Preview Beta.

Nakon testiranja Beta verzije došao sam na zakljucak da je Microsoft napravio odlican mulimedijalni preglednik i da bilo dobro instalirati Finalnu verziju.

Nakon skidanja WMP11 Final verzije s ovog linka:http://www.download.hr/index.php?file=697, sasvim slucajno sam pokrenuo jednu datoteku "koju nisam trebao".
Barem se Microsoft nadao da ju necemo pokrenuti.

Ako ste primjetili, instalaciju WMP11 pokrecemo na datoteci Setup_wm.exe. Tako se barem Microsoft nada, hm...
Kada sam ju pokrenuo, dobio sam prozor na kojem ce se izvršiti validacija windowsa prije nastavka instalacije.
Kako sam registrirani korisnik Windows-a XP, nisam niti slutio da cu ovdje imati problema.
Pošteno sam kupio Windows XP Pro, za koji i dan danas imam racun.
No, nakon validacije Windows-a, instalacija mi je uzvratila vrlo neugodnom porukom: "Vaš windows je ilegalan..." ŠTO???

Pokušao sam još 5 puta instalirati WMP11, ali uvijek ista stvar na validaciji windows-a.
O tom problemu sam izvjestio Microsoft, ali odgovora jednostavno NEMA!
Napomena, prilikom instalacije Office 2007, nemam nikakvih problema s validacijom windows-a. Instalacija porucuje da je sve u redu i da imam legalno kupljen windows. No, kod instalacije WMP11 to nije tako.

Ljut na Microsoft, odlucio sam preispitati instalaciju WMP-a 11.
Uvidjevši da u doticnoj instalaciju ima dosta kompresiranih datoteka, odlucio sam ih sve raspakirati.
Naišao sam na datoteku pod nazivom Wmp11.exe u kojoj se nalazi takodjer datoteka za setup pod nazivom Setup_wm.exe.
Takodjer i na navedenoj datoteci sam dobio grešku da se radi samo o Update datoteci.

No, što se dešava ako kompresiranu datoteku Wmp11.exe samo pokrenemo, bez raspakiranja?
Dešava se upravo ono što želimo, vrši se Update Windows Media Player-a 11 Finalne inacice.
Bez ikakvih problema uspio sam updejtati WMP11 Beta inacicu na WMP11 Final verziju inacica v11.0.5721.4826 Final.

Nakon Updejta pokrenuo sam instalirani WMP11 i gle, u About Box-u više ne piše v11.0.5358.4826 Public Preview Beta vec v11.0.5721.4826 Final.
Ostao sam iznenadjen propustom WMP11 Microsoftovih programera.

Poslije toga izvrišio sam 10-ak novih instalacija i svaka je protekla uspješno na nacin koji sam opisao.


Zakljucak:
testirano uspješno samo na navedenim verzijama. Ostale verzije nisu prošle testiranje.
Da biste uradili instalaciju WMP11 potrebno je da imate navedene verzije.
MOLIM VAS DA OVAJ CLANAK ZADRŽITE KAO INFORMACIJU O PROPUSTIMA MICROSOFTOVIH PROGRAMERIMA. POTREBNO JE LEGALNO REGISTRIRATI I KORISTITI SVE NAVEDENE PROGRAME.

- 22:46 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

MALO IGARA NA RAČUN PC










OVA NIJE U VEZI PC ALI JE ZA RAZBIBRIGU!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!






- 22:03 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Jučer obilježen četvrti Dan Sigurnijeg Interneta

Jučer je obilježen Dan Sigurnijeg Interneta u organizaciji mreže za Image Hosted by ImageShack.usInternet sigurnost - INSAFE i pod pokroviteljstvom Viviane Reding, europske povjerenice za Informacijsko društvo i medije. Dan Sigurnijeg Interneta obilježen je u 40 zemalja diljem svijeta nizom projekata, aktivnosti i događanja, a vrhunac međunarodne proslave bio je i ove godine blogaton, blog koji se sadržajem nadopunjava tijekom 24 sata i koji, pod naslovom "Prelaženje granca", intenzivno propituje prava i odgovornosti korisnika na Internetu. Obilježavanjem ovog dana nastoji se skrenuti pozornost javnosti, a posebice roditelja, na postojeće i potencijalne prijetnje iz online okruženja, posebice na one usmjerena prema najmlađim korisnicima Interneta. U obilježavanje ovog dana pridružila se i Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet. (vidi softvere za kontroliranje djece) BBC, NetAlert...
(preuzeto sa www.monitor.hr)
Parental control(vidi softvere za kontroliranje djece)ako vam djeca koriste računalo malo se zapitajte jer na netu ima svega

- 18:28 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.02.2007.

