nedjelja, 26.09.2010.

take me down to the paradise city. take me home.

Prošlo je.

Prošao je taj dan. Gunsi. Guns N' fuckin' Roses. <3

Dobro bili su to samo Axl i Dizzy. Samo su oni ostali od Gunsa. Benda koji će još dugo biti u mome srcu.

Bilo je to savršena svirka! Axlov glas! Njegovi plesni pokreti i trčanje pozornicom! Konfeti! Pirotehnika!

Vrijedilo je dati 329 kuna za Fan Pit ulaznicu.

Ali nedostajalo mi je nešto. Duff mi je nedostajao. Slash mi je nedostajao. Izzy mi je nedostajao. <3

Ali čula sam Axla uživo. Čula sam Guns N' Roses u svom rodnom gradu. U Hrvatskoj. Doživjela sam to.

Hvala.

- 11:12 - Komentari (9) - Isprintaj - #

srijeda, 08.09.2010.

kupala i kostroma

U zadnje vrijeme osjećam se svojom. Ne potpuno isto kao prije dvije godine već još više svojom. I sretna sam radi toga. Vesela sam. Poboljšana verzije mene. Nisam mislila da ću to ikad doživjeti. Vjerojatno jer sam bila okružena ljudima koji su samo dodatno pogoršavali moje stanje. Kad sam otišla od njih i prekinula veze s tim nevjerojatno je kako mi se zdravlja poboljšalo. Nadam se da će trajati.

Užasno mi je dosadno posljednjih dana. Samo slušam glazbu, ali i to mi pomalo ide na živce. Ne mogu je baš stalno slušati. Na televiziji nema ništa što me zanima. Samo reprize repriza. Tu i tamo pogledam koji film. Knjige nemam volje sad čitati. Načitala sam se ovo ljeto. I tako cijel vrijeme surfam internetom i nadi da ću naići na nešto zanimljivo. Čak sam razmišljala opet rasplamsati svoju strast za web dizajnom. Vidjet ću.

Hrčci su se već potpuno osamostalili. U subotu ih trebam odvojiti od majke a nisam još kupila dodatni kavez. Mislim da ih neću moći zadržati, a htjela bih. Jedan ide sestrični. Preslatki su. Svaki put kad pogledam prema kavezu bar jedan od njih je u posudi za hranu i jede. Non stop jedu. A dobro, trebaju, mali su još.

- 15:02 - Komentari (10) - Isprintaj - #

četvrtak, 02.09.2010.

Left are the kings of the carnival creation

Nisam neko vrijeme ništa napisala. Nisam znala o čemu da pišem

Ispalo je da je moj novi hrčak zapravo ženka. Rodila je oko 5 mališana. Preslatki su, dobili su i krzno. Većina ih je crna s bijelim točkicama, a jedan je bijeli s crnim točkicama. Stvarno preslatko. Isprva sam tražila ljude da ih udomim ali sumnjam da ću to napraviti. Previše su mi prirasli srcu.

Još 22 dana do koncerta od Guns N'Roses ili bolje rečeno Axl And The Band. GNR sam počela slušati kao četrnaestgodišnjakinja kad mi je prijatelj posudio njih Greatest Hits album. Odmah sam se zaljubila. Iako bih radije išla na koncert originalne postave neću se žaliti. Iako ne podnosim Axla neću se žaliti. Ali da, voljela bih da su Duff i Slash u bendu.

Četiri dana iza tog koncerta je koncert od Dimmu Borgira, još jednog benda kojeg sam počela slušat kao četrnaestgodišnjakinja. Što da kažem. Volim njihove melodije i danas. Ne zamaram se spikama jesu li čru ili ne. To je za djecu i ljude koji nemaju život.

Mislim da mi je bolje. Mnogo bolje. Još samo da jednu stvar ostvarim i bit ću potpuno sretna.

- 20:17 - Komentari (20) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>