< svibanj, 2011 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Travanj 2012 (1)
Veljača 2012 (3)
Siječanj 2012 (1)
Kolovoz 2011 (2)
Lipanj 2011 (1)
Svibanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (1)
Siječanj 2011 (2)
Prosinac 2010 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Dust in the wind.

We keep on running just to get caught
and we know this is exactly what we want.


Mail & Msn:
little.miss.scare-all93@hotmail.com
Ako me netko nekada bude trebao.

Nick Cave - O'Children.
[Harry&Hermione's dance song.]



Damaris May Lynn.

Image and video hosting by TinyPic


Well, when I called her evil - she just laughed.
Well, cast that spell on me - boo witch craft.


Fallen stars.

A Current Obsession
Christine. Ville.


Photobucket
Samarie. [Lizzie Potter]

james lafferty!!!
Starz.

Photobucket
Nic.

Photobucket
Tom.

ben barnes
Nickolas.

Dani Avatar
Eleazar.

...and rest of Slytherins.

***

Others.

***

Alienor.
Amy.
Aeren. (one-shoots)
Damaris [ II u blogosferi. xD]
Jade.
Petra.
Rainey.
Ruby.
Starz.
Samie JP.


© Credits.

Copyright © 2010/11. By Damaris May Lynn.
Don't steal or i'll Avada Kedavra you.


Greatest inspiration:
- Harry Potter.

* My friends. [Without you, there is no me. ♥]
* You. [Without you, there is no true story.]
* Music. [Without it, there is no inspiration.]
* Art. [Without it, there is no reason for existance.]

Slytherin Pictures, Images and Photos


© predložak za web preglednik Mozilla Firefox najbolje vidljiv pri rezoluciji od 1024x768 ©

Awaken.

19:15 - ponedjeljak - 09.05.2011.

'U koliko se ide u Hogsmeade?', upitala je Nic, vezujući lagano kosu u konjski rep.

'Nic, nisam pošteno ni oči otvorila, a ti me pitaš za Hogsmeade. Otkud znam, u 12 valjda opet. Uostalom, pitaj tvog voljenog Nickolasa, on je naprasno asistent.', rekla je.

Saznanje da Blaise više nije glavešina dječaka već Nickolas ju je gotovo razjarilo.

Nije bio običaj da se asistenti mijenjaju, ali je Nickolas bio savršeni Slytherin a Blaise je nađen pijan u napuštenom ženskom toaletu i to je bilo dovoljno da mu se oduzme asistentska značka.

'On nije 'moj voljeni', prekini više sa tim.', naroguši se Nic. 'Ako te Ian čuje, gotova sam. Ne provaljuj takve gluposti. I dođi brzo na doručak, sove donose poštu danas. Ne želiš propustiti drekavca od svoje tetke zbog toga što nisi bila za Božić doma nego kod Tomovih.'

'U pravu si, ne želim.', odgovorila je sarkastično i ubrzo ostala sama u sobi.

Kada se konačno spremila, prišla je i pogledala se u ogledalo.
Po prvi put je vidjela sebe zaista onakvom kakva jeste. Savršena, duga, kao ugalj crna kosa i iste takve oči. Duge trepavice, prćast, sladak nosić, usne ne previše napućene, normalne, baš onako kako treba. Bacila je pogled na svoju liniju, okretala se u ogledalu i ...činilo joj se da izgleda dobro.
Zašto je toliki niz godina nipodoštavala sebe? Odjednom je postala svijesna da možda ima i nečeg lijepog na njoj. Znala je oduvijek da je posebna, ali joj se činilo da je sve to u psihičkom smislu. Okej, nikada nije imala dečka, a i Nic i Nell jesu, čak štaviše, Nic je i sada u sretnoj vezi sa Ianom, ali to nije uopće trebalo značiti da je ona ružna.

Međutim, da se ne bi prepustila narcisoizmu, krenula je niz stepenice, razmišljajući o tome da se Tom sigurno nervira čekajući je u Društvenoj.
Nije bila daleko od istine.

'Damaris May Lynn, očekujem od tebe da prestaneš glumiti žensko i da te ne čekam opet do zadnje minute pred doručak!', naljutio se na nju kada je sišla.

'Sharinden.', čuo se odjednom izuzetno poznat muški glas. Tom se okrenuli i nasmiješi se. 'Zar tako prema curama?', smejao se isti glas i potom se njegov vlasnik pozdravio bratski sa Tomom.

'Cure se umeju same snaći, hvala lijepa.', uzvratila je Damaris, odmah šaljući 'držim distancu' znak.

'Uputili ste se u Veliku Salu?', upitao je Nickolas.

'Aha, dotična asocijalna persona je počela glumiti žensko te kasniti na doručak.', rekao je Tom, nadmeno je gledajući.

'Smijem li se pridružiti?', upita on, smiješeći se.

'Naravno, Nick, nemaš frke.', uzvrati Tom, a Damaris je prešla sa njegove desne strane, da ne bi išla kraj njega.

'Usput, Sharinden, cura uvijek i treba da pusti momka da kasni.', nasmeja se Nick.

'Ja joi nisam momak i daleko bilo da joj ikad budem!', uzbuni se on odmah. 'Mislim da ne postoji osoba koja bi nju izdržala, samo druženje sa njom je skoro isto kao samoubojstvo.', žalio se, a Nick se smejao.

Damaris se opet beše naljutila kao za Hogsmeade. Ali šta nije u redu sa tim što se ona spremala za doručak malo više nego obično? Činilo joj se samo da Tom nije navikao da ona ne bude njegov 'ortak' koji se sprema za 10 minuta kao i on. Ali možda će i to proći ...

