Miris zimeDa netko ne bi prigovorio kako su muškarci zapostavljeni u našoj rubrici Zdravlje i ljepota, a i da muškarci ne pomisle kako žene zapravo vole njihove prirodne mirise (poštovanje svim ženama koje to vole), odabrali smo nekoliko zimskih noviteta za prave muškarčine i za sve one koji to žele biti. Naravno, ovo može biti i savjet ženama, ako žele iznenaditi svog muškarca mirisom koje same odaberu za njega.
Silver Shadow PrivateAko se smatrate muškarcem koji je samovjeren, tajanstven, zavodljiv, šarmantan i imate umijeće zavođenja do ludila, onda ste vi savršen muškarac! Šalimo se, ako ispunjavate neke od gore navedenih uvjeta, za vas je novi Davidoff miris Silver Shadow Private. Ovaj je parfem drvensto-orijentalni, što znači da se njegove osvježavajuće note miješaju s lavandom i notama mošusa, crne kože i drveta. Vjerujujemo da su se neki pronašli u ovom mirisu, odnosno, bar se nadamo.



JoopNjemački dizajner Wolfgang Joop osmislio je novi miris za muškarce koji je drugačiji od ostalih Joop mirisa, Prvenstveno, Wolfgang je odustao od klasične bočice Joop te napravio sasvim novi izgled za novi miris koji je osmišljen po njegovim prvotnim nacrtima. Neki od sastojaka mirisa su tangerina, cvijet naranče, listovi pačulija, vanilija i mošus, a, kako kaže proizvođač, ovaj je miris je namjenjen osobama koje se ne boje biti nekonvencionalne, koje uživaju u svom kreativnom izražaju, odlučne su i spremne na sve što im život pruža.


1 MillionŽelite biti milijunaš? Možete i to, barem onoliko koliko vam traje bočica novog parfema Paco Rabbana imenom 1 Million. Novi miris vanjskim izgledom predstavlja moć, luksuz , dok su njegove note zavodljivo slatke miješajući se notama grejpa, pačulija, cimeta.







Dijamanti su vječni, govorio je jedan od Jamesa Bondova, a sad oni mogu biti vječni i u muškom izdanju novog mirisa Emporija Armanija - Diamonds. Iako je bio izazov napraviti "dijamnte" za muškarce, miris je ipak našao svoje obožavatelje. Zaštitno lice ovog mirisa je Josh Hartnett jer je upravo on imao utjecaja na miris. Naime, Giorgio je izjavio kako se oduvijek divio Joshu zbog njegove karizme, inividualnosti i spontanosti, tako da je ovaj miris namijenjen svima onima koji su mladi i poletni. Eto što se dešava kada muškarac postane muza? Novi miris... Nije loše!

Versace Pour HommeDonatella Versace izbacila je novi miris za muškarce Versace Pour Homme. Donatella je inspiraciju pronašla u očevim korijenima mediteranskog porijekla, a upravo zboga toga ovaj miris sadrži note nerolija (cvijet gorke naranče), sandalovine i ambera. Bočica je u obliku odrezanog dijamanta, sa simbolim Meduze. Ovaj je miris je namijenjen odlučnim i poduzetnim muškarcima, jakih karakterima, odnosno, svima onima koji znaju što žele biti.




Za one koji stvarno žele ostaviti trag svojim novim mirisom, svakako je novi Gucci by Gucci za muškarce. Ovaj parfem sadrži note arome listova duhana, pačulija, ljubičica, čempresa, a sve to čini miris okarakteriziranim kao drvenast.
Kenzo Power novi je miris kuće Kenzo, a njegova kombinacija suprotnosti voćne i drvenaste note privući će sve one koji su vjerni bezvremeskoj eleganciji, a s druge strane su izrazito muževni.

Na kraju jedan mali savjet: Muškarci, navalite na parfeme, a vi žene, navalite na njih!


NN
08.11.2008. u 10:52 • 3 KomentaraPrint#