advanced web statistics

WSA Hrvatska

Dobrodošli na blog WSA Hrvatska! :-)

Opis bloga
Blog o aktivnostima vezanim uz WSA Hrvatska nagradu. Ujedno i rasadnik novih ideja i prijedloga...

Uključite se kao...

WSA kategorije


10.05.2005., utorak

nula nula četiri

Još je samo četiri dana preostalo do zatvaranja prijava. Prošla su ova dva mjeseca dok si rek'o keks. Finalizirali smo žiri, čekamo samo potvrdu još jednog člana pa nakon toga idemo u javnost s finalnom listom. Vjerujem da će to biti još danas. Odužilo nam se malo dok smo uskladili datume jer Mirko Ilić ima otvorenje izložbe u New Yorku početkom lipnja, pa smo se trebali malo duže usuglašavati da nam se stvari ne poklope. A naravno da smo htjeli da ostane nešto duže kako bi bio prisutan i na proglašenju pobjednika koje će biti u nedjelju 26. lipnja. Jedino što je još ostalo za odlučiti je mjesto. Ima nekoliko opcija, ali se još nismo čvrsto odlučili. Ima da se pojavite hrpimice. Možda uspijem nagovoriti buraza da dofura bend i da opale live svirku. Ke vidume. Ne, neću reći koji. Dok ga ne pitam. Svirali su u Saxu. Samo toliko. :-)
Priključio nam se i T-portal kao medijski promotor, dogovorili smo čvenk s jednom renomiranom izdavačkom kućom što bi moglo bi uroditi nekakvim dobrim promo CD-om. Sve u svemu, bio je to jedan sadržajan ponedjeljak.

A sad jedna molba... Ne mogu nikako doći do nekoga u vezi Agrest 3D DVD-a za kulturu na koji mi je Rubber skrenuo pažnju. Telefon koji je naveden na sajtu je mrtav, a na e-mail ne odgovaraju. Ako netko ima kakav kanal prema tamo, neka im dojavi da prijave taj proizvod na WSA prije nego se zatvore prijave. Ili ako imate nečiji telefon, pustite mi ovdje. Pliz...

- 02:29 - Komentari (2) - Isprintaj - #


< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv




Što je WSA?
WSA je kratica za World Summit Award, odnosno Nagradu svjetskog summita. To je globalna inicijativa izbora najboljeg svjetskog e-sadržaja i aplikacija u osam kategorija. Njena je namjera među pojedincima, tvrtkama, vladama i općenito svim društvenim skupinama povećati svijest o važnosti kvalitetnog elektroničkog sadržaja.

Osobitost koja WSA razlikuje od sličnih inicijativa je naglasak na kulturnu raznolikost i identitet, stvaranje raznovrsnog sadržaja i digitalizaciju obrazovnog, znanstvenog i kulturnog nasljeđa.

WSA obuhvaća 168 zemalja i održava se u okviru i u suradnji sa Svjetskim summitom o informacijskom društvu [WSIS].

Što je WSIS?
WSIS je skraćenica za World Summit on the Information Society, tj. Svjetski summit o informacijskom društvu.

Summit okuplja svjetske lidere koji su prepoznali važnost digitalne revolucije za oblikovanje društva budućnosti i ostvarivanje razvojnih ciljeva zadanih Milenijskom deklaracijom. Nastao je kao potreba za globalnom vizijom i dijalogom kako bi se postavio okvir uključivog i pravičnog društva informacija.

Svrha je Summita osigurati pristup prednostima informacijskog društva na globalnoj razini, te u isto vrijeme promicati teme poput e-strategije, e-trgovina, e-vlada, e-zdravlje, obrazovanje, pismenost, kulturna raznolikost, jednakost spolova, održivi razvoj i zaštita okoliša.

Summit se odvija u dvije etape: Prva etapa bio je WSIS u Genevi od 10. do 12. prosinca 2003. , a nastavak je u Tunisu od 16. do 18. studenoga 2005. godine.

SPONZORI:
www.biznet.hr      www.micrososft.com www.mros.hr
MEDIJSKI POKROVITELJI:
www.blog.hr www.bug.hr www.monitor.hr www.novilist.hr www.radiodeejay.hr www.tportal.hr www.vecernji-list.hr
©2005 Internet institut

Free Web Counter
Free Hit Counter