FemSkinZa sve muškarce koji su ikada poželjeli biti ženske osobe, a nemaju novca ili jednostavno ne žele na operaciju promjene spola, postoji odlična alternativa - FemSkin! Kako i samo ime kaže, riječ je o "ženskoj koži" načinjenoj od silikona s pravim ženskim oblinama. FemSkin se jednostavno oblači, dodat će "izbočine" tamo gdje ih nema, a sakriti one koje ne pripadaju ženskoj anatomiji. Ako vas je ovo zaintrigiralo, nastavite čitati, a ako nije ili ako ste maloljetni, bjež'te odavdje. Odmah.

FemSkinKako stoji na stranici FemSkin.com, silikonska koža nevjerojatno dobro oponaša ženske obline, a gotovo ih je nemoguće razlikovati od, primjerice, pravih ženskih grudi. "Grudi" su poprilično rastezljive, kako bi pristajale svim veličinama prsa, a, radi veće autentičnosti, na njima su i bradavice. Postoji i FemSkin koji imitira žensku stražnjicu i bokove, zatim i onaj koji izgleda poput ženskih genitalija. Unutrašnji dio FemSkina sastoji se od silikonskog želea, poput onoga koji se koristi u silikonskim implatantima, a sve kako bi muškarci dobili tijelo slično ženskome! Naravno, kako bi izgledali što prirodnije, moguće je birati između tri nijanse "kože", a jedino je potrebno odjevnim predmetima ili modnim dodatcima prekriti spojna mjesta s pravom kožom.




FemSkinUkoliko same obline nisu dovoljne da bi ste se osjećali kao pravo žensko, FemSkin nudi i umjetnu vaginu, a kako se "ženske genitalije" ne bi morale skidati zbog uriniranja, moguće je ugraditi i kateter. Unutar silikonske vagine nalazi se spremište za penis s ugrađenom "mokraćnom cijevi", a na ulasku u vaginu nalazi se čak i umjetni himen. Za ljubitelje analnog seksa, tu je i umjetni rektum. Posebno se mogu kupiti stražnjica i bokovi, grudi ili genitalije, a za potpunu transformaciju tu je i FemSkin III - cjelokupno silikonsko žensko tijelo u kojemu je sve navedeno uključeno! Stoga, bilo da ste transseksualac, planirate biti žensko na idućim maškarama ili vas iz bilo kojeg drugog razloga ovo zanima, morate znati da "žensko tijelo" nije jeftino - FemSkin III sa svim dodatcima košta oko 2.300 dolara bez dostave. Nešto više informacija o korištenju, čišćenju i spremanju FemSkina pogledajte u ovom videu (ukoliko vam ne radi video kliknite ovdje).



MiB
29.12.2008. u 15:03 • 4 KomentaraPrint#