Hoće li konačno Hrvatska osvojiti Eurosong?

srijeda, 09.03.2016.

Došao je i taj dan. Točno u podne, na HR2, Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu u Stockholmu, objavila je pjesmu s kojom će Nas predstaviti. Val oduševljenja fanova iz cijele europe, kao i iznenadni skok sa tridesetog na četvrto mjesto na kladionicama daje naslutiti kako Nas konačno, nakon skoro 20 godina, čeka jedan fantastičan rezultat na tom natjecanju, ako ne i pobjeda.

Novost je da je pjesmu "Lighthouse" napisao autorski tim iz Austrije. Do sada to kod nas nije bilo moguće. Autor je morao, kao i izvođač biti iz Hrvatske. Svi znamo rezultat tog pravila unatrag desetak i više godina. Ove godine nas čeka pravo osvježenje, znajući da sama pjesma osvaja na prvu tekstom, ritmom i melodijom. A u godini loše konkurencije ovo će se morati istaknuti. S naglaskom da sama Nina uživo puno bolje zvuči nego na snimci. Ukratko, jedva čekamo live nastup u Stockholmu! sretan



Trenutačni top 10 na kladionicama.



Naglasiti treba kako Švedska tek u subotu bira svog predstavnika, nakon mjesec dana polufinala, a Australiji se zna samo izvođač. S obzirom na to, Nina uvjerljivo drži drugu poziciju među do sad izabranim pjesmama!

Ima li Nina šanse izbaciti s trona trenutno najvećeg favorita za pobjedu? sretan


wave

Oznake: Nina Kraljić, eurosong

<< Arhiva >>