utorak, 25.11.2008.

Iron Maiden

Za mene najbolji band na svijetu i bez suvisnih komentara o Bruceu od cijeg se glasa uvijek najezim!!

Fear of the dark, fear of the dark
I have constant fear that something's
always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's
always there...


- 19:11 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 23.11.2008.

It is hard to fix...

...a Broken Heart.






- 14:57 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 21.11.2008.

Zanima vas kako ubiti puru? Sarah Palin


Ne znam o ćemu je intervju, nisam slušala jer mi je pažnju odvlačio događaj iza Sarah Palin. Ne znam jel ovo za smijat ili za zgražat i plakat, pa odlučite. Osim o humanosti dalo bi se raspravljati i o GMO temama. Ova pura gotovo pa je veća od svog krvnika. Vjerujem da će vegetarijanci imati komentar na ovo. Nisam vegetarijanka, ali...

- 23:09 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 20.11.2008.

„Volim svoju obitelj“- izložba dječjih radova

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti povodom Tjedna djeteta i obilježavanja Konvencije Ujedinjenih naroda o pravima djeteta raspisalo je literarno – likovni NATJEČAJ na temu VOLIM SVOJU OBITELJ, a njegovi rezultati objavljeni su danas. Literarni radovi sastoje se od kratke priče, eseje, pjesama i sl., a likovni radovi od svega vezanog uz likovnost.

Potpredsjednica Vlade i predsjednica Vijeća za djecu Vlade RH Jadranka Kosor, u povodu toga otvorila je danas u prostorima Muzeja Grada Zagreba izložbu likovnih i literarnih radova djece iz vrtića i osnovnih škola pod nazivom «Volim svoju obitelj».

Izložbu već treću godinu zaredom organizira Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, a na ovogodišnji likovno-literarni natječaj za djecu na temu «Volim svoju obitelj» pristiglo je ukupno 6284 radova, od čega 5316 likovnih radova, te 968 literarnih radova. Potpredsjednica Kosor uručila je nakon otvorenja nagrade za 11 najboljih radova, a pohvaljeno je još 40 radova u kategorijama polaznika dječjih vrtića, učenika osnovnih škola od I. do IV. razreda i.učenika osnovnih škola od V. do VIII. razreda.

Ovdje sam sudjelovala i ja sa svojim učenicima 2.razreda osnovne škole i njihovim likovnim radovima. Ovim povodom čestitam svim nagrađenim učenicima te njihovim učiteljima/cama!

- 13:44 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 16.11.2008.

POZDRAV SVIM BLOGERIMA

Ovaj blog je jos u izradi i doradi... O meni mozete pročitati na mojoj web stranici. Wempity mi je nick, inaće sam učiteljica i umjetnička duša. Volim motore, heavy metal, crtanje i slikanje i jos puno toga!
Pozdrav ;)

- 19:22 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.