zajebanamala

15.07.2007., nedjelja

Dragi muzu,
Saljem ti ovo pismo u laznoj koverti od neke kompjuterske kompanije, da bih bila sigurna da ces ga procitati. Molim te oprosti mi za ovu prijevaru, ali mislila sam da bi trebao znati sto se desava u kuci u zadnje dvije godine otkako si kupio taj kompjuter. Djeca su dobro. Marku je 7 i nacrtao je portret cijele obitelji. Tako bi bio ponosan na njega da samo vidis kako je tebe nacrtao. Stolica i vrh tvoje glave odostraga izgledaju vrlo realisticno. Maja je napunila 3 ovog rujna. Jos uvijek je presretna sto si proveo s nama njezin rodjendan. Kaze da joj je to bio najbolji dan, iako je padala kisa i nije bilo struje. Ja sam takodjer dobro. Ofarbala sam se u plavo prosle godine. Moj sef se brine o mojoj karijeri i postao je jako dobar obiteljski prijatelj. Kad sam primijetila da ti ne smeta da usisavam oko tvoje stolice vidjela sam da je odrzavanje kuce postalo mnogo lakse. Kuca dobro izgleda. Nisam sigurna da si primijetio da sam ofarbala zidove proslo proljece. E, dragi moj, moram se ici pakirati. Moj sef nas vodi na skijanje. Zaposlila sam cistacicu da se brine o tebi i o kuci dok nas nema. Dolit ce ti kavu, donijet ce ti jelo za stol, bas onako kako ti volis. Nadam se da cete ti i tvoj kompjuter provesti lijepo vrijeme zajedno dok nas nema.
Marko, Maja i ja cesto mislimo na tebe.
Pokusaj nas se sjetiti dok restartas kompjuter.

S ljubavlju, tvoja žena.

04.07.2007., srijeda



Nekako mi se ne da pisati naslov posta. Uvijek krenem sa onime "Evo me...opet" , osim ako točno znam o čemu bi pisala. A danas ne znam. zujo
Za početak, napokon praznici. Još uvijek se ne osjećam potpuno slobodno jer je tu još praksa, ali i to će sljedeći tjedan proći.
Ponovno sam sama doma, pomalo se uvjeravam da je to postala neka tradicija da se moji početkom ljeta sele u južne krajeve, a ja kaskam za njima kada obavim svoje dužnosti. Biti sama doma donosi mnoge prednosti. smijehRecimo, ujutro se budiš uz dečka ili prijateljice, dolaze ti oni koje hoćeš u bilo koje doba dana i noći, radiš stvari koje inače ne radiš (naravno u granicama), i sve u svemu ti je stvarno fenomenalnosmijehsmijeh! Sve je još bolje kada netko ima dečka kao što je moj! Najbolji je, a imam osjećaj da ga svakom sekundom sve više volim. I jako sam sretna zbog toga, jer ako itko, onda je on taj koji to zaslužuje. Ovim postom nisam imala u planu nikakve inteligentne misli ( vidi se), nego sam se samo htjela javiti da znate da je samnom sve u redu, i da vam barem u kratko natuknem da mi je stvarno prekrasno ovih dana i da uživam maksimalno! A sada vas sve lijepo pozdravljam!
wave

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.