Malo šale na račun VISTE i upravljanja govorom




Znate kako je ,svi bi htjeli da sve radi fantastično i bez ikakvih pogrešaka no nije uvjek tako moramo se zadovoljiti i malim stvarima i njima takvima kakve jesu!Znam da većinu korisnika zabrinjava to šta su im računala preslaba za Vistu ,ali dragi moji tako mi je bilo i samom da sam skupljao novce da bi se uzelo nešto u čemu ona može raditi polako kao da klizi kroz maslac,možda malo blesava uporedba ,ali šta ćete!I napokon kada sam kupio novo računalo i instalirao napokon tu famoznu Vistiu mogu Vam reči da sam oduševljen!E da se vratimo na početak,znam da je dosta korisnika zapelo za XP i meni je proirastao srcu ,ali sada je na izmaku ere ko i svi prošli OS.Morate svatiti da je Vista rađena za minimalno 5 ako ne i više godina zato morate rezuimjeti da baš radi toga ima toliko velike zahtjeve ,pa ljudi za par godina ,ma šta za par godina za par mjeseci izaći će novi CPU ,matične ,grafičke ,memorije i ko zna šta još,baš radi takvih stvari i napredovanju tehnologija tako brzo naprijed OS VISTA mora da bude trenutno nama sada prezahtjevna,no dobro ,na kraju svi čemo si kupiti super-računala i to če biti to!!
Malo šale , no uživajte u blagodatima Viste !!

- 21:04 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

subota, 03.02.2007.

@@@Napokon dostupna i legalnim putem@@@

Maloprodaja (izložbeno/prodajni centar)
Radno vrijeme: Ponedjeljak ~ Subota od 8:00 do 20:00 sati
Telefon: (01) 63 24 555
Fax: (01) 63 24 540
E-mail:maloprodaja@autronic.hr

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

© Autronic computers d.o.o.

- 20:22 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 02.02.2007.

Što je CAC?

Image Hosted by ImageShack.us



C A C posjetite nasthumbup

CAC je program koji prati STVARNI promet ADSL konekcije. CAC ne pokušava zamijeniti pregled prometa vašeg servera koji se nalazi na internetu, već mu je svrha da na brži i lakši način pratite potrošeno vrijeme i promet putem ADSL konekcije. Program omogućava brzi uvid u detaljne ispise spajanja, kreiranje sigurnosnih kopija, trenutni prikaz tekuće ADSL konekcije, prikaze prometa po danima, mjesecima i godinama i još mnogo toga.




Probajte ga izvrstan program koji je stalno uz Vas i uostalom posjetite autorove stranice tamo je sve kvalitetnije objašnjeno!!!

- 19:34 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga


PcTrikovi

WMD Web Hosting

Besplatne Online Igre

Windows Forum

RSS Novosti

FORUM

Jutarnji List Današnje izdanje Sportske Novosti Današnje izdanje Slobodna Dalmacija Današnje izdanje






   



Učenje od malih nogu zato smo tu da zajedno saznamo i naučimo sve šta nas zanima
Današnji svijet je nemoguće zamisliti bez računala. Računala se nalaze svuda oko nas i uvelike olakšavaju naš posao, a da bi se počeli s njima koristiti potrebno je poznavati neke osnovne stvari o njima.Ovdje čemo Vam pomoći pružiti sve šta dosada niste znali o skrivenim opcijama XP ,ali im nadolazečoj Visti!Naravno biti će tu još mnogo zanimljivih stvari!!!!
Plavi ekran samo za entuzijaste kao šta smo mi post by Alen(Saint)
I naravno ako želite pitajte ako možemo pomoći tu smo ako ne prosljediti čemo Vaš upit drugima!!!No neki od postova su posuđeni od drugih forumaša i kolega tako da svi možemo sami sebi pomoći!!!!


WMD Web Hosting

Free Guestbook
Knjiga gostiju

pctrikovi@hotmail.com
Pošalji mi Mail

ARHIVA


Eto mene