Mene su kao malu oteli Alieni

utorak, 19.06.2018.

... odgojili su me s puno ljubavi i pažnje kakva se rijetko gdje sreće, no, nakon `˛˛°˛˘^^zvvvrrrr godina, uz pomoć policije pronašli su me moji biološki roditelji koji su `˛˛°˛˘^^zvvvrrrr godina posvetili potrazi za mnom, ne gubeći i niti jednog trena svog života nadu kako će me jednom pronaći.
Sud je, ne osvrćući se na moje molbe i zapomaganja, donio presudu u korist mojih bioloških roditelja, koje ja ne poznajem i ne prepoznajem kao roditelje, i i osudio Aliene - moje 'prave' roditelje koji su se cijelog života skrbili za mene, pod izgovorom kako s ucjenjivačima i otmičarima, bili oni zlonamjerni ili samo sebični i manipulativni, nema nikakvog dogovora, jer da se takve stvari vrlo lako otmu kontroli, pa onda svi misle kako imaju pravo na otimačine i ucjene i fućka im se za poštivanje zakona.
Mene su ovršili k'o krugove u žitu, i ja sam jako nesretna.

Što vi mislite o svemu tome?

Nemam pojma...
Sad sam otvorila bocu vina, nasula 'dva prsta' (a ručala još nisam... pa ni doručkovala.... ups :)) i cerekam se k'o šašava... ali ne zato što je Domenico preveo vic .)))
Ha, ako Anči ništa ne zna, pa svejedno stalno nešto priča, mogu i ja ovako... duge su te godine bile kad nisam mogla.... :)Laž i neistinaKojotica laže da najviše voli SarahB... voli mene, samo se boji to priznati kako Fresh ne bi o tome napisao post, i nju prikazao kao nježnu dušicu koja gaji osjećaje prema nekome koga razumije
Tko zna kako bi to onda Anči shvatila.)))
Pa vi recite što god želite :I


<< Arhiva >>