zajebanamala

12.01.2007., petak

Nešto što niste znali o meni....



«Štafetu» sam dobila od Kore, a s time i zadatak da napišem pet stvari o sebi koje nisam spominjala.
Pa da počnem.

1. 3 in 1
Osjetljiva sam, svaka me sitnica može dirnuti. Tvrdoglava sam, ponekad je to dobro što ne odustajem, ali ponekad je i naporno. Uglavnom, tjeram svoje dok ne shvatim da to možda i nije najpametnije, ali i tada mi je teško odustati. Temperamentna sam. Jako. Time se ne ponosim. Vrlo me je lako naživcirati ali obično ostajem suzdržana. Samo mi se jednom dogodilo da sam toliko planula da rezultati nisu bili dobri. A kada me netko toliko naživcira da se više nemam snage ni svađati, onda se rasplačem.
2. Romantična sam
Ponekad mi se čini kao da sam zaostala. Užasno patim na romantiku, i nježni dečki me
mogu osvojiti. Oni grubi frajeri koji glume da su nešto što nisu nemaju šanse.

3. Fetiš mi je donje rublje
Prilično sam strastvena osoba, pa u nekim situacijama patim na takvo rublje. Volim čipku, svilu, i imam već par kompletića. Naime i dalje nadopunjavam kolekciju :P . A kod dečkiju volim kada nose one uske bokserice.
4. Volim
Volim dobre knjige, volim dobre filmove. Volim parfem od Salvador Dalia Laguna, i uvijek ali baš uvijek volim kada netko dobro miriši. Jahanje je sport kojim sam se oduvijek htjela baviti. Jednom prilikom smo bili na izletu gdje je bilo puno konja i ako je tko htio mogao je na kratko jahati uz pratnju. Nemoram ni reći da sam bila cijelo vrijeme u redu. Nažalost nisam se imala prilike baviti time upravo zbog toga što je ta aktivnost kod nas jako rijetka i nema je u blizini. Ali znam da budem. Konje smatram jednim od najljepših životinja
5. Ne znam što bi dalje
Tu mislim na budućnost. Ne znam što bi htjela raditi u životu. Idem u ekonomsku, svi to odmah povezuju sa poslom u uredu. Nemam ništa previše protiv toga, naime plaće su dobre, sve je ok. Ali ono što nemogu zamisliti je cijeli život sjediti za istim stolom, pred istim papirima... Tražim nešto što će mi biti uzbudljivo i drugačije. Nešto što nije monotono. Razmišljam o upisu na vojnu akademiju, zatim sviđa mi se zanimanje defektologa, psihologa...Sviđa mi se svašta, samo se nemogu odlučiti.
Nakraju ono što jedva čekam je onaj dan kada ću doći doma s posla, parkirati svoj auto, otvoriti torbicu i uzeti ključeve od svog stana, otvoriti vrata, baciti torbicu i znati da sam neovisna.


To bi trebalo biti to, nisam se mogla sjetiti ničega drugoga. Nadam se da je zadatak uspješno obavljen.
A štafetu predajem dalje :


1. Wolf
2. Teuta
3. Wwoolfica
4. Tonkabest
5. Shadowh86




<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.