CK EuphoriaCalvin Klein mirisi već niz godina drže korak s vremenom - prisjetimo se samo softiciranih mirisa poput CK Contradiction, Obsession ili Eternity Escape. Iako ovi mirisi glase kao jedni od boljih klasičnih parfema, Calvin Klein pokazao je interes za moderniju, mlađu generaciju koja je spremna riskirati s novim vremenom koje nas okružuje. Tako je nedavno iz linije Obssesion izišao novi miris, Secret Obssesion, koji je ipak zadržao elegantnu notu, ali težeći prema nečemu drugačijem nego inače. Kada je CK One izišao na tržište, predstavljao je sasvim novu generaciju, uniseks miris koji je pokušao zbližiti osjetila oba spola. Ove će godine Calvin Klein izbaciti pet novih mirisa - dva muška i tri ženska - iako su limitirana izdanja, nema razloga da im se ne obradujemo.
Ako volite CK Euphoriju, sigurno će vas zainteresirati novo limitirano izdanje Euphoria Spring Temptation, koje će, za razliku od klasične Euphorije, biti ipak lakša, svježija verzija parfema. Kompoziciju ovog mirisa čine sastojci poput cvjetova kruške, ljubičice, listova guave, ružičastog ljiljana, mošusa, ambera i bijele sandalovine. Euphoria Spring Temptation očekuje se na tržištu u ožujku.

CK EternityCK Eternity će ove godine približiti svoj miris malo mlađoj generaciji, tako da će izići CK Eternity Summer u muškoj i ženskoj verziji. CK Eternity Summer za žene je romantičan miris koji će u osvježiti vruće ljetne dane s naglaskom na ženstvenosti. Sastojci ovog mirisa su magnolija, cvijet kruške, ružičasta frezija, mošus i cedar. Sastojci poput koktela džin tonika, limuna, kamilice te bibera činit će muški Eternity Summer i zasigurno će pružiti pravo osvježenje.

CKIN2U HeatCKIN2U je izbacio limitirano ljetno izdanje za muškarce i žene imenom CKI2U Heat. Riječ je o egzotičnom mirisu s voćno-cvjetnim notama koji će probuditi senzualnost u ljetnim danima.



NN
21.01.2009. u 15:17 • 1 KomentaraPrint#