La vita con magia (e con calcio)!!

26.07.2006., srijeda


26.07.2006.
Evo, napokon sam se vratila s mora gdje je bilo super! Zillo ipak nije išla sa mnom na more jer se razbolila, al sam tam upoznala grejt cure, Niku i Dark music. Dark music si je našla nekog dečka. Ona s enjemu sviđa i on njoj, ali obadvoje se srame reći to jedan drugom. Koja koma!! A baš bi njih dvoje bili slatki par. I ja sam si našla dečka. Preslatki je. Iz Slovenije je i ima 16 godina. On dolazi opet krajem osmog mjeseca, pa smo se dogovorili da ćemo se nać onda jer i ja dolazim na deset dana prije početka škole. I tak... Ove godine mi je u Barbarigi fakat bilo super. I srela sam jednog frenda s mačevanja, Nikicu. Tak da sam imala puno društva i super sam se zabavila.

A sad evo i novog posta...

U zadnjih davdeset dana sam otišla s Aque. Kroz portal sam otišla na vilinski planet. Bila sam u prvom selu vila Ling Shokoshiro, nakon čega sam bila i u drugom carstvu vila Mayara Shokoshiro. Vidjela sam predivne prizore, sve vile su živjele u malim kamenim kućicama i se je bilo tako slatko. U prvom selu su živjeli u dolinama okruženim travnatim planinama, a u drugom selu su živjeli ispod velike planine snježnih vrhova. Na putu iz prvog sela vila u drugo smo prolazili kroz šume Windsowiji, Sve je izgledalo kao u bajci. I tamo su živjele neke vile. Pošto je u drugom carstvu vila živjele vilenjačka princeza Gyongyi onda smo i nju upoznali. Imala je lijepu dugu bijelu kosu i stvrano me se dojmila. Ona nas je nakon nekog vremena u Windsowiji uputila kuda možemo ići sljedeće, ali Edoardo, Kat, Ayu i ja smo se dogovrili da ćemo se vratit u Hogwarts, pa da ćemo opet poslje nastavit putovanje.

Evo i nekih slika s Vilinskog palneta...

Ovo je prvo carstvo vila!

Kaj nije najs...

I drugo carstvo vila!

Bilo bi zgodno skijat se na vrhu ove planine...

Ovo je magična šuma Winsdowija!

Kaj da kažem...

Čak je i vila na slici...

A sad kad sam to napisala idem malo na sve vaše blogove...

- 11:16 - Komentari (53) - Isprintaj - #

04.07.2006., utorak


04.07.2006.
Ujutro sam se probudila na plaži. Edoardo je još spavao ležeći pored mene. Bio je tako kjut. Nisam ga htjele budit. Pokupila sam svoje stvari. Taman kad sam završila sa skupljanjem on se probudio. Nasmješio se i poljubio me. Odlučili smo da idemo još malo prošetati po Aqui, da vidimo što još ima tamo. Dugo smo šetali dok nismo stigli do slapova. Slapovi su bili božanstveni.

Prekrasno!

U jednom trenutku do nas je doletjela Massalla. Rekla nam je da se to mjesto zove "Slapovi Gwanye". Upoznala nas je s činjenicom da je to mjesto nalazište polusirena. Malo sam na to obratila pozornost. Prepoznala sam neke od polusirena s kojima smo se upoznali u selu. Mahnula sam im, tek toliko u znak pozdrava. Nakon toga nam je Massalla ponudila da nam pokaže glavni slap. Malo smo hodali dok nismo došli do tamo. Prizor je bio divan. Bila sam očarana.

Prirodne ljepote

Massalla nam je rekla da se slap zove Syreny. Pitali smo je da li se smije kupati kod tog slapa. Nisam mogla odoljeti da se ne kupam tamo kad je voda bila tako čista. Massalla je rekla da naravno da smijemo. Ušli smo u vodu. Voda je bilo odlične temperature. Jedva sam čekala da zaplivam. Čak sam i ronila. Na dnu je bilo puno raznolikog kamenja. Bilo ih je čudnih oblika i raznih boja. I Edoardo je ronio. Poljubili smo se ispod vode. Bilo je baš fora.

P.S. Danas je tekma Njemačka - Italija. Ja navijam za Italiju. Vi?
P.P.S. Idem danas na more u Barbarigu (to vam je kod Pule) sa Zillo. Neće me bit petnaest dana (otprilike), pa zato neću moći pisat. Ako nađem negdje kompjuter, napisat ću post, ali sumnjam da ću ga naći.