Kada su se pojavili na vratima Velike Sale, Damaris je automatski ubrzala korak te se ubrzo našla na svojem mjestu pored Nic i Nell.

'Jel' stigla pošla?', upitala je odmah, sjedajući.

'Nije još uvijek, nije još 9. Ali za par minuta će.', reče Nic, gledajući na svoj novi ručni sat od bijelog zlata koji beše dobila za Božić.

Damaris, kao po običaju, nije dobila ništa vrijedno pomena osim neke knjige o Filozofiji Magije od Damiane, ali kada je počela gledati sadržaj, učinilo joj se da ju je pročitala.

'Automatski ću baciti čini na tetkinog drekavca.', reče Damaris žalosno. 'Svake godine kad nisam doma za Božić, priredi scenu, a kad sam tamo, kao da me nema. Ne znam u čemu je problem ...'

'O čemu tako veselo raspravljaju Tom i Nickolas?', upita Nell, gledajući preko stola u njih dvojicu, koja još uvijek ne biješe sela. Stajali su kod početka stola, razmahivali se rukama i pričali.

'Ne znam, i ne interesuje me. Bitno da je Tom, dok smo dolazili u Veliku Salu, stigao da kaže da sam počela glumiti žensko i da je druženje sa mnom samoubojstvo, a on je pričao da cure uvijek treba da kasne i držao neka tupava pederska predavanja.', odgovorila je Damaris smorno, a Nell i Nic se nasmejaše.

Međutim, ta priča ne biješe trajala još nešto dugo. Tom se stvorio pored nje, a sto biješe postavljen.
Kada je točno otkucalo 9, pisma su poletjela a Damaris se grizla za usnu i sa vidno tužnom facom i štapićem u ruci očekivala crvenu kovertu koju će začarati, ne bi li njenu dreku sačuvala za spavaonicu. Svake godine kad napravi isto bi se plašila da ne prođe kao Ronald Weasley iz Gryffindora u 2. godini. Bila je prava bruka za njega, a opći kaos i smijeh za ostale slušati drekavca njegove majke kako legendarno odjekuje cijelom Dvoranom.

'Damaris, pišeš mi zadaću iz Astronomije?', upita Tom, dok je hvatao svoja pisma u moru mnogih koja su letjela Salom.

'A ne, druženje sa mnom je ravno samoubojs ..Silencio!', vrisnu na crvenu kovertu koja je bila spremna da se otvori i dernja. Umjesto toga, samo pade u njen tanjir sa srnećom supom te se utopi, tako da je Damaris shvatila da neće nikada ni saznati što je drekavac imao da kaže. Točnije, neće se ni potruditi da sazna, a imaće izgovor.
Međutim, crvena koverta nije bila jedina koje je ovog jutra pala na njeno mjesto. Neočikavno pismo sa smeđom kovertom, bačeno od također smeđe sove se spustilo u njene ruke a ona je iznenađeno pogledala.
Dok se Nic radovala novom metlobojskom prvenstvu za koji je dobila karte, a Nell cepala pismo od brata jer je ipak neće u 6. mjesecu voditi da vidi zmajeve, ona je začuđeno gledala u smeđu kovertu sa svojim imenom.

'To, bre!', nasmeja se Tom. 'Idem u Kijev da vježbam sa norveškim zmajevima!', reče on.

Damaris je zaboravila da su se on i Nell takmičili tko će vidjeti zmajeve prvi, pošto su oboje bili vatreni obožavatelji istih.

Damaris je otvorila kovertu i zbunjeno raspakovala pergament.

'Draga Damaris,
Ne znam kako bih počeo ovo pismo.
Naravno da ne znaš moj rukopis i naravno da ne znaš tko sam.
Naime, upoznat sam sa činjenicom da si počela shvaćati da se nešto dešava na Hogwartsu. Tako da sam zaista pomislio da je pravi momenat da ti napišem ovo pismo, posebno jer si na pragu punoletstva te si već i odgovorna djevočica.
Ukoliko si, a vjerujem da jesi, došla do zaključka da će Arhiepiskopija pasti na tebe i tvoje mlade prijatelje, uvjeravam te, neće. Arhiepiskopija će uskoro početi sa reorganizacijom te ćeš konačno biti zaista doma ovog ljeta.
Iščekujemo Dumbledorovu smrt jer očekujemo da će Mračni Gospodar tada trijumfalno objaviti svoju pobijedu. Ne zna se tko će usmrtiti najvećeg čarobnjaka sa naših prostora, međutim, smatra se da će to biti netko od učenika. To je, ukoliko želiš da podržiš i iskoristiš moć koja teče tvojom arhiepiskopskom krvi, na tebi da saznaš tko je.
U međuvremenu, nadam se viđenju sa tobom. Ostalo je 16 godina za nadoknaditi.

Dani.
'

'To ...To ...Tome ...', počela je zbunjeno da drhti i gleda u hartiju.

'Nemoj se retardirati, Damaris, nemoj, nemoj!', počeo je patetisati, misleći da se ona šali.

'Tome, vidi!', uzrujano mu je tutnula pergament. Nell i Nic su shvaćale da se nešto dešava, te su se okrenula u njihovom pravcu.

Tom je piljio u hartiju nekoliko sekundi, dok nije proučio sadržaj.

Tu bi kontinjud.

Comments // 9 // P // Comments on/off

<< Arhiva >>




Web layout by Jinxie©. Font by dafont.com. Stock image by Moi Cody @ stock.xchng. No redistribution allowed. Copyright © 2007-2009 by Jinxie's Layouts. All rights reserved.