- 14:07 - Komentari (99) - Isprintaj - #

01.07.2006., subota


01.07.2006.
Polako sam se budila. Malo mi je bilo mutno pred očima. VIdla sam da su tamo bili Massalla, Ayumi, Katarina, Dylan i Edoardo. Ayu i Kat su počele skakat i vikat: Budna je, budna je!! A Edoardo mi je rekao da kad smo došli u selo da sam se opet onesvijestila. Počeo je još nešto govorit, ali više nisam slušala, sjela sam na krevet i poljubila ga. Nisam znala da ću ikad imati hrabrosti za to. On je ostao malo iznenađen, ali me poljubio natrag. To je bio predivan osijećaj. Ayu i Kat su bile još sretnije, a Massalla je nešto mrmljala sebi u bradu: Ah, ta mladež. Ovo je neprimjereno u ovoj situaciji... A Dylan... on se odmaknuo prema prozoru kolibe i samo gledao van, u prazno. Edoardo i ja smo se prestali ljubiti. On je sjeo pored mene. Zamolili smo sve da izađu. Polako su izašli. Dylan je bacio samo jedan pogled na nas i izašao. Edoardo i ja smo napokon bili sami. Legli smo na krevet i samo razgovarali. Prvo nismo znali što da kažemo, a onda je on rekao: Znaš, ja tebe volim!, i okrenuo glavu prema meni. Ja sam mu samo odgovrila: I ja tebe! Opet sam ga poljubila. Koj divan osijećaj. Kako mi je taj dečko sladak, s tim svojim smeđim očima, gotovo crnim, i ima tako predivnu crnu kosicu...

Na večeri smo bili svi zajedno, mislim, svi ljudi iz tog sela. Svi su izgledali tako sretni. Edoardo i ja smo zagrljeni sjedili i bili smo tako sretni. Pili smo nekakvo piće koje ima smao na Aqui. Mislim da se zove Contentia. Bilo je jako fino, a mislim da je u njemu i bilo svojevrsnog alkohola. Najednom mi je neko prišao iza leđa. Okrenula sam se da vidim tko je to. To je bio Dylan. Pitao me da li možemo razgovarati nasamo. Rekla sam mu da mi sve može reći pred Edoardom. Edoardo i ja smo se nasmijali i opet se poljubili. Dylan je rekao: Stvarno? Odlično! Htio sam ti objasniti onaj polj... Ustalas ams e i prekinula ga. Poljubila sam Edoarda, povukla Dylana za ruku i odvela ga na stranu. Rekla sam: O nekim stvarima nečemo razgovarati pred Edoardom, a to su moja ljubljenja prije njega i njegova ljubljenja prije mene. Jasno? Dylan se smao namrštio i rekao: No, da. Onaj poljubac... da objasnim. Napravio sam ljubavni napitak. Recept sam našao u jednoj od tvojih knjiga. Ali mi baš nije uspjelo... Onda sam ja odgovorila: Pa si me zato skoro ubio? Spustio je glavu i buljio u svoje cipele. Bilo mi ga je žao. Samo sam pitala: Prijatelji? Razvedrio se.

Poslje večere smo Edoardo i ja otišli do mora. Malo smo razgovarali, a onda sma se ja sjetila nečeg. Rakla sam mu da malo pričeka da moram po nešto otići u selo. Otišlas am do naše kolibice. Uzela sams tvari koje sam sa sobom ponjela na putovanje; metla, plašt nevidljivosti, čarobni štapić i neke knjige. Vratila sam se do mora. Edoardo me čekao. Pitao me štom će mi sve te stvari. Rekla sam mu da sam mu htjela pokazati kako se leti. On je pristao. Popeo se iza mene na metlu i... poletili smo. Bio je divan oijećaj opet letjeti. Rekals am Edoardu da se dobro drži. Izvodila sam lupinge u zraku i uživala. Napokon smo se spustili na zemlju. Edoardo je rekao da je to super i pitao me da li smije on probati letjeti. Naravno da sam mu dopustila. Poletio je. On je letio savršeno, on je bio rođeni talent za letenje. Nsiam mogla vjerovati. Spustio se i pitao me da li je je letio dobro. Osmijehnula sam se i rekla: Savršeno Poljubila sam ga, legli smo na plažu do mora i tamo zaspali zagrljeni.


P.S. Kaj se tiče SP-a, znači počelo je četvrt finale. U četvrt finale je ušla Italija, pobjedivši Australiju 1:0 zabivši gol u petoj minuti sudčeve nadoknade iz jedaneisterca. Gol je dao Totti. Ukrajina je pobjedila Švicarsku na pucanje penala 3:0, Brazil je Ganu pobjedio također 3:0. Ronaldo je dao svoj petnaesti gol na svjetskim prvenstvima i postao rekorder. A Španjolska je iznenađujuće izgubila od Francuske 3:1. U četvrt finalu su dosad bile dvije utakmice. Igrale su Njemačka i Argentina, te Italija i Ukrajina. Njemačka je Argentinu pobjedila na penale, a Italija je Ukrajinu dokrajčila 3:0.
- 13:19 - Komentari (75) